42

;-)

преди 5 години

За САЩ - като за умрял - или добро, или нищо.Иначе - национален интерес ще те гази ;-)

41

Derstreichholz

преди 5 години

Аз не мога да разбера, Тръмп не стига че стана президент заради Володя и тази женица ама и неблагодарен...

40

Анонимен

преди 5 години

До РубашкаПод империята на злото сигурно разбираш САЩ?

39

Хм

преди 5 години

"Изявлението не съдържа конкретни примери за чуждестранна намеса в изборния процес в САЩ"Това май е достатъчно и няма нужда да се чете всичко.Впрочем,след като в САЩ има само две партии,като и двете не могат да бъдат наречени проруски,как аджеба Русия може да повлияе на американската политика спрямо себе си???Който и да бъде избран-все тая.Колкото до "пропагандата" на RT и Спутник-ако тия лъжеха колкото CNN моментално ще бъдат отхвърлени от потребителите.

38

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 31Съвсем неотдавна четох за американски крайцер, потопен от немска подводница заради небрежното поведение на капитана - липса на наблюдатели, не е правил противоподводни маневри със смяна на курса. Там се споменаваше, че пренасял 10 тона руско злато, с което руснаците купували това-онова, не по ленд-лиза. А такива случаи е имало много! Американската "помощ" е платена с руско злато и руска кръв!

37

Анонимен

преди 5 години

Вече няма да пиша нищо, в което има и най-малък намек срещу Великите Съединени Американски Щати! Щото могат да ме привикат да ме съдят като едното нищо! За Щатите трябва да пиша само суперлативи, само в превъзходно наклонение! Почвам: САЩ са много красива страна. Мммммаата им!

36

Анонимен

преди 5 години

Виновни са гласуващите овце... Ако два поста в социална мрежа, дошли от банери с реклами им разклаща доверието в кандидатите и ги карат, да гласуват за други кандидати, не и се мисли...Ам идеята, къцо и сакато да има право на глас е глупава...

35

Анонимен

преди 5 години

По тази логика няма да се учудя, ако утре руснаците вземат да им назначават и губернаторите, че и шефовете на ФБР и ЦРУ.

34

Анонимен

преди 5 години

Хе - хе! Така де. Отдавна мина номера със Скрипал, почна да се забравя. Време беше за нов екшън, че електората има къса памет.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Маааллеееееееееее мила..............то бива невежество, бива, ама твоето минава всички мислими и немислими граници!!

32

антиджендар

преди 5 години

До 33 Анонименджендарите нямат право на дума

31

ZALUPENI

преди 5 години

Русофоби, кой ви дресира да реагирате по един и същ начин на различни материали пуснати от едно и също място? И кои са ТОЛКОВА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО РАЗДЕЛЯТ АМЕРИКАНСКОТО ОБЩЕСТВО? Моля споменете. А-а за еврогьотверените, преди да започнете да умувате с ограничената си имформация за сащ, помнете, АЗ ВИ ПИША ОТ ТАМ МИШЛЕНЦА. НЕ забравяйте какво точно разделя уса?

30

слънцето

преди 5 години

таа рускиня я знам. Слави се с голямо влияние и слага президенти тук там по света. За съжаление не е пропуснала и САЩ.Изтеглиха късата клечка американците, тази рускиня им съсипа държавата и сложи ТръмпВнимавайте с рускините, опасни са. Аз отдавна се пазя, току виж и на нас в България някоя рускиня ни смени тиквата с друг президент. Къв ше го чиним, а?!

29

Рубашка

преди 5 години

Империята на злото няма да спре с гадостите си. Защото е адски комплексирана и избива тези комплекси с подлости.

28

Митьо

преди 5 години

Кога ще осъдим американски граждани за намесата в изборите на ..... 150 държави по света. Тези са големи наглеци месят се на всякъде и после обвиняват света че е направил същото с тях.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Че кой вярва за нещо на Русия? Само такива крайно заблудени хора като теб.

26

Анонимен

преди 5 години

Русия преди няколко месеца отново предложи на САЩ да сключат договор за взаимна ненамеса във вътрешните работи. САЩ отново отказаха. Що се отнася за т.н. "намеса" в САЩ всеки може да бъде осъден за всичко, дори и след 50г. Тяхната прецедентна система с първата юридическа система в света от преди много векове. Всички други съвременни държави имат наказателни кодекси, в които ясно е казано какво и кое е престъпление. Абе диваци, които ни учат.

25

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикСАЩ отдавна са се издължили на Русия. 4 пъти са ги спасявали от гладна смърт през последните 100 години плюс веднъж от една загуба на война която е била тотално изгубена от Сталин.

24

Историк

преди 5 години

В САЩ никой и дума не обелва, че американската армия е била подкрепена във Войната за Независимост с/у Англия с оръжие, пари и злато от Русия и Франция. Толкова много богатства тогава са дали Русия и Франция за да ги има САЩ, че настъпва голяма мизерия и глад - както в Русия, така и във Франция. Поради това и във Франция, и в Русия избухват народни бунтове и революции. Храни куче да те лае!

23

месара

преди 5 години

То излиза, че всеки може да се намеси в изборите в най-мощната световна сила. Добре че прибраха Северин, че не е решил - не се е намесил.