20

до Дидо

преди 5 години

В Бургас гаражите са по 10 хил . Има сносни цени и жилища само в крайните квартали . Останалото е точно като в София . Не предлагат нищо а искат много . А къде е това Борово ? В коя част на София ? Най много продаващи се апартаменти има в Люлин ,следван от Студенски град . Най - малко в Дружба 2 , Лозенец и др. в които няма от лилавото население .

19

Дидо

преди 5 години

Лъжи и само лъжи!Няма такива цени - 1200-1500 EUR в Красно Село и Борово добре(все още има и градинки,и метро скоро),ама в Мани Ливадите и Бъкстон?15 000-20 000 за гараж?Няма такива цени,хора,разберете.

18

Неа

преди 5 години

На 100 хил вноската е 700 лв за 20 години ... При средна нетна заплата за страната 600 лева . Това е като виц ....

17

Неа

преди 5 години

Какво да купуваме едностайни апартаменти за по 80 хил ???????

16

Анонимен

преди 5 години

Балонът пак идва. Тази зима, най-късно пролетта. Истинското спукване е през следващата есен!

15

Пффф

преди 5 години

Нови облагородени райони? Като Манастирски Ливади ли - без водопровод, улица, парно, паркинг в калта в полето на 1500 евро квадрата пясъчен замък? Не е луд, който продава тия кочини да знаете, аз си намерих къща покрай Милано за 55к евро, с градина и граж на 15 мин пеша от спирка на влак. Който иска да "инвестира" в *** успех!

14

от джунглата

преди 5 години

Тук у жунглата в Амазока наеми и ипотечни заеми нямаме.Тук решава човек и строй свое жилище както иска!Няма проект,виза ,одобрение от община,тех.надзор ,акт 15,16,17,18 и други!Тук банка няма,,лихва няма има дървета много!Тук храна в изобилие и ние щастливи!Много на нас зал за вас в цивилизацията ,при вас е ужас,стрес,изобщо вие пълни индианци!

13

1234

преди 5 години

Смимкта не е илюстративна а си баш масовото обиталище на българина..Цената на майчината панелка е много надценена за фона на обезлюдяването в БГ ,на цена спрямо доходите и най-вече тиганизацията на държавата...Пиклюв.ците не се радват на майчината панелкау Тополовград или Видин и при първа възможност се евакуират от кочинтъ и работят здраво за да имат дом някоя нормална и развита страна далеч от мутри и ***..

12

Киро Кардана

преди 5 години

Това ли е мечтаното първо жишище??Това са 40-50г панелни коптори,с ходещи м/у етажите таласъми,със съседи неплащащи такса за асансьор и чистачка и за подръжка на входа,крадящи вода и ток,с течащти покриви ,мазите миришат на кисело зелИ и джибри, ако си новодошъл и спреш на чуждо място пред блока не се знае как ще намериш колата си изобщо това на снимката са едни общежития наричани апартаменти строени едно време с цел бързо,евтино,на малка площ за работническата класа у заводЪ!!

11

Мистър Сенко

преди 5 години

Купувайте братя докато има! Аз ще изчакам две годинки.

10

Не се лъжете!

преди 5 години

Не се подлъгвайте по платени статии, с цел да задлъжнеете от банките и да направите богати имотните агенции, които надуха нов имотен балон. Цените на имотите в София и големите градове са спекулативно раздути с над 30%40%

9

Имотен балон част 2

преди 5 години

Банки, брокери и агенции за недвижими имоти, строителни фирми помпат цените на жилищата до откат. Кредити, кредити... кой ще ги връща, господа???Стабилни доходи???Къде?? В България ли?? Остров на стабилността.. Най новия имотен балон е факт. Абсурдни цени на жилищата, платени статии и лъжи

8

Съвети от брокер

преди 5 години

Платени статийки...Помнете 2008 *** винаги!!

7

zombay

преди 5 години

На картинката българското разбиране за облагороден район и "красиви" жилища.. Гадни панелки за 900 евра на квадрат! ДГД.ком

6

Имотен балон в София

преди 5 години

Платена статия на агенция за недвижими имоти Arco Real Estate.Не се лъжете. Цените на жилищата са извратено високи!! Няма таковс понятие стабилни доходи, и последните 10 години го доказаха. Ами този брокер още малко и здравето ще ви гарантира. Като се разболеете той ли ще плаща ипотеката?? Дреме му. Взима си комисионната и вие влачете хомота. Банките ще вдигнат скоро лихвите и затова сега целта е максимално кредити да се пробутат.

5

Анонимен

преди 5 години

Редовния апел към балъциге. Помня безспирните реклами по всички медии и шоута:"Анжел стри вашите мечти""Само в първа частна банка парите ви са защитени от инфлация""Вложение Югоагент""Адомис Мега"И т.н. Много балъци се вързаха. Многото реклама не е на добре. С тези дежурни съвети да се купува сега и веднага... След година същите експерти ще съветват как да предоговарят кредитите с банките, щото лихвата се вдигнала. Или как се продава жилище...Колко струват имотите в град Левски? А след 10г?

4

Анонимен

преди 5 години

Айде родените след 1981-ва купувайте, ако не сте купили вече. Нали всички сте баровци и бачкате за 3-4 хил. евро на месец. Купувайте, сега всичко има, не е като при соца. Даже и банани има през цялата година за маймуните.

3

PHP developer

преди 5 години

Първото си жилище купих на 29. Събирах цели 3 години за това. Нямах компания тогава, бях си на заплата + процент към американски аутсорс и каквото ми оставаше си го заделях. Спрямо американските колеги бях на мизерна заплата - колкото и да бачках печелех не повече от 4-5000$ месечно. Мисълта ми е, че е трудно ама не е кой знае какво когато човек се престраши да направи стъпка. Купувайте докато сте млади !

2

Анонимен

преди 5 години

Тогава когато държавата започне да мисли за собствения си народ. Достойно заплащане, ниски ипотечни заеми, или безлихвени такива до определена сума за покупка на първо жилище, семейно подоходно облагане и спирам до тук

1

Анонимен

преди 5 години

Бъй простуле...с иляда лева заплата кое по напред ***