46

до 43

преди 5 години

Не можеш да си представиш колко си прав. Да, САМО в София има заплати по над 4000 лева. И да, САМО 50 000 са тези заплати. Ако имаше акъл за 5 стотинки, щеше да представяш това като национална трагедия, каквото в същност е, а не като повод за радост. 50 000 сносни заплати в цяла България. За 3,6 милиона работещи.

45

Анонимен

преди 5 години

Малко ми се виждат милионерите - то само крадците на ГЕРБ, СДС и НДСВ са повече.

44

Анонимен

преди 5 години

Данните са неверни. В България има 20 хиляди милионера от които 19 хиляди са гербави.

43

до Sa6

преди 5 години

Ми може би защото тук не живеем с усещане за сигурност и щом ги продаде ще се намери някой да й открадне парите - я дребни хайдуци, я парична реформа. Или защото иска да остави нещо на внуците си? Ние сме препатил народ, затова гледаме да си опазим парите в най-консервативния актив, недвижимите имоти.

42

Danniboy do Sa6

преди 5 години

Съгласен съм с теб. Не е бедна, а и изследването няма да я отрази като такова. С продаването и живеенето обаче, говорим вече за манталитет. За българина имота притежава някаква магическа и сантиментална стойност. Разбира се, че това е глупаво и нерационално, но манталитет не се променя лесно.

41

Sa6

преди 5 години

А защо да не се броят и имотите.Не може да ме убедите, че баба с 3 апартамента в центъра на София, на обща стойност 1 милион лв е бедна, понеже получава 200 лв пенсия.Ми да продаде един или повече, да се премести в гарсониера и с разликата да яде, да пие и да ходи по почивки.

40

бл. 134 в Зап. парк

преди 5 години

А така: 3000 евро квадратния метър на панелките и ще сме по богати от германците

39

Анонимен

преди 5 години

Лидерите на Австрия,Белгия,Холандия и Финландия са поискали от ЕС спиране на Евро фондовете за БГ и проверка на парите. А сега,честито на милионерите!

38

Анонимен

преди 5 години

Изчитам шепа коментари- българинът пак мрази... Мрази вместо да се развива и образова. Всеки друг му е виновен. Всеки е връзкар, нищо, че само в София има 50 000 души със заплати над 4000лв.. Всеки от тях е с връзки, каза ***, и си сипа ракийката пред телевизора. Дойте му комшията на гости. Дeбеланата с анцуга и златата направи салата, а на комшията жена му- направи пържоли. Седнаха да ядат и да мразят. Лоша Европа. Всички са с връзки. Аз съм зидаромазач в Швейцария бих имал милиони. Връзкари.

37

Burzum

преди 5 години

Крадоха България така както турчин не я е крал!А народа ***...живота тежък,скучен..разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова...

36

поръчково

преди 5 години

До Анонимен 23Важното е да се види колко много са богати българите!А защо бягат от това огромно богатство в чужбина кой знае защо не казват!Нашенските простотии край нямат!

35

Продължение

преди 5 години

А от друга страна, ако научиш как да пощипваш в продължение на например 10 години от например 5 000 000 души по 5,5 стотинки на ден, ето ти го 1 млрд., че и отгоре.

34

Danniboy

преди 5 години

Уловката е във формулата пак. "То се изчиcлявa, като от сбора на финaнcoвите и peaлнитe aктиви (ocнoвнo жилищa) на дoмaкинcтвaтa се извадят дългoветe." Т.е. ако си пенсионер в средно голям град и имаш апартамнет за 24 хил. долара и нямаш дългове вече си среднобогат българин. Не се отчита, че пенсията ти може да е 200 лв и да ядеш само кисело мляко. Някой долу писа, че в САЩ нямали толкова. Да не бъркаме понятията. Средните нетни активи там са доста по-сериозни. Тук не говорим за пок. способност.

33

Анонимен

преди 5 години

Ако не изчисляват жилищата , ще лъсне истината .Ние по-богати щяхме да бъдем , но ни взеха производството , полезните изкопаеми и тн...Вкараха ни ЕРП та , че не е демократично да си плащаме тока на държавата Направиха ни платено здравеопазване и образованиеАктивите са тук , но не са в ръцете на държавата или хората

32

Burzum

преди 5 години

Да живей България ! На три морета!Благодарим ти Бойко!

31

Анонимен

преди 5 години

Защо не напишете и за милиардерите? За справка: 1,2 млрд. лв. при заплата 1000 лв. на месец се правят за 100 000 години. При заплата 10 000 лв. се правят за 10 000 години. Съвременната цивилизация съществува от малко над 10 000 години. Т.е. трябва да сте започнали да получавате тази заплата оттогава. Няколко хиляди години по-късно ще построят пирамидите. А след още няколко хиляди ще разпънат Иисус. А ние вече чакаме второ пришествие след 2000 години. Нека сега това да поотлежи в главите ви.

30

Анонимен

преди 5 години

"Това показва докладът за световното богатство Global Wealth 2018 на швейцарската банка Credit Suisse" каква "ДЕМОКРАЦИЯ" нали скачахте като луди.Не искаме комунизъм, защото се забраняват много неща и не може да ходите по света. Ето сега "демокрация" същото като комунизъма само че по законен път да си роб или на нашите или чуждите владетели! Успех там където викали "независими"!

29

Анонимен

преди 5 години

А заврян зет има ли, както един дърводелец(къдравия), който разби ТЕЦ-Свилоза, отскоро ТЕЦ-Свищов?

28

герб

преди 5 години

А защо е пропуснат Българинът , който притежава над 4 тона Суджук ??

27

Анонимен

преди 5 години

Цифрата на милионерите е към 50 000 - 60 000, или 1% от населението!Да си милионер не са само пари, а и материални активи, ценности и т.н.