58

Щерю

преди 5 години

Как се диви нашият Винету...

57

Брадчед

преди 5 години

Боко, боко, хубаво се живее в мир и любов. Така и трябва да бъде. Но човек като е лишен от нормален живот не му е до това. А е лишен не от природни катаклизми и бедствия, а от такива като теб и твоята свита. Големите ти приказки едва ли вълнуват даже и онези, които те потупват угоднически. Дойде време да те потупа и българина, но на друго място, защото "пак ви бихме" 10%не е 70

56

Греек

преди 5 години

Много точно казано. Мир и разбирателство.

55

Пруфесур

преди 5 години

Ас знам кък ша стани рабутата! Тураш някуй на уперасионната масъ,упойка-анистезиа посли му утвараш глъвата с трапанациа и с лазирен лъч му праиш резки на мозака да са пулучат гънки.Посли пак му липиш глъвата и кат са събуди имаш напреде си по акъллия чувек - ей твай цялта филусофеа! Пътента сий личну мой!

54

Пруфесур

преди 5 години

Ас съм баш пруфесура - унуй гуеду от Герп дет мий крадналу ника саму ва лъжи.Пруфесурееей - шти спукам бускити! Гиди крадльо кръдлиф - ай си мерим диплумите - пукажи първу твойта и кой унивирситет си зъвършал! Ади.чакъми дъ видим

53

Анонимен

преди 5 години

До 60 Ти искаш ,да се излагаме пред извънземните с тоя!Нали като го видят колко е *** и елементарен ,ще помислят ,че всички земляни са такива и веднага ще ни нападнат!

52

До 51

преди 5 години

Това е гениална идея!Дайте да го качим на някой космически кораб и да го изстреляме да търси "извънземен космически интелект",щото Земята вече я кръстоса надлъж и нашир!

51

Tiko

преди 5 години

Да обере на царо имотите - дето му даде власт

50

Анонимен

преди 5 години

Боко бе посрещнат като изкуствен интелект от самия министър на изкуствения интелект в страната.Как се трошат държавни пари с делегация от незабулени жени в арабски харем.Боко и калинките

49

Анонимен

преди 5 години

Тук хората се мятат пред влака а този ни слага фесовете. София се пълни с араби и особено последната година. Видими резултати

48

Анонимен

преди 5 години

Дано му са били закърпени чорапите на Борисов, щото се влиза без обувки в джамиите. При подобна ситуация през 2010 година тогавашният изпълняващ формално длъжността президент на РФ Медведев, като се събу големия пръст на десния му крак се подаваше извън чорапа.

47

Анонимен

преди 5 години

Поради липса на естествен, залага на изкуствен интелект! Амо то не е к.. да му го набиеш, а акъл! Това не го могат папите, нито ходжите - или го имаш, или го нямаш!

46

Анонимен

преди 5 години

Стига, бе!-)))))Бат Бойко едва успява да си вдигне "гащите", за да угоди на всички заради нас!Абе, той ли не случи на "Матрял", ние ли не случихме на "Пожарникар"!?

45

До 38

преди 5 години

Това дето си написал се отнася за Бойко. По-тъпо животно от охранителя на Бай Тошо няма!! Е е жаден за власт , ще краде дойде умре.

44

Анонимен

преди 5 години

Ех, че всестранно развит се оказа. :) Светът е тесен вече за него, всички го познават.... Ако има и извънземни, и при тях ще отиде този " висш дипломат" . :)

43

Анонимен

преди 5 години

Не мога го гледам тоя. Също толкова отвратителен като плювналиев а и всичките около него са еднакво отблъскващи

42

Смехота

преди 5 години

Идилия,Любов,Магнолии -направо Херувимче !То църкви,то Папи,то джамии - ангел небесен неръкотворен.той с Боговете си има работа - нема се разпраа с някакви си бедни,болни и нисши с-ва.

41

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка и той не знае и не помни на колко се е надупил едновременно. Стана за резил на дърти години, това е изводът!

40

Анонимен

преди 5 години

След сабите трябва да е друснал и един ориенталски танц с " кръшната ' си снага. :) Свинетка и майката на нацията и те край него за разкош ще развеят фусти. :)

39

Боко я кажи

преди 5 години

Бойко от будист, джехандист ли стана? Като се върнеш, ще си завит ли с черен чаршаф и ще ставаш ли вярна ханъма на Ердоган? Ще му севричаш ли във вярност, за да живеете щастливо заедно?