98

Анонимен

преди 5 години

Шофьор спира колата си на бензиностанция и пита:- Имате ли бензин от 3 лева?- Не, нямаме такъв.- Е, скоро ще имате.

97

Анонимен

преди 5 години

Братята-алкохолици винаги са ни сади рали кожите!

96

кайзер созе

преди 5 години

До АнонименКогато цената пада не се бърза с намаляване на цените ,защото "имат натрупани количества на старите по-високи цени" . "Не може пък да продават на загуба". Ще изчакат да продадат старите количества и ще решат да намалят цените, а пък то тогава за "късмет" на народа ще вземат да се вдигнат отново борсовите цени или ще дойде сезона на "голямото пътуване" или "ще има нови инвестиции в мощности " или пък В.Златев ще трябва да си купува подарък за Заговезни !

95

кайзер созе

преди 5 години

До Анонименима една книга -"Световната конспирация", където подробно се обяснява за всичките манипулации и световно господство на Ротшилд груп. В един от много факти се показва,че всяка седмица се събира група от няколко човека(естествено с представители на Ротшилд) и се решава за борсовата цена на златото

94

кайзер созе

преди 5 години

До АнонименДа точно. Сметките пак не излизат. Исках да се покаже ,че дори и при калкулация на валутния курс(за която постоянно повтарят като оправдание играчите на пазара ) , цените пак не се "връзват".

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92 Нефтохим е собственост на АМG Лукойл- Холандия . Ротшилд Груп , Нещо по въпроса ,дръгел ?

92

Анонимен

преди 5 години

А днес петрола се ,,срина ,,с над 10%! Да не се зарадвате ,че ще паднат цените ??? Умната !

91

про-антисошъл

преди 5 години

Като ви е скъпо защо не слизате от ръждивите си возила? Значи ниска е цената щом всеки има възможност и кара-аз така го разбирам!

90

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е обаче следното. След като гони рекорди защо никой не слиза от колите? Защо големите градове са се превърнали в паркинг за стари трошки от Западна Европа? Защо никой не се придвижва с велосипед или пеша на работа? Отговора е: българина е *** и ограничен.

89

Анонимен

преди 5 години

Цените на горивата гонят рекордида благодарим на мъжа на другарката Нинова, един от директорите на Лукойл!Другарко неговата оставка няма ли да поискаш ***?Клепоухия *** нещо да каже по въпроса?

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНай-евтино и най-големия ***.

87

Анонимен

преди 5 години

В Турция от вчера - бензин 7 лири т.е. 2,10лв за литър.

86

Анонимен

преди 5 години

Сравнението на цените с другите държави трябва да се прави не там колко струва литъра, а с една заплата колко литра можеш да си купиш......

85

ддг

преди 5 години

Решението е едно: държавата гони ЛукОйл от България заради системни нарушения и избягване плащането на реални задължения към бюджета, което си е истина-нека кажат каква сума данък са платили за 2017!! След това рафинерията се национализира и започва да работи примерно с ирански или азерски нефт (има възможности за това и сега)! В резултат в бюджета ще влизат всяка година по няколко милиарда, освен самолети-ще можем да си превъоръжим цялата армия и ще има за пенсии и здраве!!Русия е злобен враг!

84

szdf

преди 5 години

Благодарете на Руския обор и неговия "пастир" с плешива чутура за новите ВИСОКИ цени на всички горива, надявам се русофилите ще бъдат най-щастливи.Те са мръсни плъхове и ***, но нека бъдат щастливи и да благодаят подобаващо на анти-Христа Шуткин!! Апропо:България ще бъде истински цивилизована държава с добра икономика, когато всяка руска смрад бъде изметена от територията ни-курАналия, Доган, ПеефСки,Перхидрола, Симеонов, всичката *** от БСП и ДПС и всички русофили!! Всичките служат на РФ

83

Анонимен

преди 5 години

Ефтиният американски петрол и газ кога пристига ???

82

Анонимен

преди 5 години

Отказаните спечелени обществени поръчки на Златев трябва НИЕ да ги компенсираме. Затова. Човека си е намислил едни пари и трябва да си ги вземе.

81

Анонимен

преди 5 години

Най-евтино е при Марешки. А95- 2.19

80

Анонимен

преди 5 години

Ми питайте другарката Нинова, нали мъжът и е директор в Лукойл.

79

маке

преди 5 години

тва за цените в Македония са пълни глупости, дизела е към 2.10 лв. цитираните цени са оп преди 2 години