13

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, тоя с хотела е долен ***. Той знаейки, че има свлачище построява сградите и сега държавата му виновна :)

12

А колко е загубила,?

преди 5 години

Две спечелени, двайсет загубени, но журналята продължават да ни представят " светлото" настояще в коренно различна светлина. Затова сме на този жал- заради платените жълти псевдостатийки, които грам не отговарят на действителността.

11

АНОНИМЕН

преди 5 години

Най после доживях добра новина от Страсбург!Дано по-вече такива новини да има,защото никак няма да се учудя,един ден и Северин да съди държавата,че не му е осигурила комфорт в затвора.

10

Анонимен

преди 5 години

Има и добри новини! Поредния шмекер, но с пръст в устата! Дано това охлади енстусиазма на други като него!

9

Анонимен

преди 5 години

До 11 и 12. Пич, разбирам, че си твърде неграмотен за да критикуваш дори бг журналистите. Айде виж първо себе си какво си написал!

8

Анонимен

преди 5 години

Най-сетне добри новини. Лошата новина е, че добрите новини са твърде малко.

7

...

преди 5 години

До Wcмного :)

6

Анонимен

преди 5 години

Според вас сигурно е правилно полицията да спуква от бой гражданите за да им връчи акт?Затова, драги плиткоyмници сме на нивото на африканските държави!

5

Анонимен

преди 5 години

Защо ли не ме радва тази новина? Сигурно заради това в кавичките : " еди кой си СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ". Някакъв с българска фамилия се укрил, за да не му връчат акт за административно нарушение (разбирам го като глоба) и тъй като полицията го задържала на тротоара насилствено, тъй като вероятно е оказал съпротива те вероятно са уволнени, а гражданинът Георгиев съди България в Страсбург. Без коментар.

4

Мила

преди 5 години

Най-накрая някое спечелено дело от България, а защо не напишете колко за загубени!? Явно сме много зле, след като това е новина! Нама воля от страна на ГЕРБ за справяне с корупцията, нали говореха, че съдиите заради които губим дела в Страсбург ще бъдат наказвани!? Това явно ще им пречи на "бизнеса".

3

Анонимен

преди 5 години

Ама то голяма новина! Да не би да е постановка, за да видим, че дела могат и да се печелят? След толкова плащане по изгубени дела, трябва светъл лъч!

2

F#*knews

преди 5 години

Две дела! Ама ако напишете колко са загубените дела, това няма да е новина, нали.

1

V

преди 5 години

,,Бизнесмени,, :) А вярно ли е че ,,БИЗНЕСА,, застанал зад Валери срещу майките ? И кога ще се направи система която да отделя бандитите от бизнесмените ??? Щото у тристранката много бандити ве !!!