82

ognyanz

преди 5 години

Бойко бил против санкциите, така ли? А ще гласуват ли евродепутатите на ГЕРБ за прекратяване на санкциите срещу Русия например? Не, нали. При Бойко приказките са едно (и се менят според случая), а делата са съвсем друго нещо.

81

Анонимен

преди 5 години

Невероятно толкова е наблюдателен успя да си намери *** с фенер.

80

БОКО, КАЖИ СИ

преди 5 години

ТОЗИ НЕИЗЛИЧИМО БОЛЕН Т ЪПАК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА. ТОЯ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЕДИН МАО ОТ КЪСНИЯ МУ ПЕРИОД:"КОГАТО ВРАГЪТ НАСТЪПВА, НИЕ ОТСТЪПВАМЕ!" ОСТАВА ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА ВРАБЧЕТАТА, А ХУНВЕЙБИНИТЕ МУ ДА ГО ЦИТИРАТ С ПЛАМ В ОЧИТЕ, А ЛЕЛКИТЕ ДА СЕ ПОДМОКРЯТ, Я ОТ ВЪЛНЕНИЕ, Я ОТ МЕРАК. ПО-ДОБРЕ ДА РАЗКАЖЕ ЗА КАКВО СИ ГОВОРИХА С МАДЖО И ПАШАТА В"КАСТЕЛО ДИ САН МАРИНО" В БАНКЯ, А НЕ ДА УСПИВА "МАТ'РЯЛА" С РАЗКАЗИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ. ЧУХМЕ МУ ПРОСТОТИИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ.СТИГАТ НИ ТОЛКОВА

79

тангра до едо

преди 5 години

военната промишленост работи на три смени няма наваксване .Също така и работна ръка.В България има остър недостиг на работници във всички сектори.Само че има картел да не се вдигат заплатите.Някой по тарикати фирмаджии раздават пари под масата и нямат този проблем .Идеята е да не се приберат тези дето духнаха по света.Трябва да се опразни територията нямам идея за кой

78

тангра

преди 5 години

до всички сърфиращи .Сложете си ръката на сърцето дали искате да сте на мястото на бойко или да речем на путин .Не можеш ме курдиса на тоз пангал.

77

Анонимен

преди 5 години

Снимката кърти мивки! Каква мисъл, какво мъдро излъчване!

76

Анонимен

преди 5 години

Ако Бойко бешше чел щеше да знае, че са го избрали за удобно средство за намаляване на човешката популация в името на спасяването на планетата! Неговите покровители знаят кого да купят за целта!

75

Едо

преди 5 години

ПЪРВО, НУЖНА НИ Е ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ! ВТОРО, 3000000 МЛАДИ И СПОСОБНИ БЪЛГАРИ СЕ ПРИБИРАТ-КЪЩИТЕ ГИ ЧАКАТ! ЧЕСТНА БЪЛГАРИЯ ГИ ЧАКА С ОТВОРЕНО СЪРЦЕ! ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ! НАБОРНА ОПЪЛЧЕНСКА АРМИЯ, ШВЕЙЦАРСКА КОНЦЕПЦИЯ-ОРЪЖИЯТА СИ ДЪРЖИМ ВКЪЩИ! МОЩНО ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ С НАЙ-МОДЕРНОТО ОРЪЖИЕ! НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ПРОМИШЛЕНОСТ! СЛЕДВА СТРОИТЕЛСТВО НА ТРАМВАЙНИ ЛИНИИ И МЕТРА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ.ПУСКАНЕ НА ВЛАКОВЕ-СТРЕЛИ, ЯПОНСКИ! МИН.ЗАПЛАТА1350 лв,МИН.ПЕНСИЯ 400 ЕВРО!

74

тангра до 82

преди 5 години

братчед коледа наближава .Ако нямаш праз и червено вино шъ ти пратя .кво се оплакваш.Докато в *** е останало нещо има надежда.

73

ОХ

преди 5 години

ТУК Е ***.

72

анонимен

преди 5 години

що се дърляте с бойко питаш ли какво му е на главата.отвсякъде го дърпат и натискат .Посреднощ му звънят по телефона и нареждат какво да прави.Ако беше един началник добре ама те са 3-4.Пък и тази Корнелия го яде кът мойта кога се прибирам от банкет 4ч. сутрин.Че да съ вземат та белким рахатяса държавата.

71

Анонимен

преди 5 години

Борисов убеден ЛИ Е В КАКВА МИЗЕРИЯ СМЕ?

70

Анонимен

преди 5 години

до 76Първо не е пич, а е АБСОЛЮТЕН ПОДЛИЗУРКО , послушко, шута на американското посолство! Тоя няма да уволни Симеонов , защото ще се разпадне коалицията, а от американското посолство искат послушно правителство и не му позволязат да уволни Симеонов!

69

Б. Жополиз

преди 5 години

много срамува на г-н борисов. китай е не демократичен,не либералистичен и (о,ужас!)КОМУНИСТИЧЕН и милитаристичен!!! Искам да попитам г-н борисов : обичате ли комунисти или пари от комунисти???!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав е.Затворихме си всички заводи и производство,като с това си загубихме и пазарите,които се изграждат трудно и с многогодишен труд.Страната потъна в мизерия,а народа избяга от страната,тотален крах.Време е да навием часовника пак,да заработи българското производство,земеделие,по-високо заплащане и потребление от хората,а затова са ни нужни старите азиатски и руски пазари.

67

Мислител

преди 5 години

"Когато ботушът почне да мисли, на мозъка му остава да марширува!"Жалко подобие на държава сме вече за 10 години ****** мамата на всичко!***!!!

66

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Ако си п и ч, Борисов, вземи уволни Симеонов - лекето крадец. Иначе и ти мислиш като него, то си ти личи

65

Г-н Борисов,

преди 5 години

Моля, не проявявайте "единомислие с г-н ПУТИН.Не сте чели вчерашното му ИЗУМЯВАЩО изказване, че "руснаците при ядрена война ще отидат в рая, а всички дтуги- в ада." В стил ИД.Одобрявате ли? Чудовищно е!Причините за миграция НЕ са климатичните промени, а БЕЗОТГОВОРНА РАЖДАЕМОСТ!Колко хора от САЩ и Япония идват в Европа.И обърнете внимание на ПОДГОТВЯЩОТО изказване на Путин.КОЙ православен би употребил дословно ВЕРУЮТО на Ислямска държава?????

64

Анонимен

преди 5 години

Ама, гледай какви сложни думи и изрази вече знае и упоребява: конкурентоспособност н бизнеса, цифровизация, киберпрестъпления, киберзащита, инвестиционни намерения ... а, и "цуна ми" ...

63

Анонимен

преди 5 години

"Спомени и размисли" - Г. К. Жуков.Точно такава снимка има на Маршал Жуков в автобиографичната му книга.Само, че Жуков държи и писалка в ръката.А, нашият няма не му трябва. Той си има уста, да ръси "бисери" неповторими.