95

кембридж аналитика

преди 5 години

Убиеца е това въпроса е че този имал много профили в социалните мрежи и някой му е събрал данните обработил му е профайлара и му е втълпил нещо което го активира в точния момент не случайно изчезва телефона интересуваите се от мястото където е работила жертвата и кой е нейния бивш там е заровена тайната пояснявам че мъжът и е най големия интернет проваидър в северна България и навлиза на пазара в южна Румъния и Букурещ става дума за стотици хиляди абонати на които може да им се следи трафика

94

Анонимен

преди 5 години

Северин ,ако знае какви загорели затворници го чакат ,сигурно би се самоубил,защото в затвора на изнасилвачи не прощават ,и надзирателите си затварят очите.Така е по целия свят !След време ще иска да му викат Северинка!

93

Анонимен

преди 5 години

Тези сълзливи мелодрами целят да ни разчувстват или да провокират българките, майките и изнасилените ни жени да излязат пред МС да Протестират ЗА АМНИСТИЯ? Изцяло измислен епос. Познавам похватите на това племе. Не заслужава никаква милост или пощада!

92

Ай, лошо ми стана мо

преди 5 години

Роднините почнаха театро, за етноса е стандартна реакция

91

nina

преди 5 години

#83Кой ви каза на вас,че няма сериен насилник??Точно бяха писали,че убиецът е изнасилил няколко момичета в махалата си,но те не са се оплакали в полицията от страх от него.Точно си е сериен изнасилвач този б..о.к.лук!Колкото до изречението,че майка му влязла от срам в болница-пълни глупости,тези такова чувство не познават.Вероятно не иска да праща пари на "снахата".

90

Анонимен

преди 5 години

Виновни има-това са нашите псевдо политици ! Разбират само от едно-да си напълнят търбусите с цената на всичко и най вече за сметка на този изтрещял НАРОД !!!

89

Скарлет

преди 5 години

*** *** - раэстрел эа такива!!!Эа да бъде эапаэен социалния мир и държавата като цяло!!! Колят, убиват, беэчинстват беэнакаэано!!! Няма да остане българин от таэи смръдлива напаст а апропо след това СЪЖАЛЯВАЛИ!!! Нямам думи!!!

88

Анани

преди 5 години

Жал към убиец - НЕ!!!

87

Анонимен

преди 5 години

свекърва ми е влязла в болница - нещо удар ли получилаабе по един удар с лопата в челото за всички ви ще е най-добре. Да ви заравят в някоя канавка и да не се мъчите.

86

Анонимен

преди 5 години

Жената е погребана в затворен ковчег, защото е удряна в главата и най-вероятно лицето е обезобразено и черепът пръснат. Това ли искате да гледате????? Полицията каза, че гледката е била зловеща.

85

смирнофф!?

преди 5 години

До АК 47Да не става дума за коктейл "Симеонов"!?

84

Анонимен

преди 5 години

До По Интернет-заглавиеНа "другарчетата" не им отърва,и лепят минуси,а!?Между другото,тоя *** и една муха не може да убие!Когато американците предложиха помощ в разследването,боко решително отказа!И още нещо-защо жената беше погребана в затворен ковчег!?

83

Несериозно е

преди 5 години

А дилърите които му продадоха дрогата,кога ще бъдат арестувани?Те му дадоха стимуланта без който сигурно нямаше да набере смелост да извърши това.Колко хора умират заради тях.Я заради зарибяване, я заради случаи като този. Наркомана е животно извън контрол, на което годините са му е преброени. Значи полицията може да обърне България и да хване неизвестен и безследно изчезнал убиец на журналист за 3 дни, а не може да прибере всичките дилъри които зарибяват спокойно и всеки наркоман купува от тях

82

Данчето

преди 5 години

Да не плачат и да боледуват за убиеца и ку...на си,а да се отрекат от него,а циг. нарочно се е блъснал в момичето и после и е казал да се оглежда,сблъсквали сме се с такива гадове .Аз си вървях с майка във Варна и двама циг.бягаха силно срещу нас,като ни доближиха,единият ми скъсаха златния синжир от врата заедно с копчето на ризката ми и ме одра,уплаших се много и докато се обърнем ги нямаше,това се случи преди 10 год и вече не излизам накичена или без мъж до мен.Лоши години

81

Пич

преди 5 години

"В Германия Северин и Емел чистели къщи заедно с майка му Надежда. Върнали се в България в началото на лятото със събраните средства. Купили си БМВ, което обаче скоро след това продали на комшия в "Тракцията""Цяла българия в едно изречение ... и моля, никой да не ми казва, че не всички са такива. По пътищата е пълно със се-лтаци с BMW-та и мерцедеси, които си пренасят бурканите от село в багажника. Как ни пуснаха в ЕС, така и не разбрах.

80

Анонимен

преди 5 години

" Какво ще се подобри, ако С. К. бъде ликвидиран? - АБСОЛЮТНО нищо!" Изобщо не е трябвало да се ражда

79

Анонимен

преди 5 години

Какво ще се подобри, ако С. К. бъде ликвидиран? - АБСОЛЮТНО нищо!В случая нямаме съзнателно действие, нямаме и сериен насилник.А точно умишлено е производството и разпространението на наркотици. И то погубва стотици пъти повече психически и физически.Вижда се, че С. К. не е наркоман, злоупотребили са с него, сеир на празноглавите.И високообразовани хора стават силно агресивни под въздействие на опиати или медикаменти от тяхната група.Кой ще потърси отговорност от контролните органи?

78

Анонимен

преди 5 години

Какво ни интересува голямата рода на един убиец, отхранени с нашите пари.. да го съжалим ли? Глупави статии. Май индийските организации са набрали сила в медиите.

77

Възмутен

преди 5 години

Спирайте детските на ромите!

76

Анонимен

преди 5 години

романо дуняс, нали така се казва? ромски свят.