44

Анонимен

преди 5 години

Най-нехуманно питам: Този защо е още жив? На колко от хранещите го трябва да вземе здравето или живота им? Хора с какъв жизнен опит и теоретична подготовка изготвят законодателството?

43

асдад

преди 5 години

До ХуманистНе, не трябва. Ако аз съм в нужда, бих предпочел да умра, отколкото да получа органите и кръвта му да тече в мен ..

42

iadja

преди 5 години

Може да е прекалено, но аз съм "за" смъртните присъди и тежките санкции и наказания.Не може човек, който е убил невинен да остане жив и да продължава да си живее, докато не му изтече присъдата. А такива като този е нужно да бъдат експлоатирани докато не му свършат силите. Работа до дупка. Безмислена работа, както повремето на хитлер и войната. Да върши безмислен изключително тежък труд, за да му дойде акъла ...

41

Хуманист

преди 5 години

Такива като този и такива като убиеца от Русе и други доказани убийци трябва да им прибират органите и да могат да живеят други,чакащи с години да им помогне държавата.....

40

Театър Сълза и Смях

преди 5 години

Като го пуснат от панделата ЧЕЗ да не се ослушва, такива СПЕЦИАЛИСТИ са им нужни.

39

Анонимен

преди 5 години

Кой ли ще си пострада след 21 месеца?Този няма да се спре, вижда се..И защо не е работил в затвора? Затворниците си правят каквото искат или?

38

Анонимен

преди 5 години

до 31:Не някой съдия "нещо",а тъпият и оскотял "народ","нещо",дето плаща богато и пребогато цялата тази съдийска гавра със самия него!Съдиите не са виновни за това,че има гпупаци,които да им плащат за игричките с "дела" - нали има максима,че всяка професия се стреми да превърне хората в свои клиенти - тя от това съществува!Представете си,ако нямаше престъпления,как нямаше да има съдийска професия,нито прокурорска,нито полицейска?!!!Всички те си създават клиенталата,за която овцете плащат!

37

кара кольо

преди 5 години

евала на тоз ром!! щом това го направи в затвора какво остава навън!! и аз мисля че го знам ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ АМА ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ДОКАТО СМЕ живи!!!!!! е за това съветвам децата си терминал 2 жалко е но поне те да живеят НОРМАЛНО! тя нашата се е видяла от погоре написаното!!! ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Искал е да чете книги затова си е вързал тока.

35

Анонимен

преди 5 години

Очакваме ли след 21 месеца този 'човек' да се е 'поправил'? И тогава защо го пускат?Като го пуснат - патрулката след него и гаранция, че до 24 часа ще има за какво да го приберат пак.

34

Анонимен

преди 5 години

От този човек няма как да стане .... Да му се приключва дъществуването - явно е грешка на природата

33

Анонимен

преди 5 години

Част от данъка ми отива за такива ! Настоявам безабавно за въвеждането на смъртна присъда и тези пари от данъците с който ги храним да влезнат напримерно в образованието

32

Тръба

преди 5 години

Смятайте, колко стотин пъти е "минал метър" и колко хиляди пъти не е хванат!

31

Анонимен

преди 5 години

"За дългия му престой зад решетките рискът от рецидив не само че не е снижен, но е и завишен"... СЕРИОЗНО??? Как достигна гениалният български съд до такива задълбочени изводи?!?Рискът от рецидив бил ЗАВИШЕН??? Че той рискът от рецидив се е СБЪДНАЛ още при второто му престъпление през 2001 г., а ако мога да смятам, 18 + 16 = 34 (регистрирани!) престъпления, значи 33 рецидива! А? Някой съдия нещо?

30

Тото

преди 5 години

Сега вече знам защо в ромските гета тока никога не спира.

29

Анонимен

преди 5 години

Неграмотно заглавие.

28

Unufri

преди 5 години

Лошото е, че след 21 месеца ще ги пуснат и кой знае какво ще сътвори отново.

27

Анонимен

преди 5 години

Предното го написах преди да прочета продължението "Преди това е изтърпял 5 г. и 6 месеца кумулирана присъда за други 18 подобни престъпления, извършени от 2001 до 2006 г."... Нямам думи!...

26

Анонимен

преди 5 години

12-годишна присъда за 16 престъпления в рамките на 2 години?Аз ли не разбирам нашенското "правораздаване" или т.нар. съдии не го разбират?Доколкото съм наясно с принципите на правото, първата присъда е лека, втората при рецидив е тежка, а третата при нов рецидив е или доживотна, или много тежка. Понеже е ясно, че въпросният субект не подлежи на поправяне.Освен това по мои сметки на базата на НК, за описаните престъпления се полага поотделно повече от година, за сумарно да не говорим.

25

евроатлантик

преди 5 години

БХК и другите евроатлантически партии защо спят,веднага да се информира и Страсбург за тоя невиннен ром!