41

Фотограф

преди 5 години

Снимката кърти

40

Анонимен

преди 5 години

До ЕгатиТова го твърди защитата! Защитата също твърдеше, че няма следа от веществото по Иванчева пък какво се оказа?

39

AXMED

преди 5 години

ALOOOOOOOOOOOOOO, PROKYRATYRATAZASTO PYSNA KMET,S4ETOVODITELI IDR. OT GRAD SEPTEMVRI , KOITO KRALI MILIONI ,MILIONI..........................OPA ZABRAVIX ZA BORO BORISOV I DIASNATA MY RAKA .TSETSI TSVETANOV

38

Анонимен

преди 5 години

Някои много яростно реват против партии, полиция и дори против държавата,което не разбирам! Оставете правосъдието да се изкаже! Има две положения според мен - или е глупава,или е виновна! Кадастъра на София всеки може да види и оцени къде ще се строи въпреки безполезните демонстрации! Тортата е нарязана още при Костов!!!

37

Бау

преди 5 години

Поклон пред фотографа :D Тези мили приветливи лица със сигурност са невинни :D

36

Егати

преди 5 години

"Освен това в хода на съдебното заседание не бил посочен нито един факт или доказателство, които да поставят под съмнение обоснованото предположение за извъшеното от тях престъпление."Няма нито един факт или доказателство за ВИНАТА. Не им дават достъп до журналисти и роднини. Бойковата демокрация в действие.

35

Байфидан

преди 5 години

На наблюдаващия желаем и той да падне курбан на гербавата мафия и да го влачат половин година по затвори. След това ще го помоля да ми се усмихне за снимка. Стига с тази злоба, нали така, бъди позитивен, ама на чужд гръб :)))

34

Наблюдател

преди 5 години

Култова снимка, поздрави на автора! Толкова омраза, злоба, агресия, отрицателна емоция е запечатан този кадър!

33

Анонимен

преди 5 години

Ваклин се развихря като стройтел. Всичкии блокове от Младост 1 до Младост 4 . Свързани с топла връзка.

32

Плужеци

преди 5 години

Утре може на мястото на Иванчева да е всеки. Пред парламента може да се скача за всяка една глупост, но не и да се защити една жена от мафията в България

31

Анонимен

преди 5 години

Те разрешителните ги дадоха, навсякъде из младост започнаха строежи по зелените площи и на места без достатъчна инфраструктура. Виновна или не постигнаха си целта.

30

Анонимен

преди 5 години

прокуратурата да отиде и да види ЗАЩО съдия Милев даде условна за 2 убийства!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Е не можаха да си прецизират постоновката, но целта е постигната, тя вече не пречи на строителната мафия със съмнштелен произход на парите. Като по филмите й го скроиха номера с подхвърления подкуп.

28

Анонимен

преди 5 години

До 27Ами не си виждал, защото е поръчково, пречи едни пари да си изпере строителната мафия. Какви ключови наркоразпржстранители и други големи пристъпници оставиха да избягат от БГ, Митьо Очите вече не го споменават уж щяха да го екстрадират от Турция, Галеви, Брендовци ни се чуха, ни се видяха, а една крехка беззащитна женица, която няма нито "гръб", нито милиони, я развяваха показно по центъра на София, сякаш е най-големия престъпник у нас, потресена съм от фалшивото правосъдие у нас!

27

Анонимен

преди 5 години

До 24И твоите зъбки могат да ги направят жълти с една фотопрограмка, то не е много сложно.

26

121

преди 5 години

Нямам идея дали са виновни дамите, но едно ясно се набива на очи:- над 6 часа прави в центъра на София при задържането- оковани като човекоядеца Анибъл Лектър- държаха ги зад бронирани стъкла, без позволение да кажат една дума на преса- в ареста са вече няколко месецаТакова отношение досега не съм виждал...

25

Анонимен

преди 5 години

С предположения нямя доказана вина, доказателства няма защото не можаха да стъкмят прицизно инсценировката на мпимия подкуп подхвърлен от корумпирания Дюлгеров. Той и съмнителния бизнесмен Ваклин трябва да са в затвора, а не Иванчева.

24

протестирам

преди 5 години

Нарочно са снимани в такъв момент за да предизвикат у хората антипатия....

23

Анонимен

преди 5 години

жъти зубки

22

Анонимен

преди 5 години

Крадливи, грозни, нахални вещици - това са ГЕРБЕРСКИТЕ ***!