24

MEN

преди 5 години

OOOOOO,NAMERIL KOI DA OBSAZDA SIMEONOV!?!?!? TOJA,DETO NAPRAVI EDIN KUP PANAIRI,NE SAMO U NAS,AMI I PO SVETA-SEDNAL NA UM I RAZUM DA NI U4I....SLEZ BOZE I SI PRIBERI VERISIITE....

23

Анонимен

преди 5 години

АКО ТРЪГНЕМ НА ИЗБОРИ СИМЕОНОВ ЩЕ ВЗЕМЕ... ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА. НЯМА ДА ВИДИ НИКОГА ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТ ОСВЕН ОТВЪН

22

наблюдаващ

преди 5 години

коалицията ще се заздрави когато ги нема алчните за власт и пари атака и вмро

21

месара

преди 5 години

тоя определено го влече бсп_то!

20

Анонимен

преди 5 години

Сидеров ще направи най-големия подарък на Симеонов. Сега ако се разтури правителството и се тръгне към предсрочни избори, то Симеонов ще вземе поне 10-15%. Това се казва политик, каза нещо и си държи на думата, да оставим че е прав. Аман от шушумиги които едно мислят, второ казват, а трето правят. Крайно време е в българската политика да останат само хора като Симеонов, които стоят зад думите и делата си!

19

Анонимен

преди 5 години

Откакто Симеонов подкрепи откъсването на Украинската православна църква от Московската патриаршия, задача No.1 спусната от Кремъл за БоленСи е да се зачисти правителството от украинофили. Елементарно Болен, елементарно Сидоров. Да бяха го напсували на майка в ефир нямаше така да истеряса Сидоров. Но по лошо му направи Симеонов - тегли една майна на майка Русия. Помнете ми думата - Болен един ден ще получи орден "За услуги" в тронната зала на Кремъл.

18

Анонимен

преди 5 години

Ся, айде да се изясним нещо, другарю Волен Сидеров...Нали всички сме наясно, че джипа на Деница и парите за парцалки не са от депутатската ти 4 бона заплата?!Проблемът всъщност е, че през последната година курсът на рублата се срина и спонсорството от Москва като ги обени в чейнджа, вече не стига и за парното да си плати горкият Болен...

17

Истината

преди 5 години

Ще дойде ред и на вашите майкиВинкела ви е робовладелецЩе ви ....без вазелинЛош материал трето качество хора

16

Анонимен

преди 5 години

Ви се карате за кокала и нич не ви е еня за народа?Ще дойдат избори и ще ва помете тоз народ.

15

Нема таков филм!

преди 5 години

ВАЛЕРКАТА , НЕ ГО ДАВАМЕ ЗА НИЩО!!ПО-ДОБРЕ ИЗХВЪРЛЕТЕ БЕЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КУ""ВА...!

14

Анонимен

преди 5 години

Това псе ЛАЕ срещу човека, който го вкара в парламента! Той що не стана вице.....,защото е захапали боцката и не ще да я пусне!

13

Анонимен

преди 5 години

Монголът ще го махнат ли вече?

12

Анонимен

преди 5 години

а изпращането на Боленчо Сидерович в психиатрична клиника в масква ще заздрави още повече коалицията

11

Анонимен

преди 5 години

Целта на боричкането е максимално очерняне на бившите партньори, за да не са конкуренция на наближаващите евроизбори. Волен се бори да води листата за евровота, което ще му осигури още няколко години далаверка и за целта е необходимо останалите от малката коалиция да бъдат максимално орезилени. А останалите в патриотичното обединение вършат същото, което върши и Волен - хвърлят кал върху останалите. И това непристойно ръгане с лакти и ритане по кокалчетата пред очите на всички българи.

10

Анонимен

преди 5 години

Троловете на берача на винкел са се активизирали да плюят по Волен ако изпаднат от властта и винкел няма вече за бране отиде им лапачката.

9

АнонимеН

преди 5 години

ПСЕВДО ПАТРИОТИЧНИ ВОЙНИ :D

8

Анонимен

преди 5 години

Волен не помни какво е казал вчера, може да се завърти в 10 коалиции и партньори, той даже с ДПС беше в правителство.Само далаверка да има..

7

Анонимен

преди 5 години

Т. нар. "патриоти" са във властта до следващите избори. Така че да използват оставащото време пълноценно, за да правят цир.каджилъци и да си показват магарията като за последно. Без това за друго не стават.

6

Анонимен

преди 5 години

Веднага оставка на черния грозник Симеонов. Тоя арабин съвсем прекали.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе каква коалиция бе, тоя *** какво свърши втори мандат е вице откри 2 тоалетни като им отряза лентите и обиди децата с увреждания тоя човек е един баласт на бюджета и на данъкоплатеца и със голяма циничност и дебелоочие, няма такова нещо дори в Африка.