14

софиянец

преди 5 години

щЕ МЕ ИЗТРИЯТ ЦЕНЗУРАТИТЕ -КАКТО ВИНАГИ.НО ДА КАЖА-ТОЯ НА СМИМКАТА Е ЕДИН ТУРСКИ КАЛМУК.АКО БЪРКАМ-НЕКА НЯКОЙ МЕ ОПРОВЕРГАЕ.ТОЯ ТУРЧИН Е БОЛЕН МАНЯК.

13

нн

преди 5 години

Ердоган ще си го получи. Много дрънка. Саудите са богати, нагли и отмъстителни. Не си дава сметка?

12

баба мара

преди 5 години

пишман превратаджията се изказва и какво казва нищо ние това го знаем

11

Два пъти браво!

преди 5 години

САЩ чакат Путин първи да наложи санкции на С.Арабия, но той е приятелче с тях по петролна линия.

10

Браво!

преди 5 години

Ако сега САЩ не наложат санкции срещу Саудитска арабия ,ще докажат за пореден път , че са най- голямите лицемери и лъжци ! За тях бизнесъст т.е. парите и политиката са над всичко друго - морал, човешки права и религия!

9

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах дали БХК изрази своя позиция или протест по повод на убийството? Може би изразяват позиция чрез дълбоко мълчание!

8

Handel

преди 5 години

И доказателствата са запис, който само Ердоган и тия дето са го измайсторили записа, са го слушали.Ама що ли се изненадвам - Елкъ (защото госпоицата не дава дори и да и се напише името - явно много я хвалят) е на принципа - колкото по-зле, толкова по добре, без значение кое е вярно и кое не.

7

Анонимен

преди 5 години

Мдаа турците имат да им връщат на саудитите още от Лорън арабски и сега тъпите араби сами си го направиха

6

Nikolay M

преди 5 години

А Вие защо отровихте Скрипал?............. Му ха ха....

5

Ха-ха

преди 5 години

Некадърните саудитски спецслужби дадоха на Ердоган силен коз срещу СА и САЩ.Да видим дали ще го използва рационално или всичко ще остане в сферата на емоциите.

4

Професор

преди 5 години

Трябва да се наложат по големи санкции срещу Русия.

3

Професор

преди 5 години

Саудитска Арабия е демократично кралство. Това убийство е планирано и извършено от руските служби с участието на Ердоган за да влошат отношенията между Кралството и САЩ.

2

А

преди 5 години

сега де. От една страна най-жесток и мракобесен режим, в същото време един от най-верните съюзници и оръжеен клиент на САЩ. Оня рижавия се чуди какво да каже!

1

zeus

преди 5 години

Сега да чакаме ли САЩ и ЕС да им наложат санкции?Въпросът е риторичен, понеже споменатите по-горе са известни с лицемерието си.