135

Истината

преди 5 години

"Докато го ритали на земята, нападателите имитирали маймунски звуци". Ироничното е, че те са маймуните. Първобитни, неспособни да се защитават с думи или да приемат чуждо мнение, търсят сила в големи бройки. Защото сам ***, знае, че е *** и не смее да прави престъпления и нападения, но като са много почват да си вярват. Трагично е, че има такива тъжни хора в България. В това число и сред полицията има горили. Няма демокрация, умря в зародиш заради тъпите мутри и гнусни твари като ултрасите!

134

Русев

преди 5 години

По тв казва,че е отивал на гости,тука пише,че се е прибирал у дома.По тв казва,че е програмист,тука,че е търговски представител.Я си уеднаквете версиите, всички,за да не излезе накрая,че се е напил и се е заял с арабите на расова основа и те са го смлени.Щото пък е съмнително точно пред министерството да няма свидетели,освен въпросните араби.Пък и то самото присъствие на БХК си е съмнително.Те винаги са там, когато трябва да се оплюва България.Без значение дали има за какво.

133

Русев

преди 5 години

Пич,не се стягат толкова бре! Вярно,че е анонимно,ти какво искаш? Като убиват българи,къде беше,да ревеш?Има расисти,да.И ти си такъв.Това,че обичаш черните не значи че не си расист.Искам да ти кажа "да го взимаш в устата" ,но ще ми изтрият коментара.Не че ми е важен се...Ай,остани със здраве!

132

Анонимен

преди 5 години

Йода вече има паранормални способности.Още едно посещение в България и ще разговаря с телепатия

131

жгуда

преди 5 години

Супер, браво, евала, ашколсун на българската милиция, освен да си веят чеповете по улицата, имат ли други служебни отговорности? А...да сетих се... да носят потници и златни ланци по пресконференциите и да си бръснат кратуните, че да не се различават много, много от кратунясалата ни комунистическа псевдо-мафия, да... не се учудвайте, че ги наричам милиция и псевдо-мафия,едните не са истински полицай, а другите не биха ги приели в нито една истинска мафия я италиянска, я японска.

130

Анонимен

преди 5 години

Ютюб пита" Шоуто на Слави: Ку-Ку Бенд и Кака Радка - "К'о е туй нещо" ???

129

Русев

преди 5 години

Сата НАТО,защо трябва и полицаите да се месят.Те хората са се отправили и без тях.Не го ли виждаш саксонеца на снимката?

128

Русев

преди 5 години

Додо,прав си,но много смешно звучи заглавието,така формулирано от тебе, като му гледам лицето на тоя...индивид.Иначе нищо лошо за"британците",а и за другите нации-"шведи","датчани","германци"и д-р.Аз не съм расист.

127

Анонимен

преди 5 години

Заблудени журналисти Британски гражданин е паднал сам и се е жулил малко толкова!Нима очаквате полицията да възпира Африканският шамана ,който сам се е млатил във асфалта пиян под въздействието на наша ,родна БГ производство дрога ?

126

Анонимен

преди 5 години

Какво търсиш тука,че и с двама араби бил!

125

HAHAHAH

преди 5 години

NACIZMA E UTOPIQ , DOKAZANO E CHE NQMA CHISTI ODELNI NACII , DOKAZANO TAKIVA SA SAMO BUSHMENITE OT KALAHARI , PUGMEITE OT AMAZONIA , I SAAMITE OT FINLANDIA = OSHTE 2-3 RD ETNOSA ZA KOITO IMA SAMNENIQ , ZATOVA VECHE KONTINENTITE NE SE OBEDINQVAT NA NACIONALEN PRINCIP A NA ETNICHESKI , AFRIKANCI , AZIATCI , AMERIKANCI I T.N. SAMO V EVROPA VSE OSHTE DOISCHO E NUMBER UAN , A POSLE SA OSTANALITE FRANZUCI , SKANDINAVCI I T.N. ZA OSTANALITE EVROPEICI I RUSNACITE DOICHO IM KAZVA CHE SA MESHILKI

124

Анонимен

преди 5 години

Много добра новина. Да знаят, че не са добре дошли.Само за няколко месеца могат 10-20 хиляди араби и черни да дойдат и в центъра на софия няма да се минава. Почти изпуснаха положението преди 2-3 години

123

Анонимен

преди 5 години

Ромовете крадат и бият стотици българи всеки ден, но това не е новина - ежедневие е.Малко са го били чернокожия господин. Да отиде в африка и няма да го бият.

122

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

121

Анонимен

преди 5 години

човекът си е имал хубава работа, явно не е пустиняк. не може да се слагат всички черни под един знаменател. как ще се почуствате, ако сте завършили и работите в банка в германия, а ви пребият деградирали немски скинари, защото сте по-тъмен от тях ?

120

Сата НАТО

преди 5 години

Полицаите, които са били свидетели и не са се намесили, да бъдат публично опозорени и изритани от системата на МВР, без право на държавна работа. Нещастници!

119

Анонимен

преди 5 години

Ейй колко сте се натъжили за тоя върколак, ама забравихте преди няколко месеца в Италия 4-5 ннегъра дето изнасилиха бялото момиче и след това го изядоха! Забравихте ли вашта мама джедърска!?!

118

Discovery

преди 5 години

До ПичХубав коментар си написал, ама като гледам колко минуси са ти нацъкали положението ич не е розово да знаш!!! Ходил си оня и онея другите му е оттепали без причина... абстрахирам се от темата за БХК, но тва да биеш някого просто ей тъй без причина е доста малоумммно то и животните тва не го правят....

117

Harri

преди 5 години

БХК (Баба Кърти Хурка) трябва да бъде забранен със закон не само в България и да бъде обявен за престъпен.Там са събрани една шайка мошеници работещи против България.

116

Hit&Run

преди 5 години

Вече и тук бият нeгpи.Щом родната полюция не може да се оправи с феновете на водката и кашкавала, за къф *** получава заплати ???????!?