27

ой

преди 5 години

Чакам статия за действията на Мосад ако може.С разяснения на методиките.После ако може за ЦРУ и МИ6.Ама не ми се вярва да видим от автора подобни словоблудства.Той е просто поредния клакьор !

26

Анонимен

преди 5 години

До 28 Анонименно по лошо е да си обратен и де се надрусваш от ранни зори

25

Анонимен

преди 5 години

Ех това Дойче веле.Тайните операции и служби затова са тайни, за да не ги пише по медиите.Всичко, за което пишат, има друга цел. Да тика публиката към определени мисли и действия.Следи винаги има, за мислещите. За останалите, е достатъчно да им предложат сценарии с "универсално зло", за да събудят нужна реакция.Истинските действия на службите, са скрити за медиите. А журналистите се употребяват в качеството на медиатори на публиката. Някой се усещат, и ако все още имат съвест, стават опасни.

24

Анонимен

преди 5 години

Да се родиш в Русия - това е божие проклятие.

23

Анонимен

преди 5 години

виетнамските тайни служби си взели техния Бай *** в Берлин, а нашите не могат да си довлекат трибуквието на бай *** в Белград

22

Анонимен

преди 5 години

И за какво да го тровят с Новичок, за да се дискредитират може би? Да не говорим, че веществото е известно поне от 20 години, след като десидемта Вал Мирзанов е публикувал формулата и действието му.Ако аз трябваше да го тровя Скрипал бих му намазал дръжките *** вратите с иприт, само че гел с повърхностно активни вещества. Има и много "приятни" вещества с канцерогенен и мутагенен ефект - бавно, сигурно и спокойно.

21

Много кока и бело

преди 5 години

Да си шпионин означава да си страхлива ПУTKA. Шпионите са престъпници с държавни чадъри, врагове на всеки народ.

20

Анонимен

преди 5 години

Каво е предател..на предателя днес утре паметник може да се построи --за едни терорист за другите борец за свобода---на това държава да изпрати убиици в друга държава се нарича държавен тероризъм особено когато двете държави не са във война...

19

Анонимен

преди 5 години

Абе тука много корназ пишете ,ама я си отговорете на въпроса можете ли като саудитите с флекса оня упоен още жив да го нарежете--така четох де .... бая садист трябва да си...навсякъде по форумите супербабаити се изказват ,ще кажеш ,че са железни от всякъде окото не им мига ... един беше писал за оня от Русе само ми го дайте на парчета ще го нарежа еди какво си..по кротко де ..

18

защо?

преди 5 години

Когато стане убийство на руснак в Аглия, англичаните винаги правят разследване и доказателствата се обявяват за секретни. Защото няма доказателства. Предимството е, че англичаните правят разследванията на собствена територия и могат да си ги манипулират, както си искат. Ако британците бяха извършили тези убийства извън Англия, например в Швейцария, щяха да ги хванат, че те са извършителите. А така, те убиват, те си правят разследванията, и те потулват всичко. След това започват да плашат с руснаците и да налагат санкции. Това само показва, че британската администрация е с мозъци, ерозирали от

17

погр ебален агент

преди 5 години

Защо британците не са издали смъртен акт на Литвиненко? Защо няма издаден смъртен акт на Георги Марков? Какво крият британците? Че те са убийците? И че искат всичко да припишат на руснаците?

16

Анонимен

преди 5 години

Възмездието винаги застига предателите.

15

Анонимен

преди 5 години

До 6Искат. Ако ги хванат ще ги отровят и двамата - и Асанж и Сноуден. В САЩ тровят демократично, връзват демократично на един стол в една камера и пускат във вените му отрова или във въздуха отровен газ докато дедемократичният предател на американските ценности се отрови.

14

Анонимен

преди 5 години

Руският роб е странно животно. За него русия е свята - страната на свободата, защитницата на християните. Плюе по България, Западна Европа, САЩ, Израел, но когато стане въпрос за добър живот, огнена диря остава след себе си, за да отиде на запад, никога в русия. Ако аз съм руска подметка и мразих запада веднага щях да избягам при моя вожд и спасител путин и да си живея охолно и спокойно. Да, ама не става така с нашите ***. В русия и храната била по добра и пари бол.

13

V

преди 5 години

Аз пък мисля че технологиите много напреднаха. Видеонаблюдението това че могат да проследят жертвата чрез телефона й и да прегледат камерите особено в големи градове с много камери .Летището там как ще се скриеш ? Технологиите за контрол вече са много напреднали.Не става като едно време ;)

12

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 6Щото не могат. В момента.

11

Американ

преди 5 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!Поснали са го с уговорка да спре сътрудничеството, а той настоявал.. след като не могат да го съдят в съда, те го карат по другия начин.И не е "ренегат", а е ренегат.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Бог прощава, КГБ не !

9

Анонимен

преди 5 години

Ерих Шмид-Еенбом смята, че зад покушението срещу Литвиненко стои ФСБ, въпреки че случаят и до днес не е изяснен окончателно.=====================================Аз пък смятам че Ерих Шмид стои зад покушението срещу Литвиненко, макар случаят да не е изяснен ни окнчателно ни не окончателно.

8

БКП

преди 5 години

Предателите трябва да се унищожоват винаги и навсякъде!