28

Анонимен

преди 5 години

Но е напълно отделен въпроса може ли в рамките на единна Европа във вид на суперсила отделните държави да запазят лицето и културната си специфика и даже като в САЩ всяка да има дори радикално различни закони в САЩ приметно в едни щати има смъртно наказание в други не в едни може да носиш оръжие в други не а в трети като даже си длъжен да носиш оръжие и при отказване ти вдигат данъците.Това и може и трябва.Ако това имате предвид и аз съм за, но Европа разпарчетосана като ссср ще става колония.

27

Анонимен

преди 5 години

Хитлер може и да е популист а Меркел какво е не е ли ясно че нацисткия възход тя го причини с черни.те дето ги пусна защо преди това нямаше нацисти.А за целостта на Европа не може да имаш цялост на Европа и куп правещи каквото си искат държави едновременно все едно да искаш България да е цяла но всяка област да има същия суверенитет като държавата невъзможно е или едното или другото или раздробена Европа колония на външни сили или единна суперсила трета опция няма.

26

Анонимен

преди 5 години

Младите да учат историята на Ватикана-гнездото на Сатаната.Младите да учат и за "светата" им Инквизиция.А "бежанците" от бившите колонии да се приютяват само от колонизаторите им.

25

Анонимен

преди 5 години

германците трябва да са горди с човек като Хитлер дал началото на икономиката

24

Анонимен

преди 5 години

Те затова Русия и СА са бързали кой да прибере учените му, кой заводите му.Да не забравяме и кръстоносните походи и инквизицията. Друго си е Джордано Бруно в огъня, а не за саппун в пещта на Бухенвалд.

23

Shark

преди 5 години

До аз. По дефиниция "популист" може да означава това. Само че ние наричаме популисти именно хората, които говорят истината, която е неудобна и неприятна. И понеже Хитлер е трън в очите на защитниците на емигрантите(знаем защо)сега се мъчат и него да изкарат популист. Както и всички, които искат запазване целостта на Европа и суверенитета на всяка държава поотделно също биват наричани популисти, защото това говорене е неудобно за определени индивиди.

22

Ха-ха

преди 5 години

И тоя папа се оказа слуга,ама не на Бога,ами на Со.рос и ко.....Хитлер бил популист!?

21

софиянец

преди 5 години

ДаааХитлер ни показа много истини.Болезнени истини.И уроци.Жалко че тези които научиха уроците му измряха-сега техните безкрайно алчни наследници нямат мярка и спирка.И ще се случи нормалното-ще се появи следващия учител.Лошото е че ние обикновените хора плащаме уроците.С нашата кръв.И се чудя кой е лошия-учителят или учениците.

20

аз

преди 5 години

До ЦиникПопулист наричаме човек, който говори ЛЪЖИ, уж в полза на хората. Корена може да е еднакъв, но смисъла е различен! По подобен начин нацист и националист имат общ корен, но са съвършено различни!

19

Циник

преди 5 години

Думата популизъм - има гръцки корен ( от попул - народ ) Откога - гласът народен(глас божи) - е нещо лошо?Най-подлите популисти - са тези, които я размахват като сопа!

18

Shark

преди 5 години

Намерил се кой да говори за популизъм. Най-големия популизъм е в църквата, защото проповядват неосъществими неща и карат християните да имат поведение на подчинени. И стига сте навирали вече Хитлер в очите на хората, и стига сте всявали чувство на вина у германците! И престанете да наричате популизъм антиемигрантските настроения, а се замислете какво може да произтече от тази емигрантска вълна. Първо църквата да научи историята и защо идва хитлер на власт, защото ситуацията е доста подобна!!!

17

Циник

преди 5 години

През 90те списание Шпигел публикува , че само от немските католици - ЕЖЕГОДИШНО Ватикана касира по 7 000 000 000 DM. под формата на църковен ( доброволен ) данък - още милиарди под формата на "завещания" ...На фона на СВЕТКАВИЧНАТА ислямизация на Европа - стотици католици се "отказват" от църковния данък - виждайки как Ватикана ги предава! Относно Хитлер - папата по онези времена е ПРИВЕТСТВАЛ Хитлер.Ватикана е помогнал на много "функционери" да стигнат до Бразилия и Аржентина! Лицемери!

16

Анонимен

преди 5 години

Точно от римокатолическата църква за резултати от концепции и действия не ми се слуша. Тяхната концепция е избила огромни маси народ, и има заложени фундаментални грешки.

15

Анонимен

преди 5 години

Този папа е много свестен и прогресивен като възгледи- направо е шанс за църквата!

14

Анонимен

преди 5 години

Папата по добре да каже нещо за отците извратени джингири

13

Анонимен

преди 5 години

Дървен за обиждащия на дърворед

12

Анонимен

преди 5 години

Католицизма също е пропит от популизъм,лъжи и стремеж за властване!А,папич защо критикува само Хитлер ?Известно е ,че Ватикана е бил в отлични отношения с нацистка Германия!

11

Анонимен

преди 5 години

От това не се умира, прав си.Дърворед ти четеш ли въобще!! Аз до сега не съм чул, кардинал (било то и педофил), да е убил по най - мъчителен начин МИЛИОНИ! ДОРИ НЕ СЪМ ЧУЛ КАРДИНАЛ ДА Е УБИЛ НЯКОЙ!

10

айде стига,де

преди 5 години

Що не си гледаш религията,ами все се навираш в политиката!?Какъв е Хитлер не е важно!Важно е,кой го е създал!И защо!И каква работа е свършил!Гледай си педофилите,мигрантските мамуни,бегай да им миеш краката,и остави политиката,за нея си има политици!

9

Анонимен

преди 5 години

А Ватиканът ни показа че католицизмът води до гейпедофилия.Гейството, за разлика от нацизма, малко нацисче не е убило милиони. Не е за вас демокрацията, трябва ви един Хитлер и един Сталин да ви смажат амбреажа!