23

Факт хахах

преди 5 години

Германия била измислена 1871 хахахах я ходи да учиш история израза дойч е въведен да ама германци е имало долу горе още по времето на пра българите

22

Факт!

преди 5 години

Германия е пътник измислена държава създадена 1871-ва!

21

Мето

преди 5 години

Богатите държави трябва да споделят част от богатството си ако не искат още "бежанци" които са реално икономически мигранти.

20

:((

преди 5 години

Гастарбайтерите от България сами си търсят жилища и плащат от джоба си. На тях нито бежански лагери им се организират, нито някой им плаща наема.

19

В Мюнхен имало нужда

преди 5 години

да се построят нови жилища, щото "бежанците" били доста на брой.Та затова питам, от еврофондовете ли ще се взимат пари с цел интегриране на "бежанците"?Или само Германия ще плаща (разбирай, джоба на немския работяга)?Интересувам се дали това ще има нещо общо с еврофондовете, защото там и ние внасяме пари.Една от причините да се изселват наши младежи на Запад е невъзможността в обозримо бъдеще да си осигурят самостоятелно жилище без да теглят кредит. що тогава да строим за бежанци от Арабистан?

18

Анонимен

преди 5 години

В Мюнхен има ли работа за всички тези придошли хора?

17

КХ

преди 5 години

Този има място, а ти имаш място в София.

16

Никой

преди 5 години

Никой млад и образован бежанец не се постановява в БГ и това е лошо.Няма кой да работи, няма кой да плаща пенсии, здравеопазване, обучение.

15

Анонимен

преди 5 години

Преди 25 години В Мюнхен се намираха евтини жилища. Ако за евтино може да се нарече 120 000 евро за 75 кв.м. апртамент. В момента такъв апартамент минава 250 000 евро. Няма как да си купят жилище бежанците ако не си намерят добре платена работа и не изтеглят кредит който ще го връщат и правнуците им. В западна германия по принцип всички живеят под наем много малко са хората които имат собствено жилище. В източна Германия над 90 % имат собствени жилища защото живяха в социалистическа държава.

14

тесли недодялани

преди 5 години

Кво се оплаква не можем разберем настанени са във пансиони със всички удобства 800евра на месец кешш в Германия интеграционни курсове професионална квалификация всичко плаща държавната агенция за емигранти и бежанци инвалиди пенсионери семейства със или без деца родител със дете студент са с предимство след това идва ред на работещите със трудов договор неомъжени неоженени германците ги гледат като пленачета кво иска тоз мрънка и лигльо не можел да спи как ще спи като е на 5редбула

13

5

преди 5 години

Напиши нещо за братчето си, анализатора в JPMORGAN Chase c 20000 лева месечна заплата и невероятните неща, които неговата банка прави за световната икономика.

12

11ти

преди 5 години

Този ако няма образование по -високо от твоето от Сирив, ще изучи подобно в Германия. А твоите сънародници ще са 50 на 50грамотни. Айде сега смени "мокасините" и обърни долните ***, че седмица вече мина.

11

В следващите десетил

преди 5 години

Все повече му,рга,ви ислямски мигранти и заселници ще заливат западноевропейските държави, и това е процес който не може да бъде спрян.Затова по добре да со при тях , отколкото тук при нас

10

Анонимен

преди 5 години

Да го ожалиш тоя. Изпълзял от грездeя на географията и иска да заживее в цивилизацията. Стъпи ли му един път крака, ще иска джамия, бурки, забрани на обществените паркове и т.н. Полека-лека докато и Мюнхен не заприлича на Риад. И сина му ще иска да бяга отново в следващата цивилизация, че да е превърне и нея в Мюнх.. опа Риад.

9

въпрос

преди 5 години

А на бугарите в Германия плащат не повече от 1600 евра на месец докато немците взимат 4000-5000 що така!?

8

Ха ха ха,

преди 5 години

Германистан, Бавария - Мюмюнхен това е бъдещето на Западните емигрантски кочини

7

Хайнрих

преди 5 години

А какво прави в Мюнхен? Да се връща там откъдето е изпълзял!

6

Анонимен

преди 5 години

в Мюнхен за оглед на жилище в даден ден и и час чакат на входа 30 човека минимум и собственикът си избира естествено -германец с трудов договор!

5

Хамбургерин

преди 5 години

Най скъпият град е Хамбург и свободни жилища няма дори за германците а средната заплата тук е 6000 евро!хаха

4

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Мъката е непоносима, ще си разплета чорапите от притеснение за нещасния сириец