10

MEN

преди 5 години

OH,BOZE ! SVETAT E PALEN S BREMENNI ZENI, NA KOITO NE IM BARSHAT ZADNIZITE I PAK NE SA UMORENI.STIGA S TAKIVA IZTRESENI ***,4E SHTE POVARNA...

9

ОХ,

преди 5 години

успокоих се ,то само тя на този свят е бременна и трябва да внимава да не се преумори. Абе ,*** докога ще ни занимавате с тези кралски мърли, сякаш само тяхното спокойствие и блогополучие ни интересува.Да се множат колкото си искат,това си е тяхна а не наша работа.

8

Анонимен

преди 5 години

Кейт е доволна защото снахата няма да я засенчва.

7

Мариела

преди 5 години

Абе ние да не сме монархия. Всеки ден едни и същи глупости. Кой какво облякъл, съблякъл или направил. Какво от това.

6

Регент

преди 5 години

Тъй ами!А стига им е бачкала на тез,и без това я осигуряват на 4 часа!Да вземе да си почине вече!Щото рижавия има още много работа-4 коктейла утре,игрите на сикхите,2 танца със саби,10 танца с проSтитутки,12 надпивания с членове на британската общност и т.н.Важното е поданиците да плащат за работата му(и емигрантите) :)Абе,тоз работливко кога спи?

5

Adolf Eichmann

преди 5 години

Меллез най-обикновен, както и останалата част от държавата им. Кралицата обаче е хитра, пусна меллез в семейството за да затвори устите на медиите знаейки много добре, че нейните отрочета няма да помиришат престола никога :))

4

Мила

преди 5 години

Всички знаем, че преписвате новини, но така наречената от Вас РЮА, в България я наричаме ЮАР. Всеки може да преписва, но това означава ли, че е журналист!?

3

Анонимен

преди 5 години

Тя хубаво си изправя косата и се избелва, ама като роди малкто черничко как ще му скрият африканската прическа.

2

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Дреме ми дали херцогинята е на Съссекс или на Безсекс.

1

Анонимен

преди 5 години

Поредната кралска двойка, която ще лежи и ще се разхожда по света без да свърши абсолютно нищо през живота си. За това плащат данъкоплатците в Англия, същите, дето скоро няма да имат пари и данъците си да платят заради Брекзита.