16

Наблюдател

преди 5 години

Никакви пари не им давайте на тези връзкари!

15

Анонимен

преди 5 години

И оня ли иска,дето не успя да си разкопчае кобура,докато бягаха покрай него през парадния вход?Дигнете им ги бе!!Направо не е истина!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Хайде всички, държавни хрантутници, сега се иска! Сега се прави бюджета и който не крещи повече от другите - може и да не го чуят. Хайде всички да плашим с протести или да "пием кафе" на жълтите плочки, че иначе трябва да ходим да работим в частния сектор, а там СЕ РАБОТИ и се плащат данъци и осигуровки. А това топло държавно местенце татко ми го е завещал, още дядо едва се е докопал до него и е оставил нивата на село. Искайте - сега му е времето!

13

Анонимен

преди 5 години

Въпросните далавераджии да се скрият някъде. На всички им е ясно какво става по затвори и арести и защо сума народ безделници и не ставащи за нищо плaзмодии търчат да работят там... Посред бял ден бягат затворници като на парад. И не ги е срам великите надзиратели да искат увеличение?! Увеличение се дава при постигнати резултати. При тях има антирекорди по простoтия...

12

Анонимен

преди 5 години

Що за наглост?! По стечение на обстоятелствата съм общувал с подобен индивид- надзирател. Мисли се за милиционер, а реално сменя пoдлоги на затворниците. С капацитет на хигиенист с осми клас образование. Не го е срам да се хвали как се натикал да работи там заради подкупите, които му дават арестантите. Погнусих се от този човек... Заплаши ме как щял да ме арестува- беше пиян, разбира се. Паднах от смях. Казвам му, че нито ми е на социалния статус, нито на нищо, че дори да говори с мен.

11

Анонимен

преди 5 години

И ние искаме!

10

Анонимен

преди 5 години

До КонстантинГавазите само искат, а какво дават насреща?всичко каквото им потрябва на затворниците :)

9

мак

преди 5 години

Коментар на валерка?

8

Анонимен

преди 5 години

А защо Наглата Тиква за 10 години управление не направи поне един затвор!?? При толко много роми на глава от населението трябва достатачно затвори, а не да им давате пробаций защото няма място в затворите и ромите виждат, че са безнаказани! ЗАЩО????Нагла-Тикво ЗАЩО??????

7

Анонимен

преди 5 години

само за чистачките, особено онази смела и решителна жена, която не напълни слипове, за разлика от колегите си!

6

месара

преди 5 години

е то се знаеше че ше искат още, дай им веднъж и те смятат че могат пак да искат. и тия дето системата ги убивала (майките), бъдете сигурни че до година ше искат още! сега почва надпреварването - кой да иска ОЩЕ! другарката "истината" нинова няма да спре да разпалва огъня!!!

5

Ха-ха

преди 5 години

Имало по-нагли и от "кресливите" ...

4

Анонимен

преди 5 години

абе то кво стана - всеки недоволен - заплаква.

3

Anon

преди 5 години

Да им вдигат заплатите като затворниците престанат дс си излизат през главния вход. Сега се сетих- кво стана с тоя дето избяга парадно през главния вход? Хванаха ли го после?

2

Константин

преди 5 години

Гавазите само искат, а какво дават насреща?

1

Я

преди 5 години

На който не му изнася да се изнася