6

зверчо

преди 5 години

това ерча лИ го измисли, или *** му помогна! Шейха на саудитите трябва да е много ***, да действа така! Меркла, и трампо се състезават, кой е по наивен

5

Край

преди 5 години

Какво бе чичо Оранжева перука ти не е ясно. Съюзника ти е най-мракобесния съвременен режим. Коле журналисти а жените имат права на домашен любимец. Санкции нещо? Под диктата на САЩ България от миналата година има дипломатически отношения с тази държава. Посолство имаме - нали са ни съюзници и правят дюнери.

4

Щерю

преди 5 години

т.е. - Да се донагласят лъжите, че тия нещо не минаха...

3

баба мара

преди 5 години

убиици сащ са виновни за всичко орьжие за 450 милиарда няма да пипаме договоритезащото са заети 1 милион ам работници хаиде санкции крилати ракети гоненина чаршафосаните от посолствата мрьс-ни гад0ни лицемери за скрипал се организирахте на секундата

2

двойни стандарти

преди 5 години

Русия я разпънаха на кръст заради предателя в Англия без доказателства и само по догадки а за това доказано брутално убийство ЕС мълчи гузно?!

1

ай сиктир

преди 5 години

И двамата ги боли дЕдовия за Кашоги хеле пък оня с чаршафите дето поднесъл някакви съболезнования. Всеки от тях гледа да извлече максимални ползи или да ограничи щетите всичко друго е прах в очите.