18

Така е

преди 5 години

До Браво 13 Вярно че у нас има чудесни условия за бизнес.Свинаря Георги Гергов го доказа. Купи Пловдиския панаир , ЦУМ София и сега ще лапне 45 мил. от дупката в Пловдив.Не е луд който взема , а който му ги дава.

17

Ветеринар

преди 5 години

На този швейцарец явно не му е ясна ,че трябва да вложи няколко милиона да построи млекопреработвателно предприятие , което да отговаря на еврапейското законодателство. Освем това ако няма сигурен пазар в Европа , да не се захваща.Козето сирене смърди и у нас никой него купува , освем някой с извратен вкус.Човека не е добре.В Европа може и да го харесват.Знае ли човек...

16

Анонимен

преди 5 години

Бахуро е изчерпал темата, много точен коментар

15

Бахуро

преди 5 години

До Браво.Не говори глупости. Всяка година ПЧИ падат като невидяли. При тия ниски цени, заплати и като процент данък тук трябваше работодатели да се избиват да идват, но те не. Познай защо - корупция, бюрокрация и тотално криминална съдебна система. Иначе си прав за манталитета - но проблема не е черногледството а зверския егоизъм и тарикатлък, наред със годините "комунизъм", които отвикнаха човека да мисли сам за себе си и да не разчита на "държавата" да го "оправи".

14

малкия содому

преди 5 години

Ето това е добра новина. Приветствам с безкрайна радост всяка новина, огласяваща повече козички и овчички! Да живеят и те!Малкия содому, 160 санта, 40 години, от Младоооост до родните места!

13

nda

преди 5 години

бих си купила от сиренето му...

12

Анонимен

преди 5 години

Швейцарците приеха твърде много косовари.

11

Браво.

преди 5 години

Все повече чужденци идват тук заселват се и от нищото дори почти без да знаят езика създават успешен бизнес, често в западащи райони и села защото там могат да купят земя евтино.Това е поредното доказателство че проблема на българите е чисто психологичен.Много мрънкане и оплакване, много черногледство и негативизъм. Това пречи на хората да успяват. Реално в България има чудесни условия за бизнес. НО не е за прости хора.

10

Гашо

преди 5 години

Този човек, дано не съм пророк, но скоро ще се сблъска със шведската престъпност. Ще му изкрадат козите, дори и керемидите от обора. Ще съжалява, че е стъпил в България. Иначе евала за смелостта да прави бизнес тук, но при нас прпблемът вече е нерешим. Шведите са 30 процента и растат. Скоро и ние ще сме под ножа.

9

Анонимен

преди 5 години

Нека има повече такива европейци-бизнесмени, дано да прихванем нещо от тях и да се поочовечим.

8

Анонимен

преди 5 години

Козметичка в Швейцария със заплата 3800 франка. И трябва да плати месечна здравна вноска почти 400 франка. А като плати ток, вода, телефон, интернет, тв, облекло, храна, наем и сигурно си брой стотинките накрая на месеца. Не толкова хубаво в Швейцария колкото си мислим.

7

Анонимен

преди 5 години

Тия фермери от Болярово да отидат в Дряново. Да се научат как трябва да се гледат кози.

6

Анонимен

преди 5 години

Стой си Марсел в Швейцария *** и на България. Клуб НЛО.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега следва ли ръст на цените на имотите около Дряново?Идват ли и други швейцарци,ми е въпроса?

4

Анонимен

преди 5 години

Месечна здравна вноска в Швейцария 382 швейцарски франка.

3

добре е

преди 5 години

Докато не са те навестили шведите да ти изкрадат козите

2

аз

преди 5 години

Ако тука се чувства свободен, трябва да ходи на психиатър.

1

Voyager

преди 5 години

Да, всички швейцарци бързат да се освободят и да се заселят в бг и най-накрая да се почувстват щастливи и свободно да си хвърлят ***, където си поискат.