19

Анонимен

преди 5 години

Шимпанзе със салфетка на главата.

18

Jas

преди 5 години

Страхотно забавление! В авторитарна държава като СА, където и камила неможе да се изпикае без разрешението на кралската фамилия, подчинените на краля и синът му сами решили без пряка заповед да отидат до Турция воглаве с членове на държавната сигурност, кралски бодигарди, форензен експерт и т.н. и да убият "непослушния" журналист! Страхотен майтап! И на слепия му е ясно, че заповед е имало и от кого и че сега, за фасон пред света, извършителите ще станат изкупителни жертви. Принца-невинен!?!

17

Анонимен

преди 5 години

"От момента, който им свърши петролеца, до момента, в който ще са обратно в палатките и върху камилите, ще минат не повече от 50 години."Много по-малко, поради простата причина, че без внос на храна 40 милиона камилолюбци не могат да виреят върху горещия пясък.

16

Анонимен

преди 5 години

Под маската на реформатор се крие един злобар и диктатор

15

Адолф Айхман

преди 5 години

Тия са бити карти до един. Лукавите Янки си ги редят както си искат. Дадоха им някой лев за петрола, ония се видяха в пари и решиха, че са недосегаеми. Да ама за янките тва са пари за семки и в момента в който петрола свърши, чаршафите стават ненужни. Следва план как да им бъдат взети парите, все едно петрола е бил безплатен :))

14

Циник

преди 5 години

Природата си е направила шега с цивилизования бял човек , като е сложила под пясъците на арабските хашишини море от петрол.Но даже и бидетата от масивно злато - не могат да прикрият факта, че бедуинските племена са "спряли" развитието си в междуплеменните войни - за открадната коза или камила.Алаходупник и цивилизация - това е, и ще си остане оксиморон.Клане по заповед на племенния вожд - всичко се свежда до това!

13

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД САУДИТСКАТА КРИЗА ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА ТРЪГНАХА ПО-БЪРЗО НАГОРЕБАЙ ДОНЧО ПРАВИ ГОЛЯМА УСЛУГА НА ВОВАТА

12

Анонимен

преди 5 години

Две 15 мегатонни в центъра на Рияд ще дадат просветление и ще отърват света от саудитското мракобесие.

11

Анонимен

преди 5 години

Турския трокаджия в Чикаго,родом от силистренските села пак громи лошите българи по вестниците!Само,че сега е подхванал даже евреите и американците!Абе яястребе,клоун читашки,кога ли Еф Би Ай ще се позаинтересуват от такъв интересен интернет-джихадист като теб?Че да се отърват хората от досадното ти тролене?

10

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

9

Ал Сатър ал трион...

преди 5 години

Щях да се изкажа ,ама като знам как върти резачката ,по хубаво да си трая да не ме ритне камилата...

8

Анонимен

преди 5 години

До10В случая са и двете....

7

до 10

преди 5 години

По- добре врат, отколкото шия.

6

до Ястреба

преди 5 години

По добре да са Евреи отколкото мръ.сни Ислямисти

5

между редовете

преди 5 години

Мястото на злодей за западнитните 'цивилизации' временно е сменено от Русия на Саудитска Арабия. Причината е че някой трябва да бъде набит а рашките изкараха яка ракетна тупалка. Все пак по-безопасно е да сриташ вързано куче, отколкото дива мечка.

4

Анонимен

преди 5 години

Никога не трябва да подценяваме апетита на световното оръжейно лоби към париците на Кралството. А това, дето този шебек имал планове да доверсифицира зависимата им от петрола икономика....смях в залата...какво ще произвеждат?! Може би камилска вълна и пясък за строежи :) От момента, който им свърши петролеца, до момента, в който ще са обратно в палатките и върху камилите, ще минат не повече от 50 години.

3

баба мара

преди 5 години

какви реформи всичко е измишльотина за пред света сащ няма да анулират договорите за продажбата на орьжие другите само се ослушват докато премине бурятаоказа се че канада белгия германия продават сьщо орьжие на са и какво го правяттова орьжие с кого ще се бият много странно

2

Ха-ха

преди 5 години

Мйтапчийска статия!Нищо от написаното няма да стане!САЩ си държат на Саудитска Арабия и няма да допуснат тя да пострада,докато им върши работа!А Европа....Тя няма думата!Европейските политици ще се попенявят малко и толкоз.А лафовете за "международната общност" са особено смешни-те такова животно нема!

1

Анонимен

преди 5 години

Всичко са юдео-масонски игрички. Блудкав е този цирк. Сладникав и гнусен, дори...