22

Анонимен

преди 5 години

Ми може ли за това, че на *** и дошъл мeнзиca или не и е дошъл да искат оставка!??

21

Анонимен

преди 5 години

МАГАЗИНИТЕ СА ПЪЛНИ С ТИКВИ ЗА ХЕЛОУИН - ПРАЗНИКА НА ГЕРБ

20

Анонимен

преди 5 години

Гледах това предаване и се смаях колко е амортизиран вече Юлий Москов.

19

Бате ви Бо

преди 5 години

Кабинета е стабилен като пръч на лед, да знаете.

18

Каква стабилност

преди 5 години

С управление на ***. И туй ми било суверен... Да не защити жените, а да гледа сеир. Всякакви *** с различен цвят се гаврят с нас, а ние все търпим, търпим... И какво постигнахме от цялото това чакане на някого и нещо? Едно голямо НИЩО.

17

Bg izmet

преди 5 години

СДС.СДС.КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН.ВАЩА МАМА СИНИ ***.

16

Сата НАТО

преди 5 години

Докато средният *** почне да мисли с главата си и спре да повтаря като папагал герб е без алтернатива, докато родителите му мизерстват, а децата му емигрират.

15

До 1

преди 5 години

Ако само знаеше колко грешиш....тепърва почва,гербави тролчета. 11290

14

Тази телевизия

преди 5 години

Тази телевизия е спонсорирана от Путин -- та не очаквайте нещо обективно да излезе от студиото.

13

Тези анализатори

преди 5 години

Тези са готови за дребни пари да "анализират" така както им се каже.Абсолютни бооклуци !!!

12

Кратун

преди 5 години

Докато има какво да се краде. Те не са там за друго.

11

Анонимен

преди 5 години

Това недоразумение Юлий Москов, излезе на амбразурата да защитава крадливата пасмина от ГЕРБ. Началото на края на ГЕРБ е очевидно дори и на тапира Боце.Само престъпниците от БСП да не си мислят че ще вземат власта, наистина трябва да сме жертвенни агнета ако изберем ГЕРБ или БСП.

10

Анонимен

преди 5 години

Самите понятия стабилност и грешки си противоречат едно на друго и са несъвместими! И ето резултатите за това - трагедии, престъпления, неработещи ибституции, корупция навсякъде, никаква икономика, никаква социална политика, смъртност повече от нормалното, гладни, бедни, болни, безработни, хора без доходи принудени да плащат за неща, които не ползват, липса на права и вменяване на задължения.

9

Анонимен

преди 5 години

Докато желанието на Нинова, кърлежите и агнешките главички, да счупят държавата изчезне. Защото ако червените са на власт вече наистина ще е зле.

8

От ЦК на Гробарите

преди 5 години

Стабилни в мизерията и лъжите.

7

Анонимен

преди 5 години

Никаква стабилност няма в този кабинет, всичко е лични и коалициационни договорки! Всеки ден си го казват самите те в изявленията си.

6

Анонимен

преди 5 години

Първо, стабилност няма! Второ, политиците по презумпция са "първи сред равни" и ако те си позволяват тази арогантност, какво добро можем да очакваме? И трето, наистина ли трябва да преглътнем една тежка обида в името на това, да ни "наградят" и с набутване в банковия съюз и еврозоната в най-неподходящия момент? Е, идва ми в повече!

5

Стабилността на каби

преди 5 години

кабинета не можела да бъде оправдание за грешките!Но намерението да направят от Балканите "хранителен хъб за гладуващите в Африка" сигурно трябва да бъде причина да се накакаме от радост!Какво значи гладуващи в Африка? Означава, че някой прави десетки деца, без да може да осигури прехрана дори за себе си! Не може да нахрани себе си, защото го мързи да гледа, камо ли пък да работи!И каква е нашата отговорност спрямо тези хора?Накарай го да работи. Ако не ще - не пречи на естествения подбор!

4

Анонимен

преди 5 години

Банда смешници..

3

Анонимен

преди 5 години

Изначално всички правителства са нелигитимни, съставени чрез корупция, фалшификация и така "работят" в техен интерес и против народа!