33

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са шайка, но комунистическите изверги никога повече няма да управляват. Тези *** се навъртат като изгладнели лешояди, обезумяли за крадене и грабене. Отвратителни адови изчадия, наследници на масови убийци, садисти и ***. Никога вече БКП!

32

Мария

преди 5 години

ООО,СТИГА ВЕЧЕ ,НЕ СТЕ АЛТЕРНАТИВА.В БЪЛГАРИЯ ИМА МИСЛЕЩИ ХОРА.В ДЕЙСТВИЕ Е ПОГОВОРКАТА ЗА ПО-МАЛКОТО ЗЛО.

31

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са животни!

30

аноним

преди 5 години

Квартал крава на къв балкон у сонети. Не давай непоискани съвети

29

Анонимен

преди 5 години

Непоправими сталинисти, т.е. червени фашисти.

28

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Не Вие сте човек който ще каже кой е комунистически ***.Не Ви прави чест.Или сте толкова образован колкото лидерите си..Моля спазвайте хигиена при писане.

27

Анонимен до17

преди 5 години

Т.ъ.п.ч.о влез в нета и виж кога и от кого е купен техноимпекс!Няколко човека са!А тя само е работила там!Ейййй, даже това не сещате да направите,ама глупостите да дрънкате можете !

26

Анонимен

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеШъ продадеш кравата.Или шъ откажеш пушенето.

25

Анонимен

преди 5 години

Аз съм гласоподавател.БСП изгуби парламентарните избори.Как така да ги оставят ТЕ да управляват?баси и наглеца дето си.Властта се дава от избирателите на парламентарните избори.не се оставя от някой си на някой друг.така, че комуноиден отп адък, като спечелите изборите - ще управлявате.

24

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Прави са социалистите за вота.Макар че и те допринесоха за това.Народа масово е болен,искат се скъпи до плащания. ДОБРЕ,но заплата взимам веднъж в месеца.Как се до плащат двече или три хиляди лева.В болниците отказват пали активни грижи и прегледи на възрастни.Медицински одит никога досега медик.Пари се точат сякаш са вода..Не обичам социалистите но за здравето са прави.

23

Анонимен

преди 5 години

БСП като са социално ориентирани, да се откажат от субсидиите си и да решат за какво да ги дадат- за здравеопазване, за майките, за пенсии - където и да решат, ще си вдигнат рейтинга моментално. Но нали са нови капиталисти, това е вън от съзнанието им.

22

Анонимен

преди 5 години

И ко прайм сега, Цветанов? Вие сте на власт, съсипахте всичко, което можахте, сега БСП ДА ВИ ДАВА РЕШЕНИЯ, ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ ЛИ, БЕ?Ми земете да се ометете и оставете те да управляват.Ама не можело да искат властта. Що така? Нали искате някой друг на дава решения?Хем тово в оново, хем душата в рая.

21

Анонимен

преди 5 години

Смешен плач.Налапаха се от раздържавяването, пък учудени, защо всичко е пари. И тези се имат за комунисти. Най обикновени тарикати и манипулатори.

20

ист

преди 5 години

Дебел вот.

19

Анонимен

преди 5 години

Болката отляво е адска и непоносима. Вече 10 години не можем да помиришем властта.

18

Спиро Киров

преди 5 години

Така е Допълнете,че здравето политическите партии го превърнахте в търговиязатова разпускане на паразитните политически партии!!!Всеки с името си да отговаря за поста, който заемане като сега да се крие зад партийни шмекерлъцизатваряне на БТВ и НОВА ТВкато вредни и антибългарскиреформа в БНТ - истинска от истински хора

17

Трендафил Акациев

преди 5 години

Вярно е: "...вече с пари и връзки"На собствен гръб го изпитах :-(Не защитавам ничие мнение, но по-вярно от това твърдение няма!

16

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

15

Анонимен

преди 5 години

защо аз безработната плащам 22лв месечна здр.осигуровка.а полицаи.военни.данъчни.съдий с по 2-3000лв.месечна заплата не плащат здр.осигуровка и държавата не внася за тях?

14

V

преди 5 години

Тез са много зле .Света е фасаден.А в политиката трябва и нещо да предлагаш ама на народа ;) Думи като ,,експерти,, не е добре да се споменават.Даваш заявка за службогонска партия ,а не народна. Гледах им дупитатите, Дебели и дърти номенклатурчици.После даваха Брюкселския парламент .Ципрас си говори с Макарона и други такива не дебели и не дърти номенклатурчици.Да не говорим за ,,лидера,, емблемата ,партийния дом .Кой ще повери родината на такива хора и то без няъкви идеи