11

Анонимен

преди 5 години

Принц незаконно роден и женен за ц.р.на булка , по-добре, не ни занимавайте с глупости....На нас кво ни дреме за тоя?

10

прясна новина

преди 5 години

В село Долно Нанагорнище, група напудрените комедианти и техните придворни направиха смехотворно зрелище и успешно заблудиха тълпата, че им пука за трудния живот на хората.P.S.За шоуто бяха похарчени средства, отмъкнати от касата на селскопанската кооперация.

9

Г.Ганев

преди 5 години

Прадеда ми е клал англо-френце 1916год - и кво?! Ся като сме в ЕС да те е срам да кайш че си ***! На мамуни ни обърнафте - гиди м аскари с м аскарите!

8

Анонимен

преди 5 години

това е показно какво значение има за самочувствието на англичаните благоденствието и плодовитостта на монархът им. Може да не сме островът, но теченията и настроенията идващи оттам се отразяват на цялата европейска атмосфера, че и на американската.

7

шматка

преди 5 години

Що трябва всеки ден да четем за това семейство.Кой къде ходи коя ще ражда как ще се казва бебетоАлооо тук не сме на острова бе.

6

Доко

преди 5 години

До House M.D.Точно на битката при Дойран се дължи нашата прокоба/в това съм убеден/..А в колко военни академии се изучава тя,отговора оставям на теб/ако имаш желание да образоваш нашите ,,НОВИ ПАТРИОТИ"/Поздрави!

5

Анонимен

преди 5 години

Браво на принц Хари. Разчупи всички схеми и табута на крокодилското семейство.

4

Анонимен

преди 5 години

А булката от Горно нанадолнище американско била ли е изобщо чувала за тия събития, та и тя се прехласва там с нова рокличка?

3

Анонимен

преди 5 години

Генерал Вазов е погребал доста от британските ветерани стъпили на българска земя.

2

House M.D.

преди 5 години

Шапка долу, Хари! Минава героят от Дойран!

1

Анонимен

преди 5 години

Малко трудно биха се нарекли "ветерени" предвид че са минали 100 години от края на войната. Не вярвам да има някой жив към този момент, май по-удачно е да ги наричате "участвалите" в ПСВ.