27

Росенец

преди 5 години

До АнонименВсеки сам решава дали да си продаде имота и за колко. А от протести резултат знаем какъв е - някои път има минимален успех, друг път никакъв.

26

Анонимен

преди 5 години

За 30 години, рибарите, да си бяха направили асоциация и да бяха купили обекта....Брее, всички ли трябва да ви казвам, как да правите..

25

Анонимен

преди 5 години

Варненският некропол е в центърът на Варна, току до така наречното "гезме" и е заграден откак се помня. Нямам сантиментални спомени от преди това, затова пък имам спомени за ламаринената ограда, която опасва огромната дупка, където намериха най-старото обработено в света злато на Варненската цивилизация. Така че, обещанието за "когато свършат разкопките" е много относително...Подкрепям рибарите, но ако се намери находка като във Варна мисля, че затрудненията им ще бъдат обезвъзмездени.

24

Анонимен

преди 5 години

Отново не разбрах какво проучва фирмата? Трябва ли да търся в интернет други материали по темата или навсякъде новината е представена по този семпъл начин?

23

Анонимен

преди 5 години

Мда, изглежда тези, които управляват обектите на експеримента са мутирали и развили качеството АЛЧНОСТ в мега, макси, хипер размери. Досещам се вече кой може би го извършва и съвсем не е свързан с УФО.

22

бг смешки

преди 5 години

ТОТАЛНО БЕЗАКОНИЕ ЦАРИ ТУКА ! правят закони - порменят ги нерксънато за да стане уж законно ... а то си е незаконно ! държава нема- всичко е продадено вече ! опрайте се ........

21

Анонимен

преди 5 години

Отдавна имам чувството, че някой или нещо си прави експерименти с българина като се проучват следните показатели : дебелина на кратуните, здравина на нервите, тъпота, слепота, безхаберие и страх от други, които го управляват и са надминали всички в експеримента по дадените показатели.

20

Анонимен

преди 5 години

От статията става ясно,че тормоза над българските граждани и всички простотии у нас са законни.

19

Анонимен

преди 5 години

цар Тошо, тази демокретенация все твоите царедворци я спретнаха. Не мога да се сетя кой кога е командвал, защото всичките са от един дол дренки и в един цирк играят, та номерата си ги знаят.

18

House M.D.

преди 5 години

Нали искахте демокрация?Ваш: Н.В. Цар Тодор I-ви Живков

17

до мак

преди 5 години

Верно курортите ни са заприличали на Манхатън съчетан с Кейптаун, лас вегас и *** гето. Алкохолни и казино туристи. Тук - там някой заблуден, че отива на почивка.

16

Капитализъм

преди 5 години

Еми това е: Капитализъм, Демокрация - все хубави работи.Който има пари - купува.Който няма - гледа снимки от едно време.Това е действителността - 30 г.Радвам се, че си поживях - чисто море, риба, компании, китари, чист пясък - заслепяващ очите. Хубави спомени имам. Скоро мислех да отида до Маршаловите острови, но се отказах, и там янките са правили атомни опити.Остава Куба и около Испания, интересен е Тунис - туристите намаляха,Мексико за онези дето търсим по-дива природа и запазени култури

15

мак

преди 5 години

Стройте на всяко свободно място, което по някакво чудо още не е бетонирано. Но после да не ревете, че никой нормален не иска да ви дойде на гости сред бетона с допотопна канализация. Тия, които разрешават промяна на статута на земите и строежи са алчни корумпирани ...

14

Анонимен

преди 5 години

Добре де, защо все си избираме "от същото"? От простестите на рибарите ще има същата полза както от този на лозарите в Дружба, Константин и Елена и Златните, дето мутрагените им изкупиха лозята за стотинки.

13

Мдааа...

преди 5 години

Сухо допе риба не яде - но на тези хора не им позволяват и да се намокрят..Обикновен капитализъм...

12

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е, кой управлява България през 2002 година? Този дето изсече Рила и я продаде на гърците и похарчи парите по казина? Тоя дето сега е позинал за имоти пак?

11

Ха ха

преди 5 години

Девствени места по българското Черноморие ...... нема такова животно вече , баце . Всичко девствено вече е из(е)... орано от някой мастит бизнесмен с благословията на корумпираното ни правителство .

10

сигурно

преди 5 години

Няма политик на високо ниво и кмет по морето който да не е за убиване !!

9

истина е

преди 5 години

Тази красива държава стана бетонен бункер благодарение на политиците ни ,и за това народа се изнася от нея като от чума !!

8

до истината

преди 5 години

Опресни ми моля те паметта. Кое правителство беше на власт през 2002 година?