5

до втория

преди 5 години

След като не ги държат краката, значи са на почтена възраст, следователно са живели повече от Вас. Смешно е да считате, че сте застрахован от "изкуфяване". Изкуфяват хората, които не поддържат мозъка си, някои от мързел, други от кефене, трети от незнание и неумение да се грижат за себе си, с една дума - от нехайство. В настоящия сайт палитрата на изкуфелите, представена ни като звезди, е от все още държащи се на краката си.

4

мдааа

преди 5 години

а така де,вече ми харесваш, лъха много позитивизъм....

3

Ракиено време

преди 5 години

Салата?

2

Danniboy

преди 5 години

Да живеете и да си правите кефа! А не само да се стискате, докато изкуфеете и хвърлите парите на ало-измамниците през балкона. Българите са царе на отлагането да се живее, бели пари за черни дни и други бабини деветини, докато накрая идва онзи с косата, или изкуфяват, или краката не ги държат да направят и една крачка. Страхотна философия.

1

незапознат

преди 5 години

Правилно , освободете се от "енергиините вампири" и ще видите света с друг поглед.Такива дето само се оплакват и все ви искат съвет, но никога не го взимат под внимание, а само за да ви губят времето и нервите. Насочете тази енергия към хора и дейности , които го заслужават. ВИНАГИ си спомняйте поговорката ,че " Който каквото САМ си направи , друг така добре неможе" , та не се опитвайте да оправите света, а както е казал Волтер "Всеки първо да си прекопае собствената гранинка"