47

Nnn

преди 5 години

Как половината скудоумни драскачи не разбраха, че за Полша и онези, прибалтийците, близостта на Русия е актив, който те добре осребряват.

46

привет от Германия

преди 5 години

Източните съюзници в НАТО като например Полша и балтийските страни се чувстват особено застрашени от новата настъпателна политика на Русия..........................................................................Затова не се учудвайте , че всички съседи на Русия и почти всички европейски държави искат да членуват в НАТО !

45

Ludoto Lenche

преди 5 години

...vsiaka demonstratsia e vid provokatsia !!! A I da vi kaja nishto mirno niama vav voenno uchenie ! Rusia si pravi uchenia v neinite granitsi a NATO po granitsite s Rusia ...ta koi provokira ?! Smeshnitsi !!! Ako Rusia samo kaje " bau " I ste se nasrali be !!! Naobikolili ste ia kato chakali !!!

44

Анонимен

преди 5 години

Как се надявам бандеровците да решат да си върнат Донбас и Крим... Тогава Киев ще си стане отново руски, какъвто винаги е бил...

43

Анонимен

преди 5 години

Ъъууу

42

Анонимен

преди 5 години

В момента в балтийските държави(балтийските тигри) има някакво значимо население само в пристанищните градове, понеже до преди 2 - 3 години на руснаците основния трафик минаваше от там. Сега в същите тези градове има само застаряващи и безработни, понеже руснаците увеличиха капацитета на балтийските си портове 26 пъти. Поведението на Гарибаускайте е ярък пример за провала им - пробва да уплаши Русия с антируска риторика ;))) И и отрязаха тотално руските пазари ;))) Това ги чака всички ;)

41

Анонимен

преди 5 години

Украйна няма дори и 1/4 шанс срещу Русия при война. Дори и свръх въоръжена. Не забравяйте, че поне 60% от населението на Украйна ще се бие на страната на Русия. Дори в момента призивниците в украинската армия масово бягат и дезертират. Дори и малкото от тях, които са с украинско самосъзнание. А тези с руско са мнозинство...

40

Ели

преди 5 години

Самото заглавие е срам за човешката цивилизация!Дрънкане на оръжия и демонстрация на първобитна първичност .И Русия, и САЩ дължат извинения на света - Япония, Сърбия, Никарагуа, Гватемала, Чили, Боливия, Окраина, Виетнам, Корея, Индокитай, Маршалови острови, Иран, Ирак, Сирия, Египет, Йемен, Хаваи, Куба, Афганистан, Южна Осетия.Горди ли сте със себе си?!Срамувам се, че съм човешко същество.Срамувам се, че живея в 21 век и няма световни учения - как да бъдем добри, как да пишем приказки?!

39

Анонимен

преди 5 години

Преди северните потоци Полша вземаше пари за всяка продадена немска стока. С втория поток Полша остава на сухо и губи възможност да смучи от работещите. Стоките и стават неконкурентноспособни и губи и собствените си пазари при тези отворено граници в ЕС. И от изнудвачи на Русия се превръщат в утрепани икономически аутсайдери. А тъкмо дръпнаха здраво. За това и пищят. Всичко е заради руските ресурси. Полячетата си помислиха, че са много велики и се наиграха. Балтийците също.

38

Анонимен

преди 5 години

Русия няма нужда да плаши или заплашва нито Полша, нито балтийските страни. Полша я заобикалят с поток2 докато Германия и взема пазарите - както външни, така и вътрешни. Балтийските страни ги заобиколиха с руски пристанища на Балтийско море и вече нямат никакви руски товари, а те бяха 30% от директните постъпления в техните бюджети. Нямат вече и пазари. За какво да ги заплашват? По умрял няма смисъл нито да викаш, нито да стреляш. Те и армии и въоръжение нямат като хората.

37

Анонимен

преди 5 години

Русия е най- мюсюлманската държава в Европа като изключим Турция. Най- голямата джамия пък е в Москва. А вожда предизвика разцепление сред християните. А пропагандираше измислици как го пазел. А Русия е основно Азиатска държава.

36

Анонимен

преди 5 години

Вече 4.5 години руската армия геройски удържа позициите си срещу хунтата в Киев и укрофашистите. Дано бандеровците не решат да си върнат Донбас и Крим по съкратената процедура че тогава всички ще видят садраните *** на руснака като хукне да бяга към Масква.

35

Анонимен

преди 5 години

Аз също живея в Европа и заставам на страната на най-голямата европейска държава и нейния православен братски народ срещу античовешката сатанинска американска паплaч.

34

Анонимен

преди 5 години

Неа ги е страх като стрелят с халостни по мишени, най-много да се наранят нещо

33

ЕС

преди 5 години

Араби и африканци превзеха Европа тези *** си играят на войници!!!

32

Анонимен

преди 5 години

30 айде не говори от името на интелигентните българи!!! 5 бабички и 10 промити мозъка може да нарисувате петолъчки, но хората искат спокоен живот в Европа, а не Путинови промивки. И айде там при братята ти. На мен тези са ми никви!!! Аз съм българин и живея в Европа!!!

31

Анонимен

преди 5 години

15 войника, 2 мобилни с jps и 4 тротинетки последно поколение със светещи колела ще демонстрират

30

бай х

преди 5 години

натовски джендари

29

ТHE Патриот

преди 5 години

Не на нато да на мирът!

28

Киро Скалата

преди 5 години

Май ще спрем вноса на яйца от норвежки кокошки..