217

Анонимен

преди 5 години

Системата ни убива! Очевидно е убила първо онези, които я управляват и създават.Налазилите форума поддръжници са жалки в опита си да защитят потресаващото античовешко говорене и поведение.Горките българи, "ощастливени" от съдбата да имат управник, отговарящ за демографията, с фашистко отношение към майките и децата...

216

тоя

преди 5 години

Олицетворение на отнощение на управляващите към слабите части на обществото.Всички са достойни за северна корея,където на инвалидите не е позволено да живеят в столицата и недай боже да се показват по улиците>За справка този индивид да погледне как в белите страни се грижат за пенсионери и инвалиди.Как присъстват в ежедневието,по улиците,присъстват даже на концерти по първите редове-коренно противоположно на наще мизерни управници,но пък наще успещно се конкурират с Ким Чен Ун

215

Анонимен

преди 5 години

Оставка!

214

kostadinqva

преди 5 години

spam i pezil

213

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ ИМА ДЕТЕ НАРКОМАН ТОЯ ШПИНГАР Е ЯСНО КОЛКО МОЗЪК МОЖЕ ДА ИМА , май галиба е по малко от колкото на един мисир

212

Ех, Валерка!

преди 5 години

Колко удобно всичко да се свърза с политика?! Попитай семействата на тези дечица, опитай се да бъдеш в тяхното положение ! Ама не можеш, нали?

211

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да има прошка за човек с такива разбирания. Ако не напусне сам НС защото няма съвест, нека останалите депутати докажат, че са нетърпими към такова поведение към българските майки.

210

Анонимен

преди 5 години

Фашистът в действие!

209

Го4о

преди 5 години

С появата на Нинова и КутеФ до майките - протеста вече е опорочен. Да си събират палатките и ДИМ ДА ГИ НЯМА!

208

Анонимен

преди 5 години

Понеделник от 12:30 е протеста! Желаем оставката на Далавери!

207

Анонимен

преди 5 години

До 92840Наи без защитни са болните и бедни пенсионери с по200лева пенсия ,а не тези вечно недоволни с по2000.А с тези тениски и знамена предизвикват съдбата .Симеонов е прав ,стига лицемерие.И как решиха да започнат протестите точно когато започна Председателство .

206

Анонимен

преди 5 години

Ей, българи! Тези майки, са единствените хора в държавата, които се борят за по-добра държава чрез протести. Без да се отказват, без да се интересуват кой какво говори. Напомнят ли ви за някого? На мен ми напомнят на останалите бели европейски държави където хората като излезнат на протест - успяват. Тези майки сложиха в краката си последните няколко масови протеста случили се в държават последните години!Вземайте пример от тях! Така се правят промени!!

205

Абсурд

преди 5 години

Разбирам че, майките искат само за тях да има една идеално работеща система където всичко е честно разпределено според нуждите, а тази идеална система да съществува вътре в голямата корумпирана система, където маса хора са живеят в недоимък. Те не схващат връзката и не са чували за ентропия (ако чуят едва ли ще разберат идеята).Съветници са им БСП, единствената партия в източна европа която не проведе лустрация, остави си кадрите по места, създаде капиталисти и положи основите на корумпираната система която всъщност им е проблем! Абсурд.

204

Анонимен

преди 5 години

Точно така - думите му се изопачават. Напълно прав е в случая.Това ни е проблема като общество, че всичко се изопачава, но... манталитет, няма лек за това.

203

batevale

преди 5 години

"Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките."-- Този прави ли разлика между законопроект и удовлетворяване на всички искания ? Такива нямат място в никаква власт , а той е дори вицепремиер............

202

Анонимен

преди 5 години

Майките взимат пари от БСП това ли им морала но и Валери Симионов не може така да говори .Никой няма да накара тези майки с деца да протистират без да им дадат някой лев под маста !!!

201

Smurf

преди 5 години

До Анонимен искаш ли да знаеш какво искат жените. Не филосовствай ами се хващай и отивай в едно такова семийство и почвай да се грижиш за едно такова дете , и тогава няма да правиш *** изказвания.

200

Smurf

преди 5 години

Този още ли се води вицепремиер.... Ако Боци не го изхвърли като мръсно коте в понеделник ще бъде завлечен и той

199

shefket

преди 5 години

brata da im pokajem silata na alah v parlamenta da pomognem na bylgarite

198

Уморен от малоумници

преди 5 години

От прочетените коментари разбирам, че само с овце си имаме работа. Овцете да се замислят малко, какво стана със затягането на контрола върху разходването на пари в болниците и по точно вземането на пръстови отпечатъци. Колкото и да беше недостатъчна мярка поне беше някакво начало. Е, изреваха "бедните" лекари и овцете пак им припяваха. Последствието е пак никаква реформа. Парите си текат и овцете си блеят. Нещо подобно беше поговорката.