16

проф. Ан

преди 5 години

Жената си го е отглеждала 8 години, бе! Вие какво искате - е така да го фърли на чакалите! На всеки може да му дойде като гръм от ясно небе, ама таз нехайка й расте пред очите. Нема как да го пропуснеш и да кажеш - от кремвиршите е!

15

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам за теглото. Това не се носи в корем.Или тая жена е била безкрайно немърлива към здравето си - толкова да не ходи на профилактични прегледи и на лекар с такова нещо...

14

Цецо

преди 5 години

Г-жо Славова, проверете си все пак информацията, да не би пък да е бил 5.5 кг, а не 55... :)

13

Мила

преди 5 години

До Анонимен Една бременност носи 10 килограма, освен бебе има плацента, пъпна връв, околоплодни води.

12

Бърз и Яростен

преди 5 години

... А КОГА ЩЕ "ОТСТРАНИМ" 240 ЗНАЧИТЕЛНО ПО - ТЕЖКИ ... И ФИНАНСОВО ... И ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ... "ТУМОРА" ... ОТ ЕДНА БЯЛА СГРАДА В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА СТОЛИЦАТА НИ ... ?!?! ............

11

Анонимен

преди 5 години

Не е смешно, супер трагрично е това поведение на жената.Е близки нямаше ли тази жена, роднини, познати. няма какво да се коментира...Ако нещо не ти е добре и сам не можеш да прецениш, поне близките, ама и близките едни... явно.

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя тумор тежи повече от мен...

9

Анонимен

преди 5 години

Тя да е тряа да е била като бременна.. една бременна носи 3-4 кила.. а тая цял човек.. колко кг е общо жената

8

52

преди 5 години

Аз съм 56кг :))))

7

Анонимен

преди 5 години

дърт антиваксер е била тази ... как може 8 години да не се консултираш с никого и да се докараш до това състояние?самият факт че другите два случая са от екзотични държави, най-вероятно на хора извадени от дълбоката джунгла, говори колко нереална е цялата ситуация.Всъщност тя си е много реална и само показва липсата на каквато и да е здравна култура .. в държава от ЕУ :) всеки момент очаквам да намерят някое "вълче" или "овче" дете, прототип на съвременния Тарзан.

6

Анонимен

преди 5 години

От хора,които си мислят,че ваксините ги кастрират какво да чакаш...трябва да се образоват под строй в бившите казарми, спартански ред и далеч от гетото,за да има шанс за очовечаване.

5

до 1

преди 5 години

Защо обвиняваш здравеопазването, какво има общо тука здравеопазването, - случая е единствено от "интелекта" на индивида.

4

Анонимен

преди 5 години

Грешка няма, цели 55кг. има го снимано горе...Бразилия и Нигерия, това казва всичко за нивото на *** у нас! Здравеопазването няма нищо общо тук!

3

Анонимен

преди 5 години

И какво са виновни лекарите ни,че жената не е отишла на преглед до сега. Този тумор няма как да е пораснал за една нощ . Проблемът е не липсата на здравеопазване,а липсата на образование и елементарно чувство за самосъхранение.

2

Анонимен

преди 5 години

е таа кво е чакала? да роди ли ? от малцинствата ли в ,бразилка?

1

Коце кмета

преди 5 години

Абе жypнaля, да не е бил 5,5 кг??? Че тя разликата е само 10 пъти. Знаете ли колко трябва да е голям тумор от 55 кг?? То не трябва да има нищо друго в това тяло.