36

Мая

преди 5 години

До АнонименАма не е *** като тебе и тия които защитаваш.

35

Анонимен

преди 5 години

До 30 бидон с ла.*** ама какви само не обикновени слонски.

34

Анонимен

преди 5 години

До олигифре.ните от НФСБ национален фонд за саботиране на България първо кой ви пита какво искате бе второ вие не сте за уволнение а за публичен разстрел и трето НФСБ няма думата кой да бъде отстранен и кой не това е.

33

Анонимен

преди 5 години

Who the f.... is Mitev?Хайде дружно със метлата!

32

Ели

преди 5 години

Ел пуебло унидо хамас се*ра венсидо Обединеният народ никога няма да бъде победенГ-н Симеонов, гледам ви и се сещам за Неруда-поет, Хара - певец, Алиенде - доктор - светли хора.Сещам се и за Тачър прегръщаща Пиночет, тя много си го обичаше.Взе си го в Британия, Испания трябваше да заведе дело срещу Пиночет за загиналите в Чили ...Странна работа е историята...Ако сте искал да кажете, че има фалшиви ТЕЛК-ове, да го бяхте казал, вярно е, но какво направихте срещу тях?Но за "деликатни деца"?

31

Цитат

преди 5 години

Не властта развращава хората, а глупаците, добрали се до нея, казва Бърнард Шоу, и е прав!

30

Анонимен

преди 5 години

Един бидoн с лaйна .И вицепремиер .

29

Анонимен

преди 5 години

Изтрихте ми коментара защотопочна да ви сърби и се овлажнихте ,нали ? Сайтчето ви е от един отборс тоя бидoн и трябва да триете .

28

Въпрос

преди 5 години

Кой е пък тоя Митев?! Че и не приемал искането?!! То и на тоя да му се разясни, че народът дава власт и народът си взима властта.

27

гост

преди 5 години

Никаква оставка да го духат червените ***!!

26

fgjgkljhl

преди 5 години

koj e toa mitev che da ne priema be????

25

Ko

преди 5 години

Тебе кой те пита ко искаш бе Митев ,аре у лево.

24

Анонимен

преди 5 години

Валери иска само на него да се дава. Как така майките ще искат? Не може да искат. Народът е само за дра.не, лап.ачката за управляващите заедно с КРИБ. Валери много се сближи с Велев, Гела и сие...На Гела колко милиона му опростиха през лятото? Някой би ли припомнил?

23

До 18

преди 5 години

До КОлевКакво се чудиш дали да се гордееш, че си българин?От какво по-точно да си горд?Българин и България означава навсякъде по света едно единствено нещо- СРАМ.А, тези, дето всеки ден ни пълнят главите с глупости за Левски и Ботев...за велика България...са най-лошите.Нищо общо нямаме нито с Левски, нито с Ботев, в момента.

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя Симеонов като Кулагин-не се усеща кога трябва да мълчи,да не е и той гримьор нещо?

21

Татко

преди 5 години

Това значи, че тоя Митев е по-голям гьон сурат от Валерката, ама възможно ли е да им по-голям?

20

Ощеее...

преди 5 години

Ще ги търпите,щом сте си ги избрали...Идва на власт определена партия,100 дена толеранс се дава,няма ли резултат веднага долу...после друг и друг и друг и така до като седне на стола някой с глава на раменете...и всеки паднал от власт да се разследва до девето коляно...щото са изхитриха и пишат фирми на баджанаци,шурей,балдъзи и там разни от фамилията...като цецко с апартаментите на тъща му...

19

1

преди 5 години

Кой си ти бе митев,че не приемаш,оставката на балевски.

18

КОлев

преди 5 години

От мутри като Бойко, този на снимката, Цветанов, Биков, Караянчева и т.н, изпитвам постоянно чувство на срам и се чудя дя се гордея ли от факта, че съм българин? Малко е да се иска оставка за такива обидни думи. Нужен е здрав кютек, ама публичен, за назидание!

17

Анонимен

преди 5 години

Mitev ti si kato simionov schtom ne priemssch ostavkata ns tosi seljanin milioner allohola go prsvi isteri4en suderov e saschtia boiko ksk gi tarpisch tija bkp bivschi gameni poboinizi lajzi ja himshsite ot nc islagat gerb i vilikia boiko i zezko ujas resil sa gerb