48

Mda

преди 5 години

Вчера на форума в Рияд, щатската "Халибъртън", френската "Тотал" и други западни компании сключиха сделки със СА за над 50 млд. долара, а какво говорят в Белия Дом или Европарламента няма никакво значение :)

47

срам

преди 5 години

Икономически санкции кога ??? Разваляне на търговските , военни и т.н договори кога ???? Гонене на дипломати кога ???? Присъединяване на ЕС към санкциите кога ???? ПС - Опссс , забравих ,ч е "демократичните " принципи не се отнасят , когато САЩ биха били губеща страна от подобни санкции . Няма значение ,ч е Кашоги има американско гражденство . За САЩ парите винаги са били на първо място, а не защитата на каквото и да е

46

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах порицава ли ги, че не са се прикрили добре или? Какво следва като отговор от Щатите на такива действия?

45

Анонимен

преди 5 години

След убийството на руския посланик в Турция Андрей Карлов през декември 2016 г., в края на президенството на Барак Хюсеин Обама, явно управляващите в Анкара са решили, че страната им не трябва да се превръща в място, където се изпълняват политически мокри поръчки на управници на чужди държави.

44

Анонимен

преди 5 години

Политиката е *** работа, но си струва да се прави. - Ричард Никсън.

43

аз

преди 5 години

До ArmagedonАми те и на Путин не са наложили санкции! Така, че - очевидно - и на де факто краля на СА няма да наложат. Но на СА няма да им се размине! Ще отнеме малко време - както при санкциите срещу Русия - но ще си платят. За разлика от бедна Русия - тези няма да се правят на много твърди. Ще си платят - богати са.

42

аз

преди 5 години

До ArmagedonЕС отдавна взеха отношение! А ООН няма никакъв шанс! Нито Русия, нито Китай, нито САЩ ще допуснат налагане на санкции на СА! Русия и Китай даже няма да се изкажат против СА! Та нали и те така правят! Така, че - вместо да обвиняваш ЕС (които вече реагираха остро) - по-добре питай работодателите си кога Путин ще каже същото, което казаха ръководителите на ЕС!

41

Анонимен

преди 5 години

Те и ушанките продават оръжие на Саудитска Арабия, но за разлика от американците не смеят да гъкнат. Защото само "гасударят" има право на мнение и защото и те са същите азиатци, само дето са учили не по Англия или Америка, а в школите на КГБ и ГРУ.

40

qw

преди 5 години

Цялата история приключи.Всичко е уговорено, САЩ, Турция и Саудитска Арабия са се разбрали, плащанията и сделки приключени.Ердоган с "голата истина" пред турския сенат не каза нищо повече от това което е в пресата.Ще разследват известно време и всичко ще отшуми.Саудитите се издъниха като последните камилари и затова ще отнесат някой и друг милион или милиард глоби към партнерите.Който си мисли че оттук нататък ще има нови разкрития или последствия се заблуждава.Демокрация и ценности.

39

пецата

преди 5 години

когато купувач на оръжието ти (СА) убие твой журналист: -"обещайте да не правите повече така, пакостници!"

38

Анонимен

преди 5 години

На фона на Джон Кенеди, направо си е аматьорска работа. Ще засекретат ли убийството за още 25 години голямата демокрация.

37

мизерни лицемери

преди 5 години

А дипломати няма ли да гоните сега, Тръмпе ?

36

Анонимен

преди 5 години

При 120 милиарда сделки, за какви принципи говорим? Или за северните потоци става дума дето южните не ставали ама северните били ок... Затова има Вишеградска група- ей заради тоз мизерен морал...

35

Край

преди 5 години

То САрабия - е в 18век ама по заповед на САЩ от 1г. имаме посолство на Бъкстон тяхно и ние в Рияд. Дружба от векове за векове.

34

Край

преди 5 години

Не ги обвинява че са го заклали а че лошо са се прикрили. Тръмпе Търмпе и на тебе ти смъкнаха гащите. Сега пък принца не знаел - убийството било от некви дето се престарали.

33

Мда

преди 5 години

Поне вече журналистите няма да вирят толкоз носовете си, като знаят че всеки може да им резне вратлето без последствия стига да е от "приятелска" страна

32

Русия

преди 5 години

е включила свръхсекретната станция "АБРА КАДАБРА", която внушава всеки ден различни сценарии на хамиларите и по тпзи начин обърква сащ и ес. За това те мълчат. Изчакват последно, на коя версия ще се спрат саудитите. А "лошите" руснаци всеки ден нова версия им втълпяват.

31

Анонимен

преди 5 години

въх ами сегадали ще има жестоки санкции както при скрипалняма да има - става дума за стотици милиардии пак ще лъсне *** на прехвалената демокрацияно за тези които виждат- за слепите котета не говоряамериканците първи хукнаха да "разследват"- демек да дават акъл как да се замете случая- защото и силициевата долина и военнопромишленият им комплеск висят на петролната саудитска игла- айде със здраве

30

Анонимен

преди 5 години

"Интересно,дали Р.Турция няма да поиска съдебен процес да има в Анкара,понеже убийството е извършено на нейна територия"За съжаление посолството и консулството се водят саудитска територия.

29

sante_dog

преди 5 години

Естествено че и Русия е замесена - В момента Путин яде пуканки и гледа САЩ как се гърчат за да не загубят най-важният си съюзник. Или някой си мисли че Ердоган прави всичко това от любов към правата на човека? Този който вкара в затворите хиляди за да се бетонира на власт. Просто използва момента за да окаже натиск на САЩ и да ги изкара от близкия изток. А там вече Ердоган има големи амбиции, но не може да се мери със СА. Не и когато САЩ са зад тях. Та така - всички са в кюпа!