38

Е как!!!

преди 5 години

Няма как да има за канализация,та нали горубци изкупиха парковете в Младост,за да ги застрояват.Избирайте-мезонетчета в Младост или канализация в Горубляне!

37

123

преди 5 години

Сори фъндито вече ги е охакала тези кинти. Няма как да стане. Я вижте на графа какъв хубав ремонт направи. Канализация ще ми искат, екстри някакви.

36

от селу

преди 5 години

Мъъллииййййй ! И тва у софее столица дек е на българиа . Одат пу нужда у клозет отвънка.

35

аа ха ха

преди 5 години

Ама още ли няма на всякъде в София канализация ! А, стига бе ! Не е възможно това ! Колко милиарда се дават на София от бюджета и от еврофондовете и къде отиват ?

34

Анонимен

преди 5 години

Че те гражданята и по "елитните" Драгалевци,Бояна,Симеонов и още половин София са на септични ями.Застроиха Витоша,ама акат на двора.Див народ заеви.

33

Анонимен

преди 5 години

Санираха за 4 милиарда а в.някой квартали акат във външни тоалетни смех

32

месара

преди 5 години

е само 50 човека ли можа да активира другарката "истината" нинова? а тоя с количката с детето е меко казано ***! а ако на някоя кола спирачките откажат? полицаите е трябвало да го арестуват, за застрашаване на живота на детето!

31

CC

преди 5 години

Бългирия била се оправяла. БГ още 1000 години няма да се оправи...

30

Анонимен

преди 5 години

Аре ве! Горубляне да не е Банкя!

29

Анонимен

преди 5 години

Имат най-нови технологии - смартфони и фейсбук. Канализация не им трябва. Даже и вода и токът от АЕЦ Белене не им трябва, нито руски газ. "Да, България", реформатори и стари реститути очакват най-новите технологии - ядрен синтез, който след 1-2 седмици ще започне да дава ток и стари технологии не ни трябват. Мартинчо Димитров обеща ядрен синтез до дни, в едно предаване.

28

Гашо

преди 5 години

Ам кат искат да си напраят ве. Нали къщите им по 100000Е струват. Дай ний да съберем от наще данъци, че да има те къде да ***. Че и кръстовища ще ми затварят. Закъснях за ресторант зарад тях. Защо не ги биха полицаите, опитват се да вкарват политическа нестабилност.

27

Анонимен

преди 5 години

Никой не им е длъжен на тези. Като искат канализация да си направят сами, ила да си инсталират локална пречиствателна станция, вместо да с*рат в реките

26

Анонимен

преди 5 години

Канализацият по кварталите вече не издържа поради стотиците нови включвания от новопостроените блокове, те се надяват някой да им пусне тръба за еднофамилни къщи.Управляващите гледат само да пълнят гушата и да всяват раздор между хората.

25

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям!Прави са хората!

24

Анонимен

преди 5 години

Герп се наядоха не им дреме за хората ,дали ще имат хората канализация или ще бият и трепят старите хора по селата все им е тая. Служебните им коли са Мерцедес това е важно.Махайте се от тази страна деца.

23

Анонимен

преди 5 години

В Горубляне живеят почти 7000 човека. В район Панчарево почти 30000, а през лятото двойно повече.

22

Анонимен

преди 5 години

Тия искали канализация до всяка къща. Аз пък искам Бойко да ми осигури Ферари пред дома ми. може и да не е баш червено, ама поне да е 10 годишно.

21

Край

преди 5 години

Канализация? За какво им е е канализация. Знаете ли как мирише гадно канализацията.

20

Галин

преди 5 години

И после ми искат по 100 000 еврака за къща в Горубляне или някой друг квартал на София...и кво става 100 000 евро и после сереш в клузет до входната врата...хахахах купувайте, а после серете в градните...ей *** народ..

19

чичко

преди 5 години

Не е валяло скоро, що се сетиха за това! Сещам се за Корнела, кат варянт.