33

Анонимен

преди 5 години

Мобифонът на жертвата първо,бе намерен при съучастницата му-леля му,която изобщо е отговаря пред закона за съучастничество.След това,Северин бил видян с мобифона в ръка,заснет от камерите/не се казва,дали е същият/.Накрая,изкопаха мобифона на Маринова,ало!

32

Анонимен

преди 5 години

Че тоя заслужава бой, еВане и затвор е ясно, не ми е ясно, обаче, кой е виновника и физическия убиец на жената! Също така не ми е ясно защо народа продължава да се крие в миша дупка и позволява да го правят на маймун?

31

Цвъ Цвъ

преди 5 години

Всичко върви по план ! Сека ще го изкараме невмяняем и всичко ще бъде забравено...

30

Аспарух

преди 5 години

Константин, аз останах с впечатление че просто сте се събрали хора любещи роми изнасилвачи и убийци. А вие имате политически пристрастия. Не бива заради политика да си слагаш грях на душата.

29

Аспарух

преди 5 години

От къде толкова защитници на ром обвинен в изнасилване, убийство? Като Ви е толкова мил заведете му дъщерите си.

28

Константин

преди 5 години

До АспарухНе мислиш момче, не мислиш. Аз не защитавам Северин, ако е виновен да го изпържат, но само след разследване и доказателства, и доказване. Аз защитавам самата истината, а не истината на герб+оп. А ти мислиш доста първосигнално.

27

Аспарух

преди 5 години

За Северин - вазелин. За хората които го защитавате - също.

26

Анонимен

преди 5 години

След като намериха закопан телефона и, другата седмица очаквам да намерят лопатата с която е копал за да го закопае, а след месец че не е било лопата а цял багер.Обърках се от толкова версии.

25

Мишо

преди 5 години

Всичко е нагласено. Виновника за убийството си е на свобода и дори не му дреме.

24

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, той не е убиец, а само заподозрян.

23

до 24

преди 5 години

Именно това е целта - да се моделира общественото мнение.Ако попиташ някой на улицата, който гледа само слугинските телевизии, 90% от хората ще ти кажат, че Северин е убиецът.И това при положение, че самият той отрича и няма никакви сериозни доказателства срещу него.Абе нали знаете там приказката за сестрата - да кажат, че сестра ти е *** пък ти *** доказвай, че нямаш сестра.

22

Константин

преди 5 години

До Пламен ВасилевЧакай сега, той може и да не е виновен, защо ще го екстрадираме, линчуваме и т.н.

21

Аз бих ги съдил

преди 5 години

Аз не знам защо журналистите пишат, че Северин е убиецът, като не те са съдниците, а съдът трябва да каже дали е убиец или не! Така само моделират общественото мнение.

20

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ не допуснаха международни следователи до случая, след като такова желание бе заявено отвън ?Защо ГЕРБ скриха трупа на момичето и не го показаха на никой ?Защо ГЕРБ са обезобразили лицето на момичето, след като е било вече мъртво - какво прикриват, може би дупката от куршум в челото ?Много въпроси без отговори ...Иначе г-жица Ка ме лия, тя знаела кой е УБИЕЦЪТ !

19

Анонимен

преди 5 години

Прави ми впечатление, че още от самото начало всички Тиквено-Прасешки медии в хор, грачат как Северин е убиецът.Отделно дето първите дни написаха, че убитата била бизнес дама, а като се разбра че е журналистка, пък им бе спусната новата опорка - да повтарят, че убийството нямало никакво отношение към работата й.Как така ги решават тия неща - не зная.

18

Анонимен

преди 5 години

Много интересно - в България няма Съд.Бойко Борисов казва кой е убиец, на кого да се даде Обществена поръчка и т.н.Жалка и смешна държавица. Като през феодализма.А хората по света вече се записват за ексксурзии до Марс.

17

Анонимен

преди 5 години

авторе, все още сме в правова държава, всеки е невинен ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО

16

Анонимен

преди 5 години

Ако убият някой от Бивол или интервюиращия, скандала ще е грандиозен, Баце компрометиран, ще последва падане на правителството и допълнителен мониторинг. Това със журналистката си е било замислено за сплашване на цялата журналистическа гилдия, но се е развило по друг начин. Тепърва ще има да се задават въпроси. Макар че аз не давам особени шансове за живот на ***. Ако мафията е замесена, ще го очистят. Особено ако се разприказва. Тогава верно ще стане мазало.

15

Анонимен

преди 5 години

Добре де, нали го бяха заснели как бяга из целия град с телефона със специфичния ***, сега се оказа че телефонът бил заровен. Омръзна ми да чета за този случай. Жалко за момичето, толкова младо, пък нека да си правят там разследванията.

14

читател

преди 5 години

Току що прочетох в независим вестник, че тумба роми са пребили двама младежи в Айтос. Вярно ли е? Тук защо не го пише ? Кой спонсорира този вестник ? Да не се окаже някое НПО на Сорос като вестник "дневник"