13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 252Москва е най-красива,погледната от бомбардирвач====Москва е много красива, величествена, чиста, спретната. От бомбардировач никой не я е гледал, няма и да я гледа! Бомбардировачите ще се разбият в земята, свалени от ракети на стотици километри от Москва. А NY, Вашингтон, Филаделфия, Бостън, Маями и още стотици градове ще бъдат измити като курешки от страшно ядрено цунами, ако факаните Щати изстрелят само една ракета срещу Русия. Чикаго, Детройт, Синсинти ще станат на молекули.

12

неутрален

преди 5 години

Защо пък някой който казва,че българите масово не знаят какво се прави при оказване на първа помощ трябва да не е българин

11

Анонимен

преди 5 години

Децата в 5-ти клас не могат да си вържат връзките на обувките, да надробят една салата или да си зашият копче, но знаят каква е температурата на слънцето и естествените спътници на Нептун. Е'гати образователните системи!

10

VooDoo

преди 5 години

Абе друго си е да гледаш сеир отстрани и да снимаш с I фоня.

9

Анонимен

преди 5 години

До ФактА ти какво знаеш?Освен да плюеш по форумите?И какъв си междувпрочем?Руснак?

8

Анонимен

преди 5 години

Ако си принц на кон, просто целуваш принцесата и тя се събужда!Не оказвам първа помощ, защото ми става лошо и припадам най- вече като видя кръв.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако е за ром, то само права лопата или мотика - с голям замах.

6

незапознат

преди 5 години

У нас обучението се изчерпваше с един срок ОЧП, в 9-ти класЕдинственото което помня е че слагаш десния показалец на слънчевия сплит , после с лявата ръка отмерваш 2 пръста нагоре и нанасяш удар с дясната върху сърцето и продължаваш раз-два-три.

5

fesa

преди 5 години

До ФактДаже и знаещите не оказват първа помощ,просто сме овчедушен,завистлив,злобен и непукист народ.

4

Неразбрал

преди 5 години

А банкянския бек знае ли или във винету такита само са ги копали?

3

Анонимен

преди 5 години

Едно на ръка ромите са "българи" извън България и не са българи в България, друго, че винаги ползват само позитивите, но не и негативите.

2

Анонимен

преди 5 години

Сиреч ромите не знаят да окажат първа помощ, не знаят да, четат и пишат въобще не знаят нищо освен дай .

1

Факт

преди 5 години

Българите масово не знаят как да окажат първа помощ ! Чудя се какво ли знаят ? Май нищо не знаят , освен да са злобни , завистливи и да ръсят акъл !