145

Аз

преди 5 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯТи си луд бе Парцалев!

144

Анонимен

преди 5 години

Седи, седи, на магарето чуш казва.

143

Анонимен

преди 5 години

Айде сяГенерал Де Гол го е казал туй преди 50 години.

142

Анонимен

преди 5 години

"Можете да бъдете сигурни, че американците ще извършат всичките глупости, които те могат да измислят, включително и тези, които са извън въображението"Шарл дьо Гол

141

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Търпението към руската *** се изчерпва с всеки изминат ден! Усещам, че скоро пияните мужици ще отидат в ада при кумирите си Ленин и Сталин!

140

Анонимен

преди 5 години

А трактор взмыл над милой стороноюИ в тот же миг агрессору в ответ,Чтоб постергся нас пугать войноюУдарил залп тактических ракет.А тракторист наш, капитан Литвинов,Взглянул на карту и включил форсаж,Спокойно отбомбился над ПекиномИ заложил на родину вираж.Он над Амуром выключил реактор,Чтоб не пугать родных овец и коз.Пронсся в небе наш советский тракторНа дозаправку в свой родной колхоз.

139

Анонимен

преди 5 години

Не ми е удобно да споменавам таквиз неща, но още преди 11 години Путин каза, че тоз договор не е в интерес на Русия, щото в него не участва Китай.Изобщо май ся Сащ и Русия са срещу Китай.Щото в далечния изток Русия и Китай си имат отношения, за които даже не сте чували.СОВЕТСКИЙ МИРНЫЙ ТРАКТОРЯ расскажу о вопиющем факте:На берегах Амура, средь полейПопался наш простой советский тракторВ прицел шести китайских батарей.Ударил залп, снаряды полетели,Но тракторист был парень с головой:Он жмт педаль - и вот не видно целиВ поставленной завесе дымовой.А трактор взмыл над

138

Анонимен

преди 5 години

На другаря Валентин Златев най - малкия му проблем е петролното ембарго от Русия. Той може вече спокойно да се пенсионира и да забрави за съществуването и на Русия, и България. Ти какво ще правиш без руски петрол, газ и ток? Няма да имаш транспорт, производство, селско стопанство, химическа индустрия(колкото остана от комунизма)... Домашен интернет няма да имаш, защото рутерите работят на ток, не на олио... Ама ти и олио няма да имаш, че за комбайните няма да има дизел...

137

Зозо

преди 5 години

До АнатемаВикаш идва краят на краварсо-ционския фашишъм и на ФАЩ?...Идва времето на путино-фашистите и КГБ - православният фундаментализъм!

136

Анонимен

преди 5 години

Руснаците имат разработени модулни контейнерни системи с крилати ракети Клуб - К. Разработиха ги за да са готови за инсталиране на гражданския флот. Много бързо ще ги приспособят да железопътния и наземния. И понеже ракетите са с малък обсег това играе срещу Европа. САЩ се опитват да накарат европейците да им купуват оръжията ;))) За това е цялата работа.

135

Анонимен

преди 5 години

Англичаните и те щели да се изтеглят от договора... В Сирия ги видяхме с техните последен модел ракети - изстреляха 7 ракети за 10 милиона лири и убиха 4 идиловци. Коефициента себестойност на ракета към ефективност им е приблизително безкрайност. А и иде твърд брексит. Изнасяне на компании от Лондон. Загуба на пазари. Да излизат бързо от договора. Така ще улеснят руснаците, давайки им повод да се "защитават" от тях ;)))

134

Анонимен

преди 5 години

На САЩ 90% от крилатите ракети са дозвукови, което значи, че се свалят по - лесно. Руските калибри и другите и крилати ракети са 95% свръхзвукови, което ги прави по - трудни за сваляне и няколко пъти по - ефективни. Освен това са и защитени срещу електронно въздействие. Това прави силно неефективен арсенала от крилати на САЩ срещу Русия. И съответно намаля цялостната цена на руските ракети за поразена цел. За това вият от САЩ.

133

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не са нарушавали споразумението. Американците имаха много такива ракети с морско базиране и няколко модела с въздушно базиране, докато руснаците нямаха никакви морски и въздушни. Така се оказа, че само НАТО има такива. Напоследък руснаците направиха доста модели с морско и въздушно базиране и ги направиха добре. Така САЩ загуби превъзходството си и вече не и е нужен такъв договор. А и ще продава повече оръжия на другите. Както и руснаците де.

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 160Много са неефективни санкциите ама путинските глашатаи Борисов и Радев де що идат и реват срещу санкциите на Русия. Те да бяха ги сложили на България тия санкции нямаше да са толкова напористи за свалянето им двете руски пoдлоги с български паспорти.

131

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 160: Ще се "осетят" те, но сигурно от осетинците. Не е зле да си оправиш граматиката преди да даваш мнения.

130

Анонимен

преди 5 години

За санкциите няма смисъл да се говори, толкова са неефективни, че хората се чудят какви са точно.Дааа, даже санкциите само укрепват както руската икономика, така и свободният дух на ***. За това, за да осетят тези санкции по-осезателно, те трябва да се засилят и ако искат товаришчити да ходят в рая по - бързо. Нал там ги праща ***?

129

Анонимен

преди 5 години

"Насочени срещу европейски столици" - как да не ги обичаме руснаците, КАК?

128

Анонимен

преди 5 години

Русия каза !Въоръжаваме всички съюзници с ядрено оръжие !

127

Анонимен

преди 5 години

Жалък опит на САЩ да въвлекат Русия в оръжейна надпревара и така да ги разорят. Те не разбраха ли, че техниките отпреди 30 години вече не работят? От ниската цена на петрола преди Русия не беше страната, пострадала най-много, даже премина през изпитанието сравнително леко. За санкциите няма смисъл да се говори, толкова са неефективни, че хората се чудят какви са точно.

126

Анатема

преди 5 години

Тръмпелът се гевези,но явно е твърде кух, за да разбере,че идва краят на краварсо-ционския фашишъм и на ФАЩ?40-50 г. най-много им остават.