8

Я

преди 5 години

До АнонименБойко нот.

7

Ха-ха

преди 5 години

Колебание между страха и алчността...Впрочем,всички много добре знаят какво представлява Саудитска Арабия и случилото се не е нещо изненадващо.Израел реално прави същите неща,ама изпипано,не урбулешки като чаршафите.Така че всичко е по-скоро въпрос на лицемерие.В крайна сметка всяко чудо за три дни,както се казва.

6

Друг

преди 5 години

Ммм да..ако някой се спъне пред Руско посолство някъде по света,или умре върху рускиня.. леле..ще изгонят де що има дипломати.Такава врява ще вдигне!.. но на тези им минава номера.!! Консулство- транжорна! Ди ваци!! Ама споко скоро ще направят полоство и в София,нали Боко ще прави там!То за какво ни е там?? Нито туризъм ще ходим нито нашите невести на плаж.Ама тук ше ръгнат джамия..с..озвучаване. и глей кво става..

5

opetkov

преди 5 години

До niki Естествено е и те действат по същия начин, макар и не с толкова дивашки методи- имат "новичок" и пращат туристи извън консулствата.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази усмивка на снимката е главния виновник за убийството на Кашоги

3

фен на танас

преди 5 години

Все се надявах и нашата глава да го нарежат, ама няма не искат да си изцапат торбите с него.

2

Анонимен

преди 5 години

Бойкот!

1

niki

преди 5 години

Време е чаршафосаните да бъдат сложени на място.Забележете, само диктаторите не отказват да ходят на това събитие (Путин, Си Дзинпин...)