288

Анонимен

преди 5 години

от една страна е прав валерито, но да не е толкова остър, при тези истерички с тези думи само проблеми си създаде допълнително...

287

Fraternite

преди 5 години

Razvitieto na proizvoditelnite sili i na proizvodstvenite humanni otnoshenia sa blokirani v rbg ot ortodoksalni bankovi i doktorski teroristi.

286

Анонимен

преди 5 години

Много простаци се събраха в управата на България.

285

Waffen SS

преди 5 години

За нивото на развитието на едно общество и неговия хуманизъм се съди, и по грижите,които полага и средствата,които то отделя за хората с различни здравословни проблеми.Винаги като морален компас ми служи една мъдрост на източните народи "Днес аз,утре-ти.Небето е над нас".То тъпотата,простащината, наглостта е божа благословия,но с нея не бива да се прекалява.Това същество Симеонов, с минимални когнитивни възможности,във всяка нормална държава отдавна да си е подало оставка,ако има достойнство

284

Истината боли

преди 5 години

Тези деца трябва да се отлеждат в домове, а не нонстоп да се дават едни пари //безотчетни/ на ръка и после - дайте още. ОК, но тяхно е решението да родят и отгледат такова дете. Кой им е длъжен за техните решениея? Какво да кажат възрастните инвалиди от катастрофи, злополуки, те не са ли хора? А пенсионерите? А децата сираци? А самотните майки, които се блъскат да работят и да си гледат децата, бащата плаща мизерна издръжка, а държавата щезрите 35 лв? Не може да се налива все на едно място.

283

Членска карта №7

преди 5 години

До 307Да се позоваваш на Краси Радков и Слави Трифонов и по-голяма простотия от това да си гласувал за Винкела!

282

Анонимен

преди 5 години

Този *** най-добре го охарактеризирва Краси Радков , когато се превъплъщава в него обръщайки се към Слави Трифонов с.... " Ко искаш, УА?!"

281

Анонимен

преди 5 години

Симеонов, разгласил си секретни данни за дейността на руския полковник-патриарх свързани с доставка на цигари за миряните. Затова оставката немедлено! Ако питаш мене, най-добре е да събориш правителството и без друго то буксува на едно място от 6 месеца.

280

!

преди 5 години

Този е ненормален. Позор за нацията ни, че е вицепремиер. Срам!!!

279

mt

преди 5 години

Не мога да повярвам, че човек може да каже това. Всички деца заслужавт да живеят достоен живот. Те не са виновни за това, което се случва. И какво общество сме, да се отричаме от болните деца. Доста коментари изчетох по темата и не искам да вярвам, че се превърнахме в ***, то и от на-долните. Аз лично ако видя това нищожество от снимката, най-малко ще му се изплюя в лицето.

278

Анонимен

преди 5 години

Бойко е заложник на Симеонов ако го изрита и Боко си заминава с министрите си и отиваме на избори

277

Анонимен

преди 5 години

Заради такива *** като тоя дето иска да е цар заминават всички в западна Европа

276

Защо тези деца

преди 5 години

Са навън?!Тези найки не се грижат за тях, а ги използват!Следвах децата да им бъдат отнети!

275

negro mangasar

преди 5 години

eh toq e sqshtia predatel kato gerberite, ... gledat da namalqvat broikata na bqlgarite, ... samo Bog znae kvo shte stane v Bg i dali shte ima Bg izobshto, s takiva politici mani mani maika vi jalna ... to te imat za qdene a sit na gladen ne vqrva ... tok, voda, parno, gas vse za tqh cenite sa niski i trebe da se vdigat, a zabravih mandjata ama mojete i na vqzduh ... taka e spored tqh,dobre che vqzduha e bezppaten ... zasega a da i dqjda i slqnceto,shte stane kato v tyrsko vreme sultanaSimeonov

274

1

преди 5 години

До яeeeeeх, моли се, ама много се моли да не те стигне съдбата на тези "лелки" и никога да не ти се наложи да погледнеш в очите на болното си дете или внуче и нищо да не можеш да направиш, а само да ревеш.

273

Че

преди 5 години

*** вън от системата! Но българската Майка не я барайте! Тя е раждала (и ще роди) герои! и това, че на 1000 една е родила дете с увреждания не е нейна вина, и ние всички 999 трябва да я подкрепим, за да имаме достойнство и гордост като нация!

272

бай ганю

преди 5 години

ооо неразумний юроде поради что се срамиш да се наречеш българин?срам ме е защото ме управляват и си избирам психично болни лабилни арогантни падари

271

Анонимен

преди 5 години

До *** 280Ако се спрат всички фалшиви ТЕЛКове на ултравиолетовите, болни от астма и епилепсия по цели села, ще има пари за всички наистина болни, но за това не ревеш, нали, чаа)ве?

270

Ludoto Lenche

преди 5 години

.vlastta opianiava I te kara da se chuvstvash nedosegaem ,gubish vrazka s realnostta ..osobenno ako si po -prost !!! Ot 30 godini nasam "kutso,kioravo I sakato" v politikata ! Tova e rezultata !!!

269

Че

преди 5 години

Далавери е на път (а може и вече да го е актувал) да грабне лакомо парче от Слънчака = перлата в короната на придобивките му. След това, оставката ще е неговото спасение и индулгенция... Колко удобно, нали. Този хлъзгав монголоид, както и коалиционния му партнер НЕволен са за електрическия стол - директно! И двамата правят всичко по най-НЕдискретния начин единствено и само в посока личния си интерес и финансово облагодетелстване.