11

Анонимен

преди 5 години

до коментар 10Точно така, ще видим много сериозни мерки от СА към обявени от тях виновници - естествено, близките им ще бъдат подобаващо компенсирани!

10

аз

преди 5 години

До LosHoКаквото ще да казва - на СА няма да им се размине - както изглежда! Тепърва демократите ще скочат! И в Конгреса, и в Сената! А и половината републиканци няма да им простят! Независимо от договорите! Освен, ако СА не предприеме достатъчно драстични мерки срещу виновните!

9

аз

преди 5 години

До баба мараКакви глупости говориш?! Какво общо има България с арабите?! Още по-малко - със арабите от СА?! Основно образование имаш ли?!

8

аз

преди 5 години

До кироКирчо, прочети и нещо друго - недей само раша тудей да четеш! Само ти, изглежда не си "разбрал", че всички водещи политици в ЕС са скочили с критики срещу СА! Само, че - забележи: за да наложи ЕС санкции трябва съгласието на ВСИЧКИ от ЕС! Включително и бай ти ***! Нещо не чувам никой български политик да е казал нещо по въпроса! Включително и "великия" ни "президент"! А ние дори няма да сме най-засегнати от едно напрежение между ЕС и СА!

7

киро

преди 5 години

Тръм го каза в прав текст още преди няколко дни "няма да спра сделка за 411 милиарда заради един убит журналист". В края на краищата в този комерсиален свят всичко е за пари. И интереси.Чудно само защо видните демократи от Лондон и Брюксел не осъждат това убийство?Доказано и признато от саудитците.Руснаците на база "обосновано предположение" ги оплюха и санкционираха за измислената история в Солсбъри.Прави впечатление този фалшив "демократичен" двоен стандарт.

6

Анонимен

преди 5 години

Което за кой ли път доказва че когато имаш мнооого пари и плащаш яко всичко ти се разминава. Ако Путин купуваше оръжие от САЩ за 450 милярда щяха да установят че Скрипалите са били болни от грип а не отровени с новичок.

5

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, лицемерието на американците не познава граници...

4

баба мара

преди 5 години

какво да говори този убиец като има договори сьс са за 450 милиарда за орьжиеосвен льжи и простотии тои не познава камиларатите ама ние тази вяра я познаваме500 години

3

LosHo

преди 5 години

Какво да каже Тръмп., нали продава оръжия за 100 милиардна долара на Саудитите.Също се появиха данни в големите американци медии, че именно принца на Саудитска Арабия е помагал на Тръмп като е купувал негови хотели и имущество, когато е бил в големи дългове и са му трябвали спешно пари.

2

Да се разбира

преди 5 години

Всички западни демократи са безкрайно ядосани, че убийството не е станало по план.

1

Анонимен

преди 5 години

"Неразвил" в този случай е една дума. Поправи го.