109

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода пукнал да вода

108

Край

преди 5 години

Всичко мога да си представя - богата фантазия имам. Обаче Каракачанов да РАБОТИ ми се струва невъзможно.

107

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света в първия, втория или третия свят няма лидери, единият от които е пожарникар, мутра, селски бандит с присъда за убийство, а другарчето му с помощно училище за бавно развиващи се, физкултурник, носач на папки, с апартаментна корупция, фалшификатор на избори, с ръкавели на ЦРУ

106

Анонимен

преди 5 години

Нейчо Неев: "...Егати и държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер..."Егати и държавата, след като Симеонов ѝ е вицепремиер, Каракачанов ѝ е министър на отбраната, а Бай Хонзи ѝ е премиер!

105

Анонимен

преди 5 години

Значи утре WCuмeoнoff може да се изсере ( БЕЗ извинение) пред Народното събрание и да се избърше с лист от Конституцията, а Баце, Шкембе Войвода и троловете им тук ще го аплодират, за да не падне кабинета, м?

104

Анонимен

преди 5 години

Гледам знамето на БМОРК-ВМОРО-ТМОРО-ВМРО,днес св навършват 125 години от основаването на БЪЛГАРСКИТЕ МАКЕДОНО-ОДРИНСКИ РЕВОЛЮЦИОННИ КОМИТЕТИ!!!На каскетите искам да им кажа че пасоля в Скопие поздравява "македонците"с "денот на "Македонската револуцонерна бОрба",ЕТО ДРУГАРИ ЛЮБИМАТА ВИ ПРОСИЯ Е ПРОТИВ ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ПАК ГИ УВАЖААЙТЬЕ,ВИЕ ТОЛКОВА СИ МОЖЕТЕ.

103

anonimen

преди 5 години

Работете де, ама вие не работите само лежите на наш гръб.

102

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Кога пък вие почнахте да работите? Видя се чии интереси защитавате - на най-големите крадци в България.

101

ВМРО

преди 5 години

никога не е имало в Русчук , измислен комита за срам н Яне, Д.Груев, Т. Александров ,сладката власт не се изпуска "келепир има у тая работа" !

100

Анонимен

преди 5 години

Няма как да пусне кокъла.

99

Анонимен

преди 5 години

КАТО ГЛЕДАМ СЛАНИНИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ЗДРАВЕТО ИМ.

98

Анонимен

преди 5 години

ВМРО беше създадено на мястото на Съюза на македонските дружества от Андрей Луканов.Андрей Луканов ВНЕДРИ там Каракачанов, а после го направи председател.Впрочем, Андрей Луканов създаде и СДС. Някои прозорливи хора го наричаха Съюз на Държавна Сигурност. После се оказа, че са прави

97

МАКЕДОНКА

преди 5 години

Красимир Каракачанов е роден на 29 март 1965 г. в град Русе...КАКЪВ Е ТОЗИ МАКЕДОНСКИ ВОЙВОДА ОТ РУСЕ И КАКВО ОБЩО ИМА С МАКЕДОНСКОТО ДВИЖЕНИЕ?

96

македонец

преди 5 години

Каракачанов е срам за ВМРО!

95

ПАТРИОТ?

преди 5 години

Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.

94

Каракачанов-ДС агент

преди 5 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

93

българин

преди 5 години

Много *** и простаци мърсят въздуха тук ,научиха се да пишат с един пръс и само акъли дават.

92

Анонимен

преди 5 години

Простотията на Симеонов донесе увеличение на парите за инвалидите за да се потуши напрежението и властта да продължи да се вихри след три дни по-старому .Симеонов да си ходи -незаменими хора няма -да го заменят -например с една от майките

91

Анонимен

преди 5 години

Познавам каракачани, този дебеллак такъв ли е ?Главната Прокурорка на Сливен Христина Блецова е такава.И те не се казват така помежду си . Това е турска дума , и е обидна за гърците.Те се само-назовават : ЕпироЕллини, и ВлахоЕллини .. Това е оригиналното име на този етнос .

90

Анонимен

преди 5 години

А ми, това е, честито на печаливщите. Боже пази България!