29

Гражданин

преди 5 години

Щото Доган излезе по българин от теб, ***, затова, защото защитаваше България пред Турция, а не кат теб продажник

28

Анонимен

преди 5 години

Доган не се продаде на Ердоган за разлика от Местан !По начало не законово да го охраняват но в Бългрия политиците си правяткаквото им изгодно!Радев и силно зависим от БСП и сега прави партия за да се отдели от лошия имидж на БСП но със същите хора зад кулисите!

27

Анонимен

преди 5 години

Не ми казвайте, че като български данъкоплатци искате наистина НСО да охранява Доган? средства за лимузини, физическа охрана, гориво и т.н.??? ЗАЩО??? Нека поне си похарчи част от откраднатите пари, за да се пази сам!Защо не ме пазят мене от НСО? А Митьо Очите, защо никой не го пази - същия мафиот, ама на по-ниско ниво. За него няма и опасност да го убият ???Щом държавата започне да пази открито "мафията", значи мафията е държавата.Толкова жалки институции, които не спазват законите НЯМА!!!

26

Тинев

преди 5 години

Айдуци като В.С. трябва с тоягата да се те*ат!

25

Анонимен

преди 5 години

до 20 питай Бойко за Доган. Той знае всичко. И Доган знае всичко ...

24

хаха

преди 5 години

АМи знам какво ще стане и ел президенте ще го отреже, както Симеоново отряза всички с отказа си да подаде оставката си ... толкова е просто

23

Анонимен

преди 5 години

После защо му се организират на Симеонов протести от преизподнята... На кого ли не е бръкнал в спокойствието, да е само Доган. Ами РПЦ, ами нефтянниците с имперските интереси..?

22

Дотук ли стигна

преди 5 години

Наглостта ти, "патриотичен" измекярино? Искат ти оставката, а ти най- нагло и безочливо отклоняваш темата? Нима тази безнаказаност, поне до този момент, не ти дава някакъв, поне първичен сигнал за това какво трябва да очакваш, ***.лоумнико?

21

Анонимен

преди 5 години

Доган се оказа патриот. Спаси ДПС от Ердоган. А този дърдорко и клюкарко е политически клоун.

20

Мария

преди 5 години

УЧЕНИКА НА МАКИАВЕЛИ СЛАГА ВСИЧКИ В ДЖАБА СИ.

19

Гражданин

преди 5 години

Kade e tazi marha Dogan.Kakvo stana s negovite firmi ot obra4i, kadeto ograbixa nas balgarite.Bravo gn.Simeonov.Xybav vapros.

18

Анонимен

преди 5 години

Доган и Вълка основаха хидроложка фирма - https://bivol.bg/dogan-wolf.html

17

ДО 27

преди 5 години

Сам си отговаряш на Въпроса .

16

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е добър и макар че смятам тоя цирей Симьонов за вреден заедно с Тиквата и Шкембелията, заслужава поздравление в случая.По-онтересен е въпроса ЗАЩО Шапкаря досега сам не е задал въпроса още повече че НСО е под негова опека което значи че ....Шапкаря пази Феса.Е сега стана тя каквато стана.Оставка!!!Шапкаря OUT!!!

15

Анонимен

преди 5 години

" във факти.бг: Турската мафия се разраства с благословията на Тиквата .Държавата няма да се оправи скоро а по зле ще става"

14

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да се закача с УБО (сега НСО), което на времето си беше по-хищно и от ДС. За "прозрачността" на службите отговаря президента, а той много държи на "прозрачност", нали?Хидроинженерът е завършил първия випуск на измислената специалност "културология" във Философския факултет, че чак го докторосаха, следователно е изключително компетентен по всякакви дела, включително прозрачността на финансовите сношения с Турция и Русия.Че наш Валерко тръгнал да гъделичка Румен-Умен и Доган-Поганец

13

Гашо

преди 5 години

Да. пита бялата златка, тя знае. Разбрахме че ходи на спявка веднъж месеца в Сараите. Ми ъе НСО и Пеевски пазят. Пак да пита бялата златка. Ама тя много заета май....вдига пенсиите, както обеща.

12

Анонимен

преди 5 години

Театър за пред материала. Четете медиите на пеевски и ще видите как защитават Валери Симеонов за последните му изцепки. После си помислете от коя партия е господин пеевски и ще разберете за какво става въпрос.

11

Анонимен

преди 5 години

Откак през декември Доган каза, че ГЕРБ са безалтернативни, изведнъж Борисов много го заобича. И ТЕЦ му подари и се старае да му се отблагодарява постоянно. И ТЕЦ му подари и не дава прах да падне върху него. Кръвопийци, изсмукаха кръвта на България, затова се поддържат.

10

Анонимен

преди 5 години

Питай Бойко за Доган.Той знае всичко.