70

Гост

преди 5 години

Вафен, не разсъждаваш и тълкуваш повърхностно фактите. Затова те устройват.

69

Гост

преди 5 години

Един ден недоспали и заради него ще живеем все по тъмно

68

Waffen SS

преди 5 години

То ,ако бъдем реалисти ,българина не прави катастрофи само когато спи в леглото си,защото не може да се напие, не може да шофира и не може да се изфука с дизеларката, купена тези дни в "немечко".Желателно е да е БМВ

67

Waffen SS

преди 5 години

До 1979 в България имаше само едно време,така нареченото зимно и нямаше проблеми с функционирането както на целия стопански живот,но също така и с биологичния на всеки индивид.Нека не се забравя,че тогава България имаше както промишленост,но също така и селско стопанство и те си работеха добре.Като гледам сега въртенето на стрелките напред-назад не спомогнаха,да изчистят стопанският образ на страната от вида на държава от събсахарска Африка.Но то да беше само образ,а то истинската действителност

66

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо някой се мъчи да си играе на господ и сменя времето, като тероризира маса народ. Ама щяло да се стъмва рано, ауууу каква трагедия... В скандинавските страни се стъмва в 15,30 следобяд през зимата. Ама не виждам да им е проблем това. В същото време лятото става светло в 4 часа сутринта и пече слънце до 10 вечерта. Както казва човека, всичко е въпрос на организация на човека, не на някакво си часово време.

65

Анонимен

преди 5 години

Сега е моментът вместо да отиваме с още един час в ориента, да останем на зимно време. Така хем ще сме по астрономическото време, хем ще сме на еднакво часово време с другите страни на ЕС, след като те смятат да останат на лятното.

64

Малката стрелка

преди 5 години

До У дома часовник тракЩе си купим по - хубави щори :)

63

У дома часовник трак

преди 5 години

Да попитам този доцент ако останем със зимното часово време, юни месец в 4 сутринта ще е светло. Как ще спим, като в 5 слънцето ще е високо и ще напича здраво?

62

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 54:Да би уроци училоне би глупости дрънкало..

61

Американ

преди 5 години

Тоя дрънка глупости... Тука не става дума за хронично недоспиване, а за един ден в годината..

60

Анонимен

преди 5 години

Тези, които искат лятното време и без това спят до 10-12ч, така че едва ли има значение за тях кога се съмва. Пък има и пердета и завеси ..

59

ЗА смяна на

преди 5 години

часовото време."недоспало общество" и липсата на сън не се дължат на смяната на часовника или на лятното време, а на съвсем други неща. Но за тях ще пиша друг път, че сега ми се спи....

58

ДО 66

преди 5 години

ЗА ЗИМНОТО БЯГАЙ В СЪРБИЯ *** НА ИЗТОК В 3:00 ЧАСА ЩЕ СЕ СЪМВА *** НЕЙДЕН *** ....ГОЛЕМИ СЛУГИ НА ПРО ЗАПАДНАТА ПОЛИТИКА СТАНАХТЕ БЕ МИЖИТУРКИ.

57

За зимното време

преди 5 години

Не може някакви си бюрократи да се правят на богове и да променят часовото време! Здравето на хората е по-важно тънките сметки на затлъстелите и дебилни еврочиновници!Ако не се установи трайно зимното часово време - подкрепящите смяната трябва да се съдят за престъпление срещу човечеството!

56

Анонимен

преди 5 години

През 1884г се приема конвенцията за нулевия меридиан (през Гринуич), която България одобрява още през 1893г. Територията на страната ни се намира изцяло в часовата зона Гринуич+2, което е идеално за часовника по астрономическото, соларно време (което някои сега наричат "зимно", въпреки че такова понятие няма). Та по това време 12ч пообяд разделя светлата част на деня поравно.Не е известно България да се е изместила с 15градуса на изток към Бахрейн, че да оставаме на "лятно" време UTC+3.

55

Bobo

преди 5 години

Искаме си лятното часово време!

54

Анонимен

преди 5 години

Пак ли бе, нали ви каза човека че сте назад 500 години, какъв ви е проблема?

53

Анонимен

преди 5 години

Цивилизованите държави например Турция отдавна го решиха този въпрос със смяната на часовника.

52

до 56

преди 5 години

Пътят към Атон е открит за теб. Надявам се еднопосочен

51

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо по-добро от естественото и това,което природата е определила! Не случайно в Атон-светилището на Източно православното духовенство,никога не са сменяли астрономическото време!