13

A3arh

преди 5 години

Zasto vi e zdravna kasa?! Nali si imate chudotvorni ikoni i dyhovni doktori s zlatni drehi i kaski pod zlatnite kubeta...?!

12

Анонимен

преди 5 години

Здраве и лечение се правят с медицина! Ананиев, един ден ще разбере, че дори да си плати (над и под масата), без медицина ще му паят свещи! Не вярвам, че с допълнително застраховане лечението ще е гарантирано по простата причина, че пак едни ще плащат, а други само ще ползват! Днес научавам, че моя позната е изгубила ценно време докато разбере колко и на кого трябва да даде и сега е на химиотерапия без особени щансове ...

11

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е болна, Ананиев, цялата държава. Вие "здрав" вот търсите.

10

БСП

преди 5 години

Нинова - като дойда на власт няма да има болни защото ще са мъртви и всички пишещи без пръстчета.

9

Анонимен

преди 5 години

Ананиев, цялото ви словоблудство и лъжи се разбива в един единствен аргумент: България е първа по смъртност в Европа и втора в света след Лесото! При нас няма война като в Сирия! Тогава защо? Въпросът е реторичен!

8

жестока истина

преди 5 години

В гробищата няма вече места,крематориума работи вече два пъти в седмицата,умират млади хора а този дрънка глупости,народа е подложен на тотален геноцид а те си играят игрички.

7

Анонимен

преди 5 години

Неадекватен Анани нищо не каза, или каза редовните измислици. Зад цялата кампания на Ананитата стои желанието парите за здравеопазване да преминат в частни ръце и да станем зависими от частни застрахователи, коитоо ще се самоиздържат, ще се рекламират най-безсрамно с парите за здраве, ще плащат само на своите частни болници от картела им. Българският народ и пациент трябва да е много глупав, за да се хване на обърканите дрънканици, които крият истинската цел - приватизация на здравеопазването.

6

Анонимен

преди 5 години

Какви болни аргументи,бе,хаптал!НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ!

5

1

преди 5 години

пълна приватизация на болниците и няколко здравни каси да не се ояждат и да се изринат ченгетата от ДС или поне да се конкурират. Оказа се че Ветко е милиардер нямат наяждане

4

стига бе

преди 5 години

Може да сте свикнали с командно-аминистративния подход, но не и аз" ...Тц, тц, тц, на това се вика кога стана гербераст, кога му почерня г-то и на тоз.Щото той никак не е запознат с цитираният от него подход след като 1980г. постъпва на работа в МФ.Аман от подобни самозабравили се и...ти!

3

Ивн Иванов

преди 5 години

Когато един т/ъпанар стане министър, то е за сметка на обществото! И както виждате то страда. Вместо да се засрами и да признае, че здравеопазването е тотално сринато, той се прави на... Хайде да идват изобрите и да изметем тази пасмина наречена ГЕРБ. Крайно време е президентът да се вземе в ръце и да поведе хорото!

2

ей изроди

преди 5 години

Не може вместо да спрете грабежа и да запушите дупките в здравната система да искате още пари от народа който се чуди как да оцелее....

1

Ханко

преди 5 години

Тия министерски височества явно живеят в друг свят , свят на пълна задоволеност и липса на връзка с действителността , че нали всеки , който е имал досег със здравната ни несистема и перачница на пари се моли Богу горещо да не му се налага пак...