50

Анонимен

преди 5 години

До Аман с тоя Раковски!Ама не вярвай, Раковски никога не е мразел нито сърбите нито руснаците. Това са опорни точки. Много повече възрожденци са мразели Англия, Франция и германия ама нашите со ро со *** крият тая информация и преекспонират оная. Знает ли Вазов какво стихотворение има за Англия. Дизраели - На Балканите ако ще да загинат 100 хиляди българи, но да не се накърнят нашите интереси.

49

Анонимен

преди 5 години

Предлагам западът да не се меси а след като се създаде армия в Косово да си премерят силите със сръбската армия. Победителят взема всичко, до Тирана. Стига подкрепа за агресивните ислямистки анклави на Балканите.

48

Анонимен

преди 5 години

Лидерът на косоварите може да е казал нещо в този смисъл, но вместо София в изказването му фигурираше Белград.

47

Анонимен

преди 5 години

Косово е военна база на САЩ за разпределение на наркотици идващи от Азия.

46

!

преди 5 години

До Анонимен 45,стига си писал глупости бе, ***. Казал бил еди кой си, че тръгвали към София ))) това в кварталния клуб на пенсионера ли ти го разказаха? Косоварите ще ги смажем за 3 дена, да не сме Сърбия с тяхните меки китки дето се бият само с жени и деца.

45

Аман с тоя Раковски!

преди 5 години

Мразел сърбите,мразел руснаците,самият Левски искал да го трепе,по времето на Българската Легия в Белград - и кого въобще не е мразел Георги Стойков?! Аман вече от мизантропи - нашенци...

44

Анонимен

преди 5 години

До тези, които се радват за косово:Помните ли навремето, когато получиха подкрепата на НАТО, а ние не бяхме още в ЕС, как лидера на косоварите каза: "100 танка да имахме и тръгваме към София!"? Никога не забравяйте тези думи. Който забравя плаща.

43

Анонимен

преди 5 години

Значи добива на човешки органи ще става вече на военни начала. До сега беше на криминално - държавни.

42

Анонимен

преди 5 години

Значи скоро Сърбия няма да я има, пък ако ще сто Русии да се пънат да и помагат.

41

Анонимен

преди 5 години

Добре, че събите са географски "буфер" между косоварите и Бг!И добре, че навремето Костов(колкото и да го ругаем днес) не позволи на нито един "албански бежанец" да стъпи в Бг., иначе днес *** щяха да са ни най-малкия проблем!

40

Анти-Шумадиец

преди 5 години

сърбите винаги са били смъртни неприятели български... "Сърбите, ако да се сближават доста тясно по езику си с българите и ако да живеят в непосредствено съседство с тях, обаче всякоги са били смъртни неприятели български и никоги не са престанали да им противодействуват, когато им се е появявало и най-малкое счастливо и благоприятно обстоятелство" войводата Георги Раковски ...пълна подкрепа за република Косово...

39

Анонимен

преди 5 години

Важното, че макетата избраха ЕС, НАТО и норвежкия газ.

38

Анонимен

преди 5 години

Ама в Крим имало руски военнослужещи. Да, а в Косово имаше натовски. Туй то..Да, Косово се присъедини към НАТО и още е независима суверенна държава, а колко продължи суверенитета на Крим преди да се "присъедини към русия? 2 часа или 2 и половина?

37

Анонимен

преди 5 години

Косово в НАТО. Сърбите да го лапат големия български кop.

36

ЕВАЛЛА НА КОСОВО...

преди 5 години

ТИЯ СА КАТО ТРЪН, В *** НА СРЪБСКИТЕ ИБРИЦИ НА МОСКВА!!!!ОБИЧАМЕ ГИ!!!!СТРАШНИ "БАЛКАНДЖИЙ" СА ТОВА....АМА ИСТИНСКИ!!!!!

35

men

преди 5 години

базата не е там заради сърбите, базата е там заради хероинеца... информирай се или поне се запитай защо албанската мафия където нема човек с ай кю над 60 е наж мощната в цяла европа.

34

Факти

преди 5 години

Като се има предвид че възрастните хора ще си отидат 2 милиона, оставаме 5 - половин милион деца ще избягат, 1/3 от моето поколение няма да доживее 65 г.Косоварите ще си купуват паспорти БГ и села. Половин БГ вече говори на турски. 70% от зем. земя принадлежи на турски фирми. България изчезва след 50 г. Това е тъжната истина - плод на БГ "демокрация и капитализъм".Народът е изпаднал в някакъв транс, богатите ни убеждават, че сме мързеливи.Планът е изпълнен, тук ще бъдат военни бази и самолет

33

Анонимен

преди 5 години

До 31 ПравославенДа,Бондстийл е най-голямата USA база в Европа.И тя е в Косово по вина на сърбите,ако те не се ребчеха,че ,,рано или късно ще си върнем Косово "и имаха нормални отношения с Прищина ,базата нямаше да е там!

32

20 p.s

преди 5 години

грешка!!!( на мястото ГЛАДУВА е ГЛАСУВА )

31

Българин

преди 5 години

Косово не трепнаха пред ЮНА и главорезите на Милошевич, Ратко Младич и Караджич, та сега ли ще се уплашат?Поздравления за новата им армия!А за сърболяците - камиони с памперси!