156

Бай у

преди 5 години

Все пак самото заглавие на публикацията е фалшиво. Москва не разреши бдение за жертвите на Сталин. Това противоречи на съдържанието което обяснява, че не е разрешено събитието да става пред Лублянския площад, а на алтернативно място и организаторите са отказали. Следователно организаторите не искат да почетат жертвите, а да проведат нещо друго. Някога с ужас четох Солженицин. Неговата книга "Един ден на Иван Денисович" бе наградена с Ленинска награда най-голямата награда в СССР.

155

Анонимен

преди 5 години

Да откажеш митинг в памет на 23 милиона избити руснаци от Сталин... Кой може да направи това - само фашист-болшевик, т.е. другаря Путин.

154

Анонимен

преди 5 години

КУХА ПРОПАГАНДА.

153

Анонимен

преди 5 години

То ако ги питаш руснаците, са били и много мили, като да прегазели Полша повторно, след нацистите...

152

Анонимен

преди 5 години

Двама чекисти копат дупка пред ЦК на КПСС да забият стълб за знаме.Дупката изкопана стълба изправен...*** останала доста пръст.Кво да правят - копат друга дупка - да зарият пръста...и пак ... остава им пръст...копат нова...по едно време , на прозореца Сталин:- Абе, другари ...може ли да сте толкова npости?Копайте по-дълбоко!

151

P.s172/173

преди 5 години

...и победите на нашата социалистическа отечественост. отново ще вдигне знамето на техните бащи и дядовци ще ни дават пълна почит. Бъдещето ни те ще се основава на нашето минало. Сталин.

150

Казано от Сталин

преди 5 години

"Много от делата на нашата партия и народа ще бъдат изкривени и плюскани преди всичко в чужбина, а и в нашата страна." Ционизмът, стремящ се към световно господство, ще ни отмъсти за наши успехи и постижения, все още Русия като варварска страна като примес за суровини. И името ми също ще бъде клеветно, клеветно, многобройни жестокости ще ми бъдат приписани. И въпреки това, каквото и да се развие, няма да мине време, а очите на новите поколения ще се обърнат към депата и победите на нашата ...

149

до 170

преди 5 години

Така ли бе Груьо ?За 3 копейки от Решетников - и майка си ще продадеш!

148

Тато из Правец

преди 5 години

Враговете на Сталин не могат да му простят,че той изведе крепостна Русия с ралото до модерна държава оборудвана с ядрено оръжие ! Това е ! А приказките за стотиците хиляди избити идват от ,,Козяк ,,16 !!!

147

Анонимен

преди 5 години

Как да разрешат бдение като самия Путин е казвал че ако е можел е щял да предотврати разпада на СССР

146

Анонимен

преди 5 години

И защо ?Защото на путин дедо му е бил главния готвач на Сталин ?

145

Анонимен

преди 5 години

Аз искам да организирам бдение за жертвите на Чингис хан и конкистадорите ! И на колониалистите въобще .

144

Анонимен

преди 5 години

И още нещо... 163Ако си на сели си произвеждаш всичко, идват един ден, казват ти, *** не може така и те забиват в панделка, до някой завод на 100 километра от селото ти.. Прекрасно направо...

143

Анонимен

преди 5 години

До 163Някой хор имаха пари и не исках да работят... Ама им ги взеха после...

142

ювиги

преди 5 години

БАМ се строи по времето на Брежнев. Четете малко, като искате да пишете!

141

Анонимен

преди 5 години

I V BALGARIA IMASHE BELENE,NO TAM BEHA NASTANENI ZA LECENIE NARKOMANI,ALKOHOLIZI I DRUGI,KOITO BEHA MARZELIVI I NE ISKAHA DA RABOTYAT,A PO VREMETO NA SOZA IMASHE RABOTA,KOLKOTO SHTESH,A NE KATO SEGA.

140

Анонимен

преди 5 години

Сталин е спечелил втората световна война във времена на световен терор. Съюзници са му били Рузвелт и Чърчил. Седяли са на една маса. Мигар не са знаели ако е имало терор в СССР. Или просто терора е бил навсякъде по света по онова време. Запечатали ми се е в съзнанието как Хитлер отваря шампанско в Райхстага мислейки си че е победил Русия. В същото време Сталин провежда великият парад на Червения площад. От парада войските отиват право на фронта отблъскват вермахта на 200 км от Москва. Направо .

139

До ушанката

преди 5 години

С удоволствие отивам. Би ли дала име на книга, или автор, или историк в които са описани "жертвите" на Сталин. Благодаря предварително?.Заповядай. Търси "Великият терор" от Робърт Конкуест. Приятно четене!

138

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ !!! ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА КОЯТО СЕ БОРИ СЪС САТАНАТА - сащ . ПОКЛОН НА НЕПОБЕДИМА РУСИЯ КОЯТО Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ДЖЕНДЪРИТЕ.ЕДИН ОГРОМЕН ФАКТОР НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ,КОЙТО ЩЕ ВЛАСТВА В СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА. КРАВАРИТЕ ОТИВАТ В НЕБИТИЕТО.

137

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо е най-великия и беше патриот,няма друг като него,без значение дали на изток или на запад,той работеше за благото на България и населението.И с две-три целувки с Брежев,ни осигуряваше евтин нефт и газ,Бай Тошо обикаляше цял свят,беше възхитен от японското чудо и искаше модел подобен на Китайския.