12

Анонимен

преди 5 години

До 11Очевадно си неграмотен и нямаш право на шофьорска книжка. Да не би да не си "успешно" завършил основно, вечерно спомагателни училище???

11

Анонимен

преди 5 години

До 10Очевадно си неграмотен и нямаш право на шофьорска книжка. Да не би да не си "успешно" завършил основно, вечерно спомагателни училище???

10

Хе Хе

преди 5 години

В момента катастрофата се ОПЪРДЯВА и се събират кинти за изясняване на Убстоятелствата.

9

Анонимен

преди 5 години

Чл. 196. При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е ДЛЪЖЕН да намали скоростта, а при необходимост - и да спре, за да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци.Какво толкова не ви е ясно, *** шоФери? Молете се някой такъв "отворен" да не отнесе вашето пресичащо дете на пешеходна пътека. Тръгнали да размишляват дебелите...

8

Анонимен

преди 5 години

Пешеходците сега пак били виновни, че разбираш ли, преди да пресекат на пешеходната пътека, не са тичали бързо, не са прелетяли, не са се обозначили с табели отпред и на ***, че трябва да пресекат и за това са ги блъснали на ПЕШЕХОДНА пътека. Скъпи шофЕри, отидете и блъснете пресичащ на пешеходна пътека в Европа и започнете да се обяснявате по същия начин, ***.

7

Влади

преди 5 години

Еми така и не стана ЯСНО , дали пешеходецът има 100% права на пътеката и дали шофьорите са ЗАДЪЛЖЕНИ да спират не само пред човек на пешеходна пътека, но и пред такъв, който се кани да пресича. Ту беше задъжително, ту не беше.Крайно време е това да се уточни пред всички медии и да се знае от всички - шофьори и пешеходци!

6

Анонимен

преди 5 години

Планетата на маймуните беше сериал за мислещи същесва.

5

Анонимен

преди 5 години

В Горни Богров няма светофари. Дали не става въпрос за Долни Богров?

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам как го правите, но като се случи нещо лошо и после цяла серия такива новини, като че ли си ги поръчвате на някаква всевишна сила. Аман от вас.

3

Анонимен

преди 5 години

Преди 40 години един съсед отворил вратата на асансьора и добре че бил на партера, та падна само 2 етажа , оттогава винаги се уверявам че кабинката е дошла и тогава пристъпвам вътре, Същото е и на пещаходната- уверявам се че са ме видели и тогава пресичам- като най- много да се забавя 5-10сек.

2

Анонимен

преди 5 години

Нормално.Нали решиха, че пешеходецът не е с предимство даже и на пешеходна пътека.

1

Анонимен

преди 5 години

Оня ден гледах едно видео в туб-а , с разни пресичащи без да се огледат или от рода " юруш на бананите"