82

Анонимен

преди 5 години

Под прозорците на МС: Оставка на Валери Симеонов!

81

българан

преди 5 години

педерасът симеонов да бега яко дим че ше яде як лобут! айде народе български!!! маани го тоя!

80

Анонимен

преди 5 години

Разбирам майките и ги подкрепям с цялото си сърце. Ако вземат да убият Симеонов би следвало да ги освободят от наказателна отговорност и да ги наградят. Не разбирам обаче защо зад всеки един проблем и човешка драма - се лепват като циреи някакви партиики. Примерно - партийка, наречена "Възраждане", кудкудяка по всеки един въпрос с цел да се намърда на мястото на Симеонов или Сидеров. Засрамете се - майките имат нужда от подкрепа, а не от мажоретки с претенции за власт.

79

Анонимен

преди 5 години

ПАРТИЯТА, ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ РОМСКАТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ???

78

1

преди 5 години

Този на снимката,може ли да бъде българин.

77

УУУУУ....

преди 5 години

ДА ИЗЛЯЗАТ ТЕЗИ КОИТО ГО ИЗБРАХА - АКО ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО ЩЯХ ДА СЕ СРАМУВАМ ЗА КАКЪВ ЧОВЕК СЪМ ГЛАСУВАЛ - СРАМ СРАМ СРАМ.........

76

boyko.uzunov

преди 5 години

Ако трябва да нарисувам дявола физиономията на В.Симеонов направо си пасва!!

75

Злати

преди 5 години

До АнонименА, ти представяш ли си какви майки са, та се молят да умрат след децата си? Имаш ли деца? Знаеш ли какво коства на една майка да изречетова? ***!

74

гражданин

преди 5 години

Валери не трябва да подава оставка по повод организиран от *** Нинова!

73

уроци от историята

преди 5 години

Цялата дандания е за да може г-жа Нинова да се докопа до обществените фондове. После майките от агитката ще получат сус пай, а на останалите ще им кажат "няма пари".Нека си спомним г-жа Масларова и Бентлито.

72

патриот?

преди 5 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.

71

Gega

преди 5 години

По-грозно изказване от това на ВС не е имало от години а не съм сигурен дали въобще е имало. От подобно изказване трябва да се чувстват засегнати не само майките на деца с увреждания а всеки нормален човек. Мен лично ме е срам, че тоя е българин, при това твърдящ за себе си, че е патриот, при това част от управлението на страната. Чувството за недосегаемост и безнаказаност, които се демонстрират с това изказване може би са дори по-страшни от съдържанието му.

70

Анонимен

преди 5 години

До ЧОВЕКТЕЗИ ИЗСРАДАЛИ МАЙКИ ----------------Толкова ли можеш - не знаеш да пишеш, а мнения изказваш. Срам и резил. Научете се да пишете ДРОГАРИ

69

гражданин

преди 5 години

Бургас мълчи .

68

Анонимен

преди 5 години

Колко пари получава този ръб ? Самозабравили се далавераджии......ВНС !!!! Сбъркана система !!!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

А, аз като съм гневен от наглостта на тези "майчета"? Симеонов каза, нали са уж болни, защо ги държите на 30градуса! Както с Борисов, дето въобще не каза: "матреал" за българския народ. Нищо, че е истина и проф.Иво Христов го каза публично. 80% от българите са ******. И сега скачат с акъла си на амеби. Проф.Христов поде ли си оставката? Че не помня? Госпожа Импексова поиска ли му я? Още е депутат! Ами каза истината, без каквато и да е политкоректност! Боли! Вижаме в момента какво става.

66

разум

преди 5 години

наглостта и бруталността компенсират ЛИПСАТА НА РАЗУМ

65

до 70

преди 5 години

Демокрацията не ни убива...доказателството е ----------- прогресът на другите бивши соц. държави-напр. Чехия с която бяхме почти на едно ниво за 30 г. вече надмина средното равнище на ЕС. Но....там унищожиха държавна сигурност и техните комунисти имаха зад гърба си Пражката пролет. А ние дори и Комитета за гласност се оказа ,че е съставен от ДС и е с членове, само от агенти на ДС--с изключение на Желю Желев.

64

Н

преди 5 години

Наглостта не е умишлен начин на действие, а черта на характера.</i><!--EndFragment-->

63

Анонимен

преди 5 години

Валерката *** кефи как клати правителството умишлено