254

Анонимен

преди 5 години

Този симеонов е душевен ***. Работи не за народа а за лапачите. Внася работници за да не вдигат заплатител. Та лапачите да се налапат и българите да бягат в чужбина. Моралист който пусна пръв порно канали. Но с изказванията за децата с увреждания показа истинското си лице. Както и бизнесмените които го крепят.

253

Анонимен

преди 5 години

Аз се радвам, че не подаде оставка. С това бетонира последния парламент на смешната си партия.

252

"шедьовър"

преди 5 години

Г-н Симеонов засегна някои имперски, нефтени и църковни интереси затова кампанията срещу него не е изненада. Изненадваща е изобретателността на организаторите:Успяха да извадят от недрата на обществото умпомрачаваща "ударна група" да покажат зашеметяващи гледки, образи без задръжки в морален и ментален план бълващи клетви и проклятия!!! той бе обричан с какво ли не включително "убиец"... Тази кампания не си постигна целта, но трябва да се вкара в "учебниците" по сриване на социум и държава като своеобразен "шедьовър"! ;)

251

До 269

преди 5 години

Що се отнася до ходенето на Църква- със сигурност, най- малко ето такива богохулстващи в жалкото ви битие на такива като теб и твоя Началник, имат основанието да споменават Господ- Бог. А, и имайте предвид, че индулгенциите не се приема като възмездие на пъклените дела- поне не и приживе. Така, че бъдете в очакване да се случи това, което ви е страх дори да си го помислите, но виждате как настъпва, стиска за гушата и не ви дава да си поемете въздух. Кой е избягал от този закономерен народе гняв

250

До 269

преди 5 години

Не само, че няма да има борисов 4, но и ето тези гробовистки лакеи като теб ще са в немилост съвсем скоро. Ех как ви боли сега, че кликата рухва, пък има още много за крадене. Как ще ви набараме в крачка, за да не ви дадем възможност да се самоубиете и да се отървете по- възможно най- лесен начин от този ваш кучешки живот. И знаете ли - редно е, когато очевидно си навредил на почти всички трудови хора, вече да отговаряш персонално пред тях. Ще ви изметем- никой не ви пита, дали искате, или не.

249

Анонимен

преди 5 години

Мили гербави ***, да ви кажа новинка-лидерите на Австрия,Белгия,Холандия и Финландия поискаха от ЕС да се спрат Евро фондовете за България и да се извърши проверка на парите!Щото Света гърми от това,което става тука! А ЧЕСТИТО!

248

До 258 стоителя

преди 5 години

"Строят се пътища,улици,магистрали? "които след няколко месеца са за ремонт!Училища-за кого,бе,то деца няма!Стадиони-пенсионерите ли ще тичат там!На ракии ли си или на някаква синтетика!

247

До 263

преди 5 години

Че какво пречи един такъв закон и за гроб?

246

Анонимен

преди 5 години

Нека падне Герб. Нека не дадат 150 милиона на майките. Нека не стане бюджета и няма повече пари за никой. нека не се увеличава минималната заплата. Нека дойдат БСП, да започнат национализациите и да избягат инвеститорите и да изпукат банките. Нека има безработица. Нека ни спрат еврофондовете. Забравихте Луканов, Жан, Станишев и Орешарски.

245

Анонимен

преди 5 години

243 - никой не е казал че министрите не работят. Казано е, че с загубили време. Те може да са работили, но да не са работили през цялото време. Вадиш думи от контекста. Тук се сеят манипулации.

244

До 264

преди 5 години

"Гробовистки и всякакви отврати, дразнещи ни целенасочено! Не сте недосегаеми, нито съвършени, запомнете си го добре. Дойде време да плащате- с яденето и пиенето- дотук- кьопеци нагли!" Леле, мозъците на *** съвсем са се изпържили. Пийте си хапчетата и се успокойте, защото ще стигнете до лудницата. Отидете на църква и се помолете за душите си, защото сте обсебени от дявола! А иначе, естествено, че ГЕРБ ще си изкара мандата, а след 3 години ще има Борисов 4. Кажете го и на баба Корни.

243

Анонимен

преди 5 години

Долу ръцете от г-н Симеонов!

242

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света в първия, втория или третия свят няма лидери, единият от които е пожарникар, мутра, селски бандит с присъда за убийство, а другарчето му с помощно училище за бавно развиващи се, физкултурник, носач на папки, с апартаментна корупция, фалшификатор на избори, с ръкавели на ЦРУ

241

Анонимен

преди 5 години

"Разслоението в България е достигнало до такива чудовищни размери, че ние и те сме в абсолютно паралелни светове, които няма как да се кръстосат."Безспорно, но и на оня свят е така, спомнете си притчата за богаташа и бедния Лазар и непреодолимото разстояние между тях. И който която страна си е избрал, после да няма пак Очудени и шокирани:)

240

Анонимен

преди 5 години

Значи утре WCuмeoнoff може да се изсере ( БЕЗ извинение) пред Народното събрание и да се избърше с лист от Конституцията, а Баце, Шкембе Войвода и троловете им тук ще го аплодират, за да не падне кабинета, м?

239

Ще ви унищожим

преди 5 години

Гробовистки и всякакви отврати, дразнещи ни целенасочено! Не сте недосегаеми, нито съвършени, запомнете си го добре. Дойде време да плащате- с яденето и пиенето- дотук- кьопеци нагли!

238

БКП/БСП е забранена

преди 5 години

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой 37 от 5 май 2000 г.В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим.Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори.БКП само се преименува в БСП, но хората са си същите. Следователно БСП е престъпна организация.

237

Майките???

преди 5 години

Беше ми жал за майките, но виждам, че всичко е платено и нагласено. Вече изобщо не им вярвам!Беше постигнато споразумение с майките и омбудсмана. А те продължават да крякат... Освен майките, организирано на протеста бяха хората на БСП, ДСБ, Да България, Демократична България, хората на престъпничката Д.Иванчева, платени ненормалници от разни НПО-та, Спаси/Разруши София, Зелените, Йоло Денев, както и няколко заблудени граждани. Изобщо, там са редовните дежурни и платени. На всички ни писна

236

Анонимен

преди 5 години

Ще го даде съвсем скоро като Запада натисне Бойко за случая! Щом някои западни новини го споменаха като новина значи края му се вижда!

235

Анонимен

преди 5 години

Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв.