10

Eni4er

преди 5 години

До НаблюдателВерно! Дядо ми е от Сунгурларе

9

D:

преди 5 години

Със сигурност е загубил Кашоги !

8

ОктанПироман

преди 5 години

Това е удобно оправдание за повишението на цените на горивата в цървулистан.

7

kkk

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаЩо за пернато сте бе, висите в БГ сайтове и плюете България и българите?Що не висите в турски или африкански сайтове?Кой му пука за вашето мнение, ястреб ли сте, кокошка, бройлер или османлия?България си е на българите, занимаваме се с нашите си простотии и проблеми.Никой от нас не ходи да дава акъл на африканци, китайци или мароканци.

6

Анонимен

преди 5 години

НЕЩАТА СЕ НАРЕЖДАТ ДОБЛЕ ЗА РУСИЯ. ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ ВДИГА ОТ КРИЗИТЕ.БАЙ ДОНЧО ПРАВИ КРИЗИ, ВОВАТА СЪБИРА ПАРСАТА.

5

Име

преди 5 години

пишете и за това кой прати на мумията (сорос) писмо с любовно обяснение от медиите на неолиберал-терористите...

4

Анонимен

преди 5 години

Х А Ш О Г И !

3

Запомнете!

преди 5 години

Ердоган винаги печели.

2

Анонимен

преди 5 години

"Ердоган беше обещал "голата истина за случая "Кашоги. Вместо това пред парламента той сглоби хронология на събитията"Е, да де, кое не е ясно? Ердоган ти казва " 2+2=? ". Трябва ли да каже на колко е равно, или всичко вече е ясно? Не вярвам да има човек, който да вярва, че няколко души в саудитското посолство са проявили самоинциатива и са пречукали враг на принца без заповед от най-високо ниво. Да видим колко ниско може да падне западът неглежирайки очевидните факти в името на печалбата си

1

Наблюдател

преди 5 години

Загубих се защо този човек е толкова бял. Оказа се, че баща му е турски търговец, женен за саудитка. И като знаем какви турци са турците, значи във вените на Хашоги е текла и българска кръв. Фундаменталисткия ислям уби част от България чрез убийството на този човек.