16

Анонимен

преди 5 години

Първо се продадоха за пари, сега вече искат национално помирение.И у НАС ТАКА. Борисов се продаде, а сега се чуди защо не го обичат всички. Обичат го само тези, които купува. Заради кокала.И охрана им сложиха вече на предателите, също като на нашия Премиер.

15

ПЕНКО

преди 5 години

ЕДНО ОТ ДВЕТЕ УСЛОВИЯ - Е ДА ИМ СЕ ПРЕВЕДАТ /В СМЕТКИТЕ/ 301 "СРЕБЪРНИКА "-"ГРОША" ЗА ДА НЕ ВЛИЗАТ В НОВАТА ЕВРЕЙСКА "ИСТОРИЯ " НАРЕЧЕНА -БЛА БЛА БЛАБЛИЯ !!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Що е македонец,че при Борисово-Симеоново време когат са създадени трите школи-Преславската,Търновската,Охридската на Български книжовен език-изучаван,разпространяван измежду българските народи с христианска вяра-православна са се отцепели по подобие на други заради деалектите си специално излиза,че тези от Охридската школа,по точно на тези дет са им преподавали Сб. братя с Св.ученици били невъзпреимчиви заради диалектите си,но възприели диалектическия материализъм щом диалекта обявиха за начален

13

Анонимен

преди 5 години

Те лъжат и крадат история с претинции че са македонци нали ви казаха бе Българи сте щом говорите Български !!!Създаде ви СССР и Сърбите !!

12

ognyanz

преди 5 години

Со кротце, со благо и со малце кьотек...казал Константин Стоилов

11

Анонимен

преди 5 години

Сами се унизиха макетата- просто трябваше да приемат нещата без драми и в работен порядък. Избор нямат и е глупаво- ние имаме опит от няколко войни плюс една студена и си знаем мястото и възможностите. Сърбите и те получиха прозрение. Макетата се подвеждат от югославските мистификации дето никой не знаеше кой е и какъв е...

10

Анонимен

преди 5 години

Индентитетот е български, ако ставаше с писане в конституцията то всички щяха да си избират което им е изгодно днес са американци а утре руснаци стига да се напише в Конституцията!Пълни глупости, срам ги е да кажат че са българи, ако възкръснат техните родители които са починали преди 1944г ще ги дерат яко, защото те са знаели единствено и само че са българи!Браво на сърбите че за две поколения ги направиха *** на българската нация и срам за България че допусна това под давление на комунист

9

стига опорни точки

преди 5 години

До Анонимен> премиера Заев, се подигра с народа си като не призна референдума.Вие чувате ли се, бе Другарю?! На този референдум македонците гласуваха ЗА със смазващо мнозинство. Да си седиш дома и да "бойкотираш" означава, че ти е безразлично. А заради онези стотици хиляди, на които не им е безразлично и им е омръзнало да живеят в миналото, та заради тях имаше гласуване в парламента. Мечтата да бъдем съюзници и европейци, заедно с братята от запад е с една крачка по-близо.

8

Психодиспансер

преди 5 години

Ами те си я ''създадоха'' тази нация..... Утре ще има и Северна Каталуня

7

Българин от Македони

преди 5 години

един голям шут в гъзът на пишман четата за начална скорост в посока сърбия че чак в белград да се спрат

6

Анонимен

преди 5 години

ЕС постигат целта си, техният верен слуга, премиера Заев, се подигра с народа си като не призна референдума. Събраха с подкупи крехко мнозинство и парламентът им прие конституционни поправки, които позволяват на страната да промени името си на Република Северна Македония, както беше договорено с Гърция. За какво беше тогава циркът с референдума, на който гласуваха една трета от имащите право на глас, предимно албанците ? Естествено за обществена заблуда !

5

Зозо

преди 5 години

Ще ги пазят ами, иначе може да срещнат руски туристи с фотоапарати пълни с новичок.

4

Victimized

преди 5 години

Щом полицията ги пази обикновенно са виновни. Полицията във всяка една модерна държава са мутрите на властта, за налагане на политики които народа не би приел.

3

ай сиктир

преди 5 години

Аре жур.алята не се правете на луди пишете, че същите тези тримцата гласували за преди това са били под домашен арест. Днес по една от големите телевизии у нас едно маке се изпусна и го рече в прав текст и на въпроса на водещият това не е ли вид принуда оня смотолеви, че целта оправдава средствата.

2

ох мане

преди 5 години

охх македонската идентичност хахахха :D искали да я има ама все я няма хаха

1

Анонимен

преди 5 години

*** пак газ пикаят :)