42

Предложение

преди 5 години

За да няма спорове относно тази интересна инсталация, предлагам да се демонтира онова безумно, разпадащо се и грозно чудовище на Бузлуджа - летящата чиния на ***. Хем грозно, хем в разруха. Всички чужденци се чудят какво е това чудо на мисълта.Има още едно грозно нещо, което може да се премахна - паметникът на нашите поробители...За това софиянци са единодушни.

41

До 45

преди 5 години

Ама ти си много ***. Не разбра ли, че тази инсталация е дарение от страна на Австрия и ще бъде там само до края на годината. После ще бъде демонтирана. Но то се знае, че в главите на *** само комисиони са им в главите, понеже те така действат и друго не могат да си представят. Ей затова никой не ви иска, защото само крадете и само пари и кражби са в ку.хите ви глави. Стойте си там в ъгъла и не се обаждайте!!! БКП/БСП са най-крадливото племе и след тях винаги е потоп и фалит...

40

Анонимен

преди 5 години

Няма значение кой е дал парите.Не може всеки хаховец да монтира каквото си поиска в София.Това че на *** не им пука какво ще се прави в София не означава анахрия.А кметицата сто процента е взела комисионна.

39

Анонимен

преди 5 години

Завърнаха комунизма !

38

Анонимен

преди 5 години

Борисов оттегли лентички и в нея да изгниеш

37

Браво!

преди 5 години

Много добра, интересна и модерна инсталация. Жалко, че закъсняха с монтажа. Чудесно е!!!

36

Анонимен

преди 5 години

К`ВО ОБЩО ИМА С ИЗКУСТВОТО?не случайно го наричат инсталация

35

Анонимен

преди 5 години

За съвременно изкуство е добре.

34

Анонимен

преди 5 години

Mr. StARTBUCKS е бил дълбоко репресиран през комунизма и съзнинието му се е извратило. Като види червено и го хваща диария.

33

до Mr. STARBUCKS

преди 5 години

Хасане, туй джелезо ша го набереш за чаавете, че той гладен. Бръзо, Хасано, бери джелезото.

32

Анонимен

преди 5 години

егати простащината

31

Офф

преди 5 години

Това е катерушка за общинските служители ;-)Първи ще се изкатери ... Кой? Кметът? Замът му по културата? Или по физкултурата?Цецо, бее, нали е физкултурник на герба ...А може и пожарникарите да тренират там - нали било къща ... В бедствие ...

30

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Червените *** са като "кресливите майки"Това произведение се монтира сега ,и се демонтира в края на годината.А онова бетонно недоразумение на Бузлуджа,няма мърдане.Е , поне на соц. празника,там си акат :)

29

Анонимен

преди 5 години

Онова беше шестоъгъле петоуйник, а това е N-ъгълен многоуйник. Това да не е наградата за дечурлигата спечелили математически олимпиади?След някоя година да не ревнат, че е корозирал и трябват пари за махане на патината?

28

Анонимен

преди 5 години

Махнаха една грозотия за да сложат друга. ***.

27

Анонимен

преди 5 години

Най-хубавото нещо е, че ще я демонтират, защото пред стадион Васил Левски има едно ръждясало чудовище, което никога не могат да махнат.

26

Анонимен

преди 5 години

Като я удари една мълния и мумията ще оживее изпод мавзолея.

25

А СЕГА

преди 5 години

До Да добавяКЪДЕ ОТПЪТУВАХА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ--СЛЕД 10 НОЕМВРИИСКИТЕ ПОДСКАЧАНИЯ НА *** ПО ПЛОЩАДИТЕ НА РОДИНАТА МИ---НАПЪЛНИХМЕ ГРОБИЩАТА--СКОК,ПОДСКОК

24

Анонимен

преди 5 години

До ОптимистПРЕДИ ВРЕМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГРАЖДАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ БЕШЕ УРЕДИЛ ЕДИН ОТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ПОСЛАНИЦИ ДА ДОСТАВИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕ ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ ЗА ТАКАВА КУХНЯ. БЕШЕ НАМЕРЕНО ПОДХОДЯЩО МЯСТО В СОФИЯ И ПРЕДЛОЖЕНА ИДЕЯ КАК КУХНЯТА ДА СЕ САМОИЗДЪРЖА. НУЖНО БЕШЕ САМО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ОБЩИНАТА И ТО НЕ БЕ ДАДЕНО.Доколкото знам,служителката, от която е зависело това, е била инвалид,пострадала и се осакатила, падайки някъде по вина на общината. Затова я назначили там на работа.А бе, нашенски работи!

23

ОПА

преди 5 години

КИЧ--КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ,ГЕРБЕРЧЕТАТА ТОЛКОЗ СИ МОГАТ....